Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čus díky moc. Tak sušení se blíží ke konci už se houpou poslední dvě a ty tam budou asi dva dny. Tak pak hned dodám výsledek. Ale jsem zatím i s výnosem hodně spokojenej, tak uvidíme jak to dopadne celkem. Já už mám ve skříni 6x-řezy Norten light od Dutch passion. Super jsou v nových květnících a je to lepší. Tak zatial fotky dodám časem...
Koukam ze sem ti moc nepral.. no to je jedno, Northen Light ti muzu jen doporucit, ted jsem byl obdarovan v jedne cajovne od ciziho cloveka kteremu jsem dal papirky(lol) byl to venek a ne uplne nejvyzsi paldy ale stav naprosto vytecnej jsem zvedav jak to vyjede tobe.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Takže je tu konec sušení a s výsledkem jsem spokojen. Bylo naváženo 92,3 g i se spodkama. Tak to nakonec dopadlo hodně dobře nad očekávání. Ted už mě tam jede 3 dny ten northen light a daří se mu už celkem dobře. Jo ještě ten smokereport ještě dodám..
Tipovačka:
1. COMATIK
2. Hulibrcko
3. LemonJelly
Těm to třem letí slíbené K+.
Smokereport: Každýmu mužu jen doporučit. Je to silná indika pěkně voní v suchém stavu. Vůbec neškrábající skunkovo žvejkačková chuť pěkně sladká. Shulenost najíždí v podstatě okamžitě. Je spíš high a stav je super fakt je to silný a vydrží tak dve tri hodky v pohodě. Takže výnos a kvalita je fakt dobrá. Ted už se jen těším na NL a založim nový téma. Toho double guma chci zkusit příští rok ve skleníku. Takže díky za káčka a pomalu založim new tread. Zatiall