Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ouu díky ti kámo ... taky jsem nad tim přemejšlel při nízkym PH se totiž nevstřebává K a další prvky květu potřebný ... a PH normál čistý vody se mi pohybuje okolo 5,7... celkem pecka nemít problém s vodním kamenem ale takle je to celkem na ***
Nemáš nákou radu čím zvýšit ph ? zkoušel jsem jedlou sodu ale zas mi připadá že to strašně zasoluje, EC mi strašně vylítlo. budu muset koupit PH metr a ph roztoky ale to až po vánocích ... :/
Jinak díky
zdarec chlape...hele vyřešil jsi to nějak....já mám kytky taky někde kolem 40 dnu na květu....hnojím taky biobizzem a na jedné kytce mám uplně stejný problém
Největší průser je, že už listy takto poškozené zůstanou. Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem zvednul PH zálivky, takhle to prolejval 14 dní a pomalu se to vzpamatovalo. A nejdůležitější je se tomu problému vyhnout v budoucnu.
Dnes - 48. den květu (69 celkově) jsem dal do tmy Special Kushe na 2 dny.
Fruit spirit si tam ještě chvilku pobude ale už taky krásně zraje a stále kyne.
Dlouho očekávaná kosa je tady a já se s vámi podělím aspoň o ty fotky ....
Dámy a pánové Fruit Spirit !
Vůně hodně sladká žvejka pronikavá, paličky tvrdý jak šutr, pryskyřice na rozdávání.
Po ostříhání z nůžek malá kulička haše
...
Tak já tu nálepku z legalizace lípnul sem na čestný místo
Doporučuji si to zobrazit v plný velikosti stojí to za to