Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no hele zalezi na pylu kam az se dostane pil se nesmi dostat na blizny jinak mas seminka,seminka a seminka no a jinak nemate nekdo pil ze samce??z dobryho? pls poslete PM.dik JO a Jack Herer mas to moc peky ale venek je venek
Koloman: Cože??? Myslíš jako že venek je lepší než indoor nebo co?? Já mám strašně kytek i venku samozřejmě... Na políčkách mám cca 30 samic,a ve skleníku 19 řezů + 3 matky velký jak svině.. ale myslim si že venek se s indoorem každopádně co se kvaliti (ne kvantity) týče srovnávat nedá!!!
jo a ještě přidávám fotky ze skleníku,abyste to viděli.. už newim co s tim mám dělat,za chvíli mi to snad vybourá skla
jinak fotka č.2 je Jack Herer z řízku z growroomu..
Na to že je to zhruba 40.den se paldy začínaj ďábelsky nafukovat
Jo a prosimtě nějak sem nepostřehl čim to hnojíš, páč to vipadá fakt dobře, musíš pak podat report o zhulovacích účincích posvátnýho Jacka
A samo K+
Zdar Bobek
Bobek: Zdarek chlape... no hnojim akorát komplet AHčkama... a je to good no! dneska budou fota.. jo a ještě postřik phyt-aminem jednou za 3 dny...
neboj smokereport bude stopro! a bude dost detailní!!
smokereport si na závěr vychutnám a napíšu fakt přesný zhulovací efekty..
Naposledy upravil Jeck Herer 07-08-2006 v 15:48 PM
jenom dodávám,že jsem přihodil do growroomu new kytí z řízku,co sem udělal ve skleníku z toho skunku... dal sem jí do Bubleru,ve kterym bublá SPS 802 a dal sem tam velkej vzduchovací kámen... příští indoor chci jet bublery,tak abych se to trochu naučil je to jentak protože tam bylo hafec místa tak sem to dal ke kraji a chytla se pěkně na to že je tam 3 dny a zdá se mi že se vytáhla! řízek byl už ve skleníku pěkně chycenej a dával sem ho do growroomu když měl tak 45cm.. teď má 50cm a je v poho ,-) moc to sice nezkošatí asi,ale zato paldy by mohli z toho bubláku bejt luxusní
Naposledy upravil Jeck Herer 07-08-2006 v 21:35 PM