Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Táák konečně nostalgické snímečky z minulého týdne ze sklizně... ponechal jsem tam akorát na dokvetení malýho mrzáka kt. nejevil známky plísně.... btw. inspiroval jsem se lipiho nápadem a v sobotu vyrazim za holkama na noční. Zapřáhnu přítelku a možná se okáže i kámoš, vrazim do rukou nůžky a pracujte holoubátka
Tak včera jsem přijel večír za holkama. Samozřejmě, že se to neobešlo bez konfliktu. Zjistil jsem totiž, že namísto úplného větrání a teploty v místě sušení byly okna všechny zavřený a všechny kytky dostávali pěknou saunu. Takže v tomto momentě jsem málem padl naznak a začal kolem sebe šířit nemilá slova. Tož na druhou stranu to mělo i svojí výhodu. Kýti jsou v tomto moměňte odlistovány, odstonkovány, usušeny a dokonce i naváženy.... a jaké jsou výsledky? Pro mě utěšující a překvapující Více však až v reportku...
Jak tedy myslíte Teď bych se s vámi rád podělil o jeden test, kt. jsem aplikoval po dobu cca 10 dnů. Týká se to ohledně sušení a následnýho sesychání až v čistý produkt, vhodný ke kouření nebo uskladnění.
Předem bych chtěl podotknout, že oba modely se sušily 2 dny při teplotě kolem 19 C a v 50% vlhkosti vzduchu. Bohužel nemám z těchto dvou dnů váhy... myslím, že to moc nevadí. Jelikož za pokus to stojí i tak...
Z leva Northern Lights, na pravo Aurora Indica - oba modely mají po dvou šiškách. Jsou popsány, ale to už je vidět na fotkách...
Report z 9. října - 1/3 den
Sušeno v místnosti kde teplota byla 20,8 C ; vlhkost 58%
AI1 - 18,4g
AI2 - 18,1g
NL1 - 36,3g
NL2 - 26,1g
Vše můžete vidět na fotkách, aby si někdo náhodou neřekl, že si vymýšlím
Co to tedy v důsledku vlastně znamená? Jenom jedinou /2/ věc/i/, za jak dlouho a jaké množství se dokáže v určitých podmínkách seschnout na materiál kt se dá považovat za suchý!
Když bychom si např řekli, že za 6 dní máme palice už suché, následně hodíme na váhu a protože už na to nemáme moc času a snažíme se alespoň něco vytvořit a podělit se s lidma na g, tak nám vyjde třeba 150g, jenže ono se nám to ještě postupem času musí seschnout /když počítám s NL, bylo by to o celých 6,1g tj z celkové váhy 27,9g = 21,8%/. Ze 150g 21,8% jest 32,7g = 117,3g. Můžeme počítat dále např ze 3 kg suchého tj 654 g = 2346g.
Pro větší objektivnost AI z celkové váhy 14,3g vychází na 2,5g což je 17,4%. Ze 150g tj 26,1g = 123,9g, ze 3kg tj 522g = 2478g.
Svahadji,
AI1 a AI2 byla už na dotek suchá jako "seno" po 6 dnech sušení. Zda šla drolit však nevím. NL1 i 2 po 7 dnu...