Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Endorfin cigarety mi chutnaj z machroviny, protože mě to baví, a tudíž nemůžu přestat, jinak bych nezapadnul do party :hroch:
Ještě bych jakž takž pochopil, že z machroviny kouříš(dejme tomu, že nemáš vlastní názor atd...). Ale aby ti něco z machroviny chutnalo je naprostá blbost
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
moswa: musíš dojít k tomu, že ti tabák nic nepřináší. Já to udělal tak, že jsem si řek proč vlastně kouřim. Pak jsem zjistil že je to k ničemu a faktfaktfakt zbytečný. A to jsem kouřil startky. Pravda, u mě to bylo z machroviny a pak mě to nějak přešlo. [/B]
tak tim se zkusim taky ridit, treba se mi povede prestat... i kdyz na druhou stranu sedet u pivka bez cigara... no uvidime
Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.
Ciga sou pro me horsi jak heroin, kdyz dva dny nekourim, jako bych mel vylitnout z kuze. Takze se jich asi nikdy nezbavim, ikdyz sem je ted omezil na cca 12 denne, ale stejne se mi to zda moc. Ani nevim proc kourim, kdyz to nic nedela. U ganji aspon vim, ale u cig....
xerthon: přesně tak, na jedné cigaretě zaplatí kuřák zanedlouho 1,29kč státu do kapsy. pouze za to že si zmrví zdraví. jako kdybys platil autům že můžeš dýchat splodiny.
Ja nefajčím skoro vôbec, zapálim si len ked som opitá, inak ma to ani nenapadna a vadí mi aj cigaretový dym. Prvýkrát som si potiahla z cigy asi ked som mala 16 rokov a doteraz nijak aktívne nefajčím (ale v poslednej dobe nejak vela chlastám, tak si aj častejšie potiahnem z cigy, ale tak sú to maximálne dve cigy týždenne). Len dúfam že mi to nezachutí a nezačnem s tým...
Skoušel sem přestat,a povedlo se,nekouřil sem 3 měsíce!a pak nějak sem si dal cígo a řek si,že teda jenom v hospodě,jinak kouřit nebudu......a už zas jedu jako fabrika,ja nato nemam přestat
GreenMafia:když přestat,tak stím,že už si nikdy nezapálím.To že si pak řekneš,že si dáš jen jedno cigaro je špatnej přístup....každej má nato přestat,pokud si budeš říkat,že nato nemaš,tak nepřestaneš nikdy.
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...
no nwm poprve sem si zapalil jako mali chtel sem to zkusit... pak sem zacal kourit jen tak light protoze mi to zachutnalo a myslel jsem si ze kdyz si zapalim jednu za tyden ci za dyl tak sem si myslel ze se ze me kurak nestane a kdyz budu chtit prestat ze to bude jednoduchy ale od 15ti sem zacal kourit casteji a zjistel sem ze to uz neni takova prdel prestat a tedkom kourim porad.... no doufam ze stim co nejdrive seknu... jednak si nicim kotel zdravi a jednak to bude cim dal vice drazsi....
já nebyl nijak silnej kuřák a moje tehdejší závislost byla rozhodně spíš psichycká, skrátka kouření (ať uš čehokoli) je prostě moc příjemnej uvolňující rituál a odreágování.. oželet ty příjemný pauzičky a cigárkový siesty je asi pro dost lidí hlavní prob, a z vopravdový závislosti si dělaj alibi ...... když si dáte jedno k druhýmu začnete mít ze sebe radost která vám s každym dalšim dnem co si nedáte retko pomáhá to líp vydržet...a o podstatně kvalitnější kuřáckej zážitek jestli chcete nepřídete,
standing by the neurofunk division...
neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...