Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jedna super blondynka z triedy na strednej...dohadovali sme chatu po vysvedceni:
Ona: a na tej chate su aj stromy?
ja s kucom brutal v smiechu na lavici a ona na to: ale ja som myslela na zahrade, nie v chate... brutal
-nas triedny sa volal Hupka...mali sme s niekym hodinu a chcel zotriet tabulu a pyta sa: kde je hubka? a Ona: Triedny je vedla v triede.
s nou bolo vzdy o zajeby postarane tak sme ju volavali zahulit a ona vzdy na to..ja nepotrebujem hulit, ja som jebnuta aj bez toho
-------------------------------------------------------------------------------------
kamarati boli nedavno za mnou v prahe tak si sedime v restike debatime a kamo len sedi a cuci na obrazok articoku...a po polhodine cumenia z neho vyliezlo: Chalani, nie som ja v poslednej dobe nejaky jebnuty?
a taketo jeby nam robi vzdy
druhy den sedime rozbity po kalbe na jedle v Blanici a on zase pohlad do neznama, za celu hodinu nic nepovedal a my sa bavime...to pivo ma akosi rozbilo podme domov spat...a on za 10 min povedal...DOMOV...a to bolo zase vsetko...
--------------------------------------------------------------------------------------------
spoluziak sa hlasi a pyta sa ucitela na chemiu ze ci moze ist na wecko.
Ucit.ze nie, ze chce ist zase len telefonovat. Kamo: ale nie pan ucitel, mne sa chce srat. A on na to: tak ideme s tebou a budeme pocuvat ci clupne no a fakt sme sli s nim...
s tym istym..pokurujeme so starsimi na wecku a on tam pride.
U: tu je zadymene ze by sa to dalo krajat.
A kamarat: tak si odkroj a pal do pice...
Zase vykurujeme bongo na wecku pred hodinou s nim a on tam pride a vo dverach...dofajcime, dofajcime, uz davno zvonilo...
Ucitelka na matematiku v prvej triede prvu hodinu:
Hovorila nam o zozitoch: Je mi jedno aky bude velky, len aby bol cisty a obaleny
Fyzikar (tiez kapacita ako vsetci fyzikari): ---Nehup sa ako Jimi na farme----
---Podte, budeme si kreslit oblaciky---
teď jsem si vzpomněl na jeden dialog který jsem vedl(J) s braťou(B) :
B: *odkládajíc filtr do popelníku* Už přichází...
J: Kdo?
B: Měli bysme se na něj připravit...
J: Na koho?
B: Už je tady!
J: Kdo zas?
B: (brutálně nahlas) KILLER VOLE!
Jinak jestli někdo neví- killer řikkáme suchu v držce
Prosím, ignorujte veškeré pravopisné chyby v tomto příspěvku. Děkuji Vám.
na vacsinu si nepamatam tak spomeniem aspon tie posledne:
Dohulili sme a kamarat z nicoho nic :cítim sa jak postávková rozpravička
asi po 5 minutach brutal ujeb
ja mam vzdicky taku potrebu ked som v pici sa pytat ostatnych ci im nieco je tak sa pytam kamarata
jakube je ti neco? ano je ...
hned po tej otazke. jakube neni ti nic? dalsi ujeb
mozno to neznie vtipne ale v tej chvili urcite
ked si spomeniem pridam dalsie.
nedávno se mi podařila celkem pohotová reakce (aspoň myslím) .-)
Byli jsme s pár Erasmákama v hospodě a po pár pivkách a brčkách jsme řešili skoro všechno možný a jeden Fin se začal ptát jak to máme s cikánama. Tak jsme mu začali vysvětlovat jako že to tak strašný není, ale že si stejně radši každej překontroluje peněženku, když nějakýho potká a pak jeden spolužák z Moravy začal vyprávět, že u nich ještě nedávno kočovali Slovenský cikáni a vždycky když přijeli, tak si jeho děda stoupnul s bičem před dveře hospodářství a jak se jeden přiblížil, dostal bičem. To ten Fin pořád nemohl pochopit a začal něco ve smyslu:"Ale studujou, musej to být jiný lidi než před revolucí. Neříkej, že už to tady nemáte s romskou otázkou jinak" - (a přišla moje briskní odpověď) "To víš, že je to tu po revoluci už jinak. Už nemůžeš stát s tím bičem ve dveřích"
Takhle asi nic moc, ale po těch všech brkách jsem si připadal jako bard :-)
Starosta přišel na kontrolu na brigádu v místní kapličce (takový veřejně prospěšný práce, holt bylo pár průserů, ale naštěstí to neřešil přes policajty), zorvna byla pauza... Všimli jsme si ho až se rozesmál a zahlásil: Á, vy kurvy jedny, to ste si nemysleli, že někdy budete na svatým místě chlastat, kóřit a vyhulovat si hlavy co?
Zhulená úvaha řidiče z povolání asi hodinu potom: Ti aviatici (= řidiči Avií)... to nejsou lidi. To sou strašný piče.
Oh, I'm a good old Rebel
Now that's just what I am.