Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A tady už konečne všech 14 samiček.12 .den na květu,dnes opět dostali pozdrav z holandska od AHáček.Jinak po odstranění těch dvou rostlinech přední línie trošec prořídla,ale co člověk nadělá
PH držím pořád stejné.Co myslíte ja ta víška lampy akorát?U vrcholku je 28 stupnu.
Taky jsem tuto metodu praktikoval do té doby než jsem páršišek z úrody spálil,půlka šišky úplně zbělala.Od té doby jsem si koupil digi teplomět s drátkem a čidlem na konci,čidlo vždy hodím (zaklíním) za vršek nejvišší kytky kolmo pod výbojkou,a sleduju.kdysi jsem míval i přes 30 stupnu,ale jak už mám KVALITNÍ přítah a odtah přez pacáč a ufo tak jsem víc jak 29stupnu zatím neměl.Zajímá mě od jaké teploty vršků se začíná růst palic brzdil.
Zdravim nevim jestli to tu někdo psal ale jak ti ta kytka rychle vyrostla nebyl v mrtvym bodě?to je určitý místo ve skříní kam se sice dostane světlo ale neprosvítí to jak by mělo nebo tak nějak aspon myslim a přeroste ti to stínidlo,příští kolo zkus dát třebas jen 8 kytek uvidíš,že to vyjde na stejno a možná i líp,tim se ti kytičky víc prosvítěj a budou mít víc dusíku atd,ted to vypadá jako džungle ale až ti tam začnou rašit palice tak to bude lepší bude se ti zdát že si tam mohl ještě něco dátMáš to pěkny na to že jedeš poprví dám ti k+ zatim:P
taky by mě zajímalo v kolika stupních se to tak spálí,měl sem to i těsně pod lampou ty ktyk a nic,měl sem jeden větrák na přítah,jeden malej aby prodoudil na lampu druhej velkej aby cirkulovas vzduch v místnosti,a pacháč s odtahem,a nic se mi nespálilo
Ta kytka byl nakonec ten samec a rostla stejně jako všechny ostatní a najednou zedne na den se vytáhla o 15cm.(docela unreal 15cm za jeden den,začal jsem si říkat že to bude asi samec protože to samci většinou dělají.Ohledně toho spálení sám nevím,kde je vlastně pravda.To s tím spálením se mi stalo jen jednou a to tu minulou sklizeň.Úplně první foto na začátku tohoto threadu.Párkrát jsem se s tím setkal i kdysi jak jsem si bučko ještě kupoval,že jsem to viděl na některých paldách v pytli ale bylo to většinou hydro.Hlavně nechci růst palic zabrzdit nepřiměřenou teplotou.Protože jsem nikdy neměl nějaký fest velký salám,jako tady někteří na G pod 4kilem,tak si pořád říkám jakto?
Takže včera jsem úspěšně vypáčil z Haryho že nejlepší období na oprcání palic je 25-30 dní od přepnutí u odrůd které kvetou těch 8.týdnů takže podle všeho za 11.dnů budu oprcávat.Hary dík za info
Zdravím,nevíte někdo jak docílit toho abych měl silnější boční větve?Tím že toje taková bush tak doslova boční větvě leží jedna na druhé a stonky u takových výhonů jsou hrozně slabounké(moc neunesou , takže moc nepotěší)takže bud můžu zapnout druhý klipsňák,nebo to prostříhat at takneleží na sobě,nebo co byste poradily?Díky
cek.. vzdy jso silnejsi a slabsi vetve.. tvoje kyti maji jeste dost casu pred sebou ,takze nez se zacnou nabublavat sisi tak jeste zpevni.. ostrihej spis bordel uplne ve spod kyti. je z toho stejne prd.. samozrejme mensi celkovy prostrih je fajn..
Zdravím...
Tak dneska jsem se přijel podívat za holkama a čekalo mě nemilé překvapení. ,,Zahradnice" která mi pomáhá s ošetřováním kytiček mě chtěla překvapit a udělat mi radost a NAŠE kytky prostříhala.Jsem z toho hodně zklamaný,protože přesně to jsem nechtěl.říkala mi že jsme to takle přece dělaly vždycky jenže já to chtěl tentokrát nechat celé zarostlé a mít velké pálky.No co se už dá dělat listy jim nevrátím.Takže jsem jim dneska šupnul o5 papání od AH,už sem jim přihulil více složky bloom a už jsem úplně vysadil grow.Takže kytičky ted vypadají takhle
Původní příspěvek od placka cek.. hele z toho prostrihu bud v klidu.. za tyden tam mas zase djungli..
To bych byl jenom rád,protože stříhat listy v takové důležité fázi můžu asi prominout jenom ženě Snad holky nezklamou a s tímto nedopatřením si poradí...