Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
moj treti OUT tak dufam ze sa uz konecne dockam aj normal urody ... objednavam z grower.sk z DP a beriem Durbana a Hollands Hope kedze chcem maximalnu sativu a indiku aby som videl rozdiel
Asi pojedu NO Name jak to tak vypada,seeds od mistniho growera me nepřišly,tak to vidim bledě v bazaru nic moc Tak kdyby nahodou nekdo mel navíc nějaky kvalitní seeds klidně F2 tak koupim thx:-)
Grow 09 : Hodinka pisania z tpkom z CH9 banky dospela k tomu ze mi poslal zadara femky Mixed kde je jack,flower,hashplant,jack/flower
cize ked viete ako na to tak posle :P
este 5 regular seeds od DutchPassion ...Hollands Hope
Cus, tak otazka sezony 2009 sa zacina dotykat pomaly uz aj mna tak sme sa s kamosom rozhodli pre Durban poison, Passion1, Hollands hope a mozno aj Shamana, všetko od dutch passion... Vsetko berieme po 5 kusov, z regularnych semien kedze studujeme... Pojde to do vlastneho substratu, hnojky od plagronu... zatial mame vyhiadnute jedno miesto ktore musime este upravit... a skusime asi aj neaky ten strom...
Ja bych rad na letosek sehnal Durban Poison, Big Bud, Power Plant, Shit, White Widow, Orange Bud, White Russian jen sem zvedav kolik se mi toho povede sehnat (myslim ze ten Shit asi jen tak nesezenu).Vim ze tahle otazka sem nebude patrit ale chtel bych se zeptat jestli by mi nekdo nenapsal pm pokud by vedel o nejakem rizecku vazne dik moc
Chjo uz je to tu zas, tahle otazka tu je skoro v kazdym druhym tema(obrazne receno ) skus hledat, daji se sehnat treba na netu eastseeds.com , seedbotique.com (neco to stoji a nebo pokud do toho nechces vrazit tolik penez skus bazar(nevim jak tam jsou na tom s kvalitou, ale od nakyho skusenyho clena urcite sezenes kvalitni) jinak ja jsem osobne objednával shamana (regular) od dutch passion, kteryho pojedu a doufam ze uspesne
Zdravím groweri zatial to tu vyzerá celkom pekne a sezóna 09 sa nám pomali blíži ja osobne idem do Frisian Dew, Hollands Hope, Passion #1 no neviem odkial objednať mam tip na http://www.shop.mandalaseeds.com ale nemám s touto spoločnosťou skúsenosti vedeli by ste mi poradiť ako to u nich chodí a ako ste posielali peniaze - do kolkích dnoch vám semiačka boli doručené, vopred dík a nech to rastie