Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Vakiduvaje Hele všímáte si,jak si tady bere "někdo"na sebe plášť,kterej dle jeho mozečku zrovna frčí,a když zjistí,že zas tolik nefrčí,tak bez problémů převleče jinej..? Ten chlapec má dvě zelený kostičky,a pro získání dalších,především od moderátorů,zkušenejch growerů nebo admina udělá zřejmě cokoliv..Dareba byl dareba,jelito,ale aspoň upřímný jelito,tendle týpek je podle mě slizkej jako had..a taky slušný jelito,jenže slizký jelito...mnohem horší,než Dareba
Stačí si jen přečíst jeho podpis a člověku je na blití...
sběratel zelenejch vyžadoněnejch kostiček,co takhle pár zelenejch koleček,snad potěší.. +++++++++
Vlastně sem to poplet,děkuju jen potěší,kostička ,taková zelená kostička však zahřeje..Tak mu někdo něco pošlete,a nezelenejte jen a nekulte oči..
No ať má kluk radost,no ne???
Tak kostky mažu,sorry za nařčení,už mi to sjíždí k nějaký paranoie..
Mě tu akorát sralo,že po těch x sprostejch fuckingách vůči nováčkovi a pramalou trpělivostí k jeho bezradný zmatenosti to kluk nezvlád a začal bejt taky nepříčetnej,sprostej a až moc otevřenej a už se to nedalo moc zastavit..Zkoušel to Simor,kterej pochopil,že Dareba zoufale potřebuje pomoct a dal mu cenný rady,bez arogance a nadřazenosti,.. A ten největší bijec,fucker a zdementňovač Dareby,co tu zdementňuje kde koho a kde co,s tim svým neuvěřitelným podpisem, najednou otočil a začal bejt hodnej strejda..To bych blil a tendle trýd(flame)opouštim,páč už taky flamuju,nebo co... V.
Zdar,tak ty už si se zase přejmenoval..?Ty si nezmar..což?
A jak dlouho ti tohle jméno vydrží..
Kytky vypadaji pěkně,člověče,každá sice jinak vysoká,ale jinak myslim dobrý..vypadají zdravě..Tak ať to roste jak z Algabloomu
Je zde ještě někdo kdo se za darebu, darebaka a darebacka v jedné osobě přimluví jako já? Myslím, že provinění mu je jasný svý si vytrpěl a šutrákem dokáže hodit skoro každej. Je mi jasný, že moje slova nebudou mít moc velkou váhu u "vedení", ale druhá šance se hodí leckomu i v životě (když ji někdo dá).
To darebacek:
Měls ještě dosypat substrát (na dno květníku) a to listí máš dost obraný. Držím palce.