Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mas to moc hezky gratuluju taky jsem si koupil tu Gibku Xtreme ale jeste jsem ji nerozjel dost lidi ji dost han tak pisni jestli je Good určitě budu sledovat.
cest fotka je nejvetsi palice ktera se vyskytla
jinak dneska na 56d kosim mazary....a ty BBečka necham este dyl na DP netu pisou ze kvete treba as do 70satyho dne ..
Tak je tu 57den kvetu a mazari se susej
Jinak palice sou zajimavy.....as se kytky kacej ..viz,na fotkach,tkze hned rano bezim pro provazek a vazat.......
Ajaj na jedny kytce se delaj na palicich seminka!! ....ale neni to nak pozde??pozoroval sem to jen na jedny kyti a na vrchnich palickach tkz ted nwm.....jako hermaci to fakt nevypada tk nwm esly j mam zlikvidovat nebo ji tam nechat??Esly nekdo vi o co jde ta budu rad kdyz mi napisete..dik
jo dyztak je to ta na fotce 3..
Kytka se chce reprodukovat a neví, že ji třebas zasadíš znova, tak se na některých kytkách občas vyskytne semínko(a) samo od sebe, aniž by se dal spozorovat hermáč, je to taková malá záhada přírody. Většinou se to stává u víc potentních sativ(nebo sativa/indica). A právě kolikrát ostatních kytek vedle se to nemusí vůbec týkat.
Nebo je možnost, že si ten samčí kvítek jednoduše přehlédl-někdy bývá ukryt v nižších paličkách.
Určitě bych to nechal, záleží taky asi kolik těch semínek se tam vytvořilo.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.