Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtel jsem vzdy unikatni prezdivku...vetsina pouziva jmena ruznych jinych lidi, nebo veci
pripadne ruzne zdrobneliny
tak jsem se jednou zhulil a preklepl se na klavesnici...a misto tomas jsem napsal Yomas...no to ale nebylo ono, tak jsem nad tim jeste dumal a protoze se jmenuju Tomas H., tak prezdivka musela byt Yomash
no a protoze je ZCELA unikatni tak za ni patri samozrejme (r)
takze Yomash(r)
Ja mam krestni meno Karel, kery uz od malicka (u sebe) nenavidim. A dycky se mi libilo meno Kyle, fakt moc. A dyz sem pak hral Dark Forces2:Jedi Knight, kde byl hlavnak Kyle Katarn, tak sem se do nej (do toho mena) zamiloval. A dyz pak prisel South park, tak sem zas mel nejradeji toho malyho zidaka Pak sem to jednou pouzil jako prezdivku a uz se me to drzi skoro 5let.
Kylik je jen zdrobnelina a zacal sem ji pouzivat az tady na groweru.
to chcita, jo bylo to na tebe, mame tady ve meste takovyho invalidu, trochu vadnej, pajda a ma pisk jak...ee...ptakopisk:P, no a tak mne napadlo, jestli neni taky trochu normalni, schopnej registrace groweru(nic proti!)...
Takze moje meno znie David...vomit po anglicky znamena blut (blejt), a po slovensky spisovne to je dáviť. vomit=dáviť=>womitor=Dávid. a používam to skoro všade okrem uradneho styku..hehe-to je sice blba veta ale...