Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč vlastně hulíte?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
katuš
Stálý Člen

Karma uživatele katuš - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 129

souhlasim s Thcmh proč ne?!

PEACE

Old Post 11-08-2005 v 12:17 PM
katuš je offline   Profil uživatele katuš   Find more posts by katuš   Foto galerie člena katuš   Click here to Send katuš a Private Message   Add katuš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

Mě to baví...

Viva México!

Old Post 11-08-2005 v 14:52 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 131

asi proto, proč všichni ostatní...začal jsem protože jsem byl hodně zvědavej...byl jsem takový to dítě, co mělo všechno o drogách přečtený a strašně ho imponovalo, jak něco, co roste na louce může tolik změnit vědomí člověka...zezačátku jsem hulil hlavně pro ty vysmátý stavy a postupně jsem se dostal k tomu, že si to umím pěkně vychytat...a hlavně mi to chutná.. .:-)

Old Post 08-07-2006 v 05:34 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 132

Hulím pro to, že každý záhul má něco do sebe. Vždycky mi něco jakoby dá poznat.
Třeba u sativ, to až tak není, to je spíš takový společenský zkuř, pokec, chlamec, však to znáte.
Ale indiky, třeba někdy o samotě jsou fakt špica. Člověk přemýšlí nad mnohými věcmi, které by ho normálně ani nenapadly, prostě v hodně ohledech člověku otevře oči.
A nesnáším lidi, především puberťáky, kteří hulí bez rozmyslu, jen proto, že je to IN. Nesnáším takovou "konzumní" společnost.
Možná někdy, příjdou k rozumu, možná, ale spíše bych řekl, že je to hulení pro frajeřinu zblbne, a mnohým to po čase příjde jako nic moc, a tak zkusí tvrdší drogu, aby zas byli o něco víc IN, prostě hulit je třeba pro požitek a chuť, a né abys mohl ze sebe dělat nějakého machra !
Toť můj názor !

Old Post 08-07-2006 v 09:59 AM
Host
Host

Příspěvek č. 133

Ještě mě napadlo...když jsem začínal hulit, tak mi ten stav přišel pokaždný hrozně jinej...pokaždý jsem na tom našel něco novýho a zajímavýho...teď poslední dobou (asi 2 roky) je to trochu stereotyp...ne že by byl špatnej, ale už to dokážu v pohodě odhadovat a máloco mě překvapí..trochu pomáhá čas od času protočit modely, ale nevíte někdo něco lepšího? Nebo vlastně...stává se vám to taky?

Old Post 08-07-2006 v 18:26 PM
Kubííííík
Stálý Člen

Karma uživatele Kubííííík - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

Hulím proto,abych se odreagoval a na chvilku zapoměl na věci,ktery mě štvou. Zhulenej člověk neřeší problemy a užívá si stav ve kterym je.... prostě pohodička a usměv od ucha k uchu. No u mě spiš od hlavy k patě.

Old Post 08-07-2006 v 18:43 PM
Kubííííík je offline   Profil uživatele Kubííííík   Find more posts by Kubííííík   Foto galerie člena Kubííííík   Click here to Send Kubííííík a Private Message   Add Kubííííík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kelly
Nový Člen

Karma uživatele Kelly - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

Je to docela hnusný přiznávat ale nevim jaká byc byla kdybych nehulila.Třeba když někam jdu tak si musim dát brčko jinak by semnou asi nic moc nebylo a nejhořší je že takhle to mám i ve vztazích...díky tomuhle si nemůžu asi najít nějákej vážnější vztah.Když si dám brčko tak dělám blbosti kterých někdy dost lituju ale na druhou stranu nevim jaká bych byla kdybych tohle nedělala.Hulení mě dost změnilo ale zatim sem ve fázi že mi to nevadí(spíš naopak) prostě ještě mi to furt něco dává a to je dobrý

jó každý má to svoje....

Old Post 09-07-2006 v 20:13 PM
Kelly je offline   Profil uživatele Kelly   Find more posts by Kelly   Foto galerie člena Kelly   Click here to Send Kelly a Private Message   Add Kelly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubííííík
Stálý Člen

Příspěvek č. 136

Kelly - s těma vztahama je to ruzný pokud si najdeš kluka,kterej to nemá rád,tak ti to nikdy nevydrží. Mě se jednou se jednou stalo,že jsem se nato kvuli holce vykašlal,radši jsem přestal než abych ji ztratil(je zase pravda,že jsem v tu dobu hulil až moc),ale po měsíci nehulení se mi omluvila,že to po mě nemohla chtít a ja si hulil zvesela dal,ikdyž od te doby daleko mín. Ten člověk pokud tě ma fakt rád,tak ti chce pomoct. Stím,že se semnou kvůli tomu rozejít mi pomohla a ja si uvědomil,že hulení není o tom byt od rana do večera zhulenej na kary. Už je to par let a ani nejsme spolu,ale díky ní jsem hodně věcí pochopil.

Old Post 09-07-2006 v 20:23 PM
Kubííííík je offline   Profil uživatele Kubííííík   Find more posts by Kubííííík   Foto galerie člena Kubííííík   Click here to Send Kubííííík a Private Message   Add Kubííííík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kelly
Nový Člen

Příspěvek č. 137

Kubííííík: to jo ale co dělat když všichni mí kluci taky hulí.Momentálně mám takovej zvláštni vztah .Nechodíme spolu i když to tak skoro vypadá ale prostě rozebírali sme to a zjistili sme že i když sme si oba věrní tak se nechcem ani jeden vázat.Vídáme se dost často ale vždycky když s nim sem tak padne brčko a přemejšlela se o tom a ani nevim jestli bych s nim mohla bejt kdyby nás tohle nespojovalo.Po brčku sme v pohodě kecáme hodiny a hodina ale jednou nebylo co kouřit a já zjistila že si s nim nemám o čem povídat a to je dost hrozný zjištění....

jó každý má to svoje....

Old Post 09-07-2006 v 20:37 PM
Kelly je offline   Profil uživatele Kelly   Find more posts by Kelly   Foto galerie člena Kelly   Click here to Send Kelly a Private Message   Add Kelly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubííííík
Stálý Člen

Příspěvek č. 138

Ufff tak to ti věřim,musiš to vidět tak,že pokud si sním nemaš pořadně co řist,když zhulená nejsi a nemate kromě hulení nějaky společny zaliby,tak to nemá smysl. Ja mam nejradši žensky,ktery si zahulijou občas a nejsou na kary celej den a myslím,že spousta kluků(alespon mojich znamych) to vidí stejně. To zaleží natom jak často hulíš?

Old Post 09-07-2006 v 20:47 PM
Kelly
Nový Člen

Příspěvek č. 139

Moc ani ne ale prostě po brčku sem taková uvolněnější a nejsem třeba nervozní ale jinak prostě nevim co bych třeba dala za téma.Nejsem ten typ holky co bych se zkouřila a byla hotová několik hodin a jen se tlemila jak nějáká pipka.Prostě se jen uvolnim a odreáguju se a nějak stratim takovej určitej blok a sem schpná se bavit o všem

jó každý má to svoje....

Old Post 09-07-2006 v 20:51 PM
Kubííííík
Stálý Člen

Příspěvek č. 140

Ja tě celkem chapu a rozumim ti,ale možna je ta chyba vtom,že se dokažeš bavit o všem jen zkouřená. O všem by ses měla dokázat pobavit i bez brka. Jo takovy ty tlemící holky,ktery se po špeku smějou a ani neví čemu moc nemusím. Radši si normalně pokecam,je sranda a je pohoda. Za chvilku budu mit hotovou pracu a mizim na stolní fotbalek už se těším (na špeka i na fotbálek) měj se a užívej noci,pač je ještě dlouhá.

Old Post 09-07-2006 v 21:02 PM
Kelly
Nový Člen

Příspěvek č. 141

Jj tak yzachvilku mizim musim zajít do klubíku a trohu to tam oživit svou přítomnostítak se měj

jó každý má to svoje....

Old Post 09-07-2006 v 21:07 PM
Kubííííík
Stálý Člen

Příspěvek č. 142

Takže stou prací jsem se sekl budu muset sedět u compu,ještě tak hodku,pač jsem něco špatně spočítal a musím to napravit. Už u te blbe bedny sedim 12 hodin a tohle mě nasralo,další hodina pfuj pfuj. Tak tohle je věc proč hulim. Chtěl jsem si dat špeka až s kamošama v baru,ale už jsem to hodil do drtičky a chystam se nato mnam mnam nadherně mi to provonělo celej pokoj.

Old Post 09-07-2006 v 21:11 PM
Kelly
Nový Člen

Příspěvek č. 143

To věřim.Já už jen hledám kam sem hodila pejpry a nůžtičky a čapnu klíče a jdu.Tak to tam nějak přežij

jó každý má to svoje....

Old Post 09-07-2006 v 21:21 PM
ThomasK
Stálý Člen

Karma uživatele ThomasK - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 144

Sorry ake neděláte z toho tady docela off topic?
jako nic proti tomu, ale téma je Proč vlastně hulíte?.
Já odpovídám tim že mi to dává pocit pohody, a spoustu jiných věcí, i mi to chutná,když to není jen špatná čudka. Taky mi to něco bere,ale zatim málo!
ahoj.

Old Post 09-07-2006 v 22:40 PM
ThomasK je offline   Profil uživatele ThomasK   Find more posts by ThomasK   Foto galerie člena ThomasK   Click here to Send ThomasK a Private Message   Add ThomasK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-01-2010 - Pričaste hulenie - 24 odpovědí
13-05-2013 - Proč pěstujete? - 100 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás