Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
balkonový bonsaj 09 celkom fajn dýmek ale chuť dosratá hnojkami hm
Musel som si dávať pozor nech mi to neprerastie cez to zábradlie ale naštastie to dopadlo OK
Power [▂▃▅▆] 100%
Energy [▂▃▅▆] 100% Parfumy RQS Special Queen 014 Prečo ludia pijú a Soferujú. Ked môžu huliť a lietať?
Zdravím pánové, našel jsem v PC pár fotek z loňského outu ani jsem nevěděl že je tam mám.... Chci se omluvit že fota nemám od začátku, jenže když jsem je vysadil ven tak přisli kroupy asi 3 cm v prumeru takze si dokazete predstavit jak to vypadalo.... Musel jsem odjet na 3 měsíce za prací do světa a nechal jsem kytky na postas sami sobě. a Když jsem se vrátil čekalo mě milý překvapeni...
Genetika: no name seminka (dostal jsem je od souseda) sliboval mi ze to je fakt sila, a taky že je )
našel sem v kompu fotky mýho prvního klonu na balkoně 06´, zrovna foukal silný vítr tak sem fotil v pokoji , model neznámý, výnos a účinky maximální akorát nemam detail palic když byly zralý
Zdravim já tu mám svůj první pěst je to noname od kamaráda dal mi jí na začátku prázdnin jako malou kytičku. Na růst sem jí dával krystalon a výluh z kopřiv a teď jí dávám Plagron alga-bloom.
Letošní mini balkon :-) Je to nějakej no name voni to jak ostruziny a v prubehu kvetu nebyli pestiky bili ale ruzovi ted uz zhedly. Dal jsem tomu hoodne male kvetinace ale muj balkon neni urcenej k pestovani je tam videt odevsud takze si nemuzu dovolit aby to nejak moc precuhovalo.