Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja vim ... ale ta skříň je opravdu nizoučká, tak jsem šel do širšího... aby tak netáhla do výšky :/ (o tom scorgu budu premýšlet na příští round) Perlit v ní je, neboj... ale ten hnědý, takže splývá se zeminou. Teplota šla dolu o 10°C, tak snad... PS: ten řízek šalvěje od tebe hezky jede
Původní příspěvek od Dr.Crabakles Ja vim ... ale ta skříň je opravdu nizoučká, tak jsem šel do širšího... aby tak netáhla do výšky :/ (o tom scorgu budu premýšlet na příští round) Perlit v ní je, neboj... ale ten hnědý, takže splývá se zeminou. Teplota šla dolu o 10°C, tak snad... PS: ten řízek šalvěje od tebe hezky jede
no asi to nebude royalty mix v tom perlit je mel sem ho uz párkrát plný kýble a hnědej perlit neexistuje to je keramzit ten se dává na spod jako dřenáž funkci perlitu neplní
PLANTER> mám ho od Jaffaty, tak se ho zeptej... Údajně byl přehnojenej, tak jsem do něj namíchal trochu kaktusovýho subs. na zředění (ten je na vrchu, RM je vespod). Já měl za to, že ano... vzhledem k tomu, jak je porezní.