Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To je sice pravda ale kdyz te prekvapi nejaky venek tak jsi sprasenej na hovna a to uz je pak tezsi zakamuflovat
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
Je potřeba aspon rozeznávat indoor/outdoor, AF jsou a samozřejmě odrudů. Myslím, že jsou velký rozdíly v chuti i stavu, takže to celý není od věci...vedět co zrovna mám v ruce.
Podľa modelu a ďalších vecí. No vieme ako to je medzi bežnými ľuďmi. Veci ako venek/skleník/lampa indoor/outdoor etc. mi príde absolútne nevypovedajúce. Z toho neviem naozaj nič Bohu žiaľ ľudia vedia o tráve až moc málo, ak to není priamo pestitel. Takže medzi takými lampa/skleník/venek, klasická "veľmi informujúca" odpoveď
a nebylo by lepší to dělit na trávu dobrou a špatnou? In nebo out je pro mě nicneřikající.
uplně miluju pak ty co to nedělí na "in" ale na "skunk" a venek... pak jim ukážeš paličku povedený venkovy nebo dáš pohulit a oni na to: "tyvole dobrý skérko" to by mi jeblo
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
outdoor, out, venek, sklenik - trava co rostla venku pod sluncem a nebyla prisvecovana, takze venek
lampa, skrin, in, indoor a budiz skero, skunk - trava co rostla ve specialnim pestebnim stanu kde se reguluje teplota, vlhkost a cas
trave co roste pod sluncem rikam venek a ty co roste ve specialnim pestebnim stanu(pisu to jak kkt aby to kazdej pochopil) lampa.. treba budu ukamenovanej ale tahle sem to nejak pochytil.
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Poctivej venkac, ktereho lze komplikovaneji dosahnout nez pod vnitrnim svetlem,je urcite chutnejsi a vzdycky mi prislo,ze i nalada je veselejsi nez u indoor modelu,kterej te posle hned do mimozni dimenze