Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
k poslechu vam hrajou deth & aeroman
takze ubalte si brcko pohodlne se usadte a odlette s nasi kulatou raketou az za hranice obvykleho vnimani
***tune da GROWER RADIO!***with deth & AEROMAN
Zdarek vsem. Hrajete dobre, libi se mi
Neco malo jsem i uploadnul, ale pak jsem si rikal, ze bude lepsi, kdyz udelam ucet pro grower na svym FTP. Je tam toho ted tak 100GB v mp3. Neco je balast neco nee
Prihlasovaci udaje poslu "DJum" na PM, kdyz budou chtit.
Jojo, JE TO FAJN
takze na radiu nam hraje radio tupac aspon ne madona tipkovi jsem psal sympatickej tupacar ze slovenska o pulnoci mi to preda pustim naky ragga na noc a rano bych to potreboval okolo 9 predat paklize ne makam do 5 tak budte nekdo online at si to vemete ..paklize nevemete hraju dokud se nekdo neozve.. takze od pulnoci tune da grower radio a omluvte technicke nedostatky hlavne bila gejtse a taky trochu nas ale hlavne bil ten za to muze
momentalne mam pripojeny gramce a jeno,m cekam na nahradni port na kterym budu nahradne vysilat primo z gramcu do pulnoci nez skonci tupac radio
Kluci opatrne s tim portem,dneska celej den nejsou volne a kdyz padnem na nekeoho kdo si vezme tu 80022222 naporad mame smolika:-) uz ted jsou tam radia co hrajou snad nonstop a tech 43 portu bo kolik je dost malo...
playlist je nabitej rozhodne checknete vysilam nonstop
GROWER RADIO S NOT DEAD http://radio.ipip.cz:8002/listen.pls
budu vysilat celej den okolo 5 odpoledne budu online muzem se domluvit na nocnim predani
Tak panove, ted sem tuto velectenou vec pustil. Je to velmy olahodnele, myslim ze nic jineho nez toto onne radio poslouchat nebudu. Toto byl velmi velecteny napad, ktery by mel byti odmenen! K pro tebe mily drtikole...