Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To už jseš jak GLUM z pána prstenů MŮJ MILÁŠEK. já neříkám že mně pěstování nebaví baví a to moc, Ale říkám že nebude mít tak kvalitní model. A to je naprd možná tak na vaření
to blbost kdy to dokvete tak to dokvete (ackoliv to nebude takovej ker jak dyby zacal driv) a kdyz ne tak mu je to nahovno ani kdyby to sazel uz v kvetnu.
P.S. tim sem samozrejme chtel naznacit ze zalezi na podminkach ana tom jak ten dany kultivar kvete. A ppropos tou kvalitou myslish jako ze nehulish nic nez "jednoprdovky" nic co nema thc pod 15% Pokud vim i nirvana prodava nektere modley asi s 5% a nemyslim ze by to byly shity
Ale jinak mash pravdu kdyz takhle sedim v patek nekde s kamosema a nemame zrovna zadnou lampu taxi kldine smotnu i toho smejda ....
cau..na nirvane po mne chtej neky ,,order number,,!!!vubec nevim, gde ma to cislo sehnat...byl bych moc vdecnej za radu!Feela.R@seznam.cz
Diiik!Weed forever
co se týče sensi seed, řekl bych, že sou vpoho.
předevčírem sem objednával a hned ten den mi přišel mail, kam mám co poslat a jak...
dneska ráno sem to odeslal(samozřejmě, že doporučeně=pojištěno do 1200 nebo 1600 už si nepamatuju...:bong
teď jen počkat až jim to dojde, měli by mi obratem poslat mail o tom, že dostali nebo nedostali peníze a z5 mi poslat či neposlat semínka...
kdyby ten dopis někdo vybral, můžu žádat navrácení oněch 20EUR a poslat je znova...
mno jinak sem si objednal White Skunk:
12EUR za balení, ve kterém je 15-16 semen!
což je si myslím super cena??
jinak 7,5EUR je balné atd.
hodil sem jim tam samože dvacku
měl by vypadat nějak takto (viz obr.)
kdyby měl někdo podrobnější info o této odrudě, napište mi do PM.
PEACE
------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------- E D I T ----------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------
Tak dneska mi přišly semínka 20euro + časopis s odrůdama gratis!!!
Sem plně spokojen!
Semínka nejeví známky poškození
Všem přeju hodně štěstí při objednávkách...
GROWER AKÁMOŠI
prostě když si koupáíš třeba hulení tak čím více semínek tak tím více je to kvalitní a taky pro etbe je to krásný začátek pro start sezény
Původní příspěvek od ebist GROWER AKÁMOŠI
prostě když si koupáíš třeba hulení tak čím více semínek tak tím více je to kvalitní a taky pro etbe je to krásný začátek pro start sezény
PEACE
Já myslím že néééé, jabka sou ovoce
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
Objednal som si seeds od www.seedboutique.com a prachy im prišli 19.4. a ešte mi neposlali ani e-mail ani nič. Myslíte že je to v pohode? Lebo je to objednávka za 135 Eur a bojím sa že to nepríde.