Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja jsem ho nezkoušel, ale mam pocit, že to byly nejake starsi zasoby, páč by se už neměl dovážet (možná kvůli tomu, že s pár věcma navrch to paradně hoří a trochu bouchá) teď by měl být místo NaNO3 , KNO3 (sanitr), ale ten se používá na nakládání masa a co by to udělalo s kytkou to nevím. Už se taky špatně shání, páč má také dobré bouchací vlastnosti :-)). S těma vzorcema si nejsem jistej, ale mělo by to tak být.
tak to Ti len potvrdim dotaz od parchanta "až po hovnech z netopýrů" ak mas moznost tak to tym svojim milacikom urcite naserviruj a ver ze sa za to papkanicko odvdacia
Kamos pred sazenim koupil flasku rozsekanych zizal a dal je do pudy. Smrdi to pry hrozne - tak tyden, ale vetsi kytku jsem nevidel!! Pro predstavu: Skoro 3m na vysku a pres 1,5m "kolem pasu".
No to mas sice pravdu, no moj outdoor je uz bastardos-jeho domovom je balkon a dalej sa ani nedostane.Takze treba trocha improvizovat. Ked som mala kvetinky von na dostatocne vlkom mieste tak je fakt, ze okrem lasky som im nic ine nepridavala a bol to dobry matros...
Já do toho hnoje nesázím, protože pochybuju, že by mi to nějakej dobrák nesklidil, ale beru si tam půdu, protože je podle mně ta nej, kterou můžeš v terénu sehnat. Musíš prostě vychytat starej hnuj, kterej už leží někde ladem, nesmrdí, prostě sou to už jenom takový seschlý hlomádky slámy. Vezmeš krumpáč a nakopeš u toho hlínu. Je černá jak uhlel - fakt matroš!!
Hele já mám SUPER zkušenost se slepičincema. Pěstoval jsem na místě kdy byli splepice tak 15 až 20 let. A kytky tam byly FUCK namáklý. Kam se na to hrabalo místo kam jsem jen lil slepičince ze sudu. Takže jestli někdo mám slípky a pěstuje ganju. Tak ať jim občas za páre let změní výběh za ganja farmu a půlka úspěchu je za ním.
No já to ještě na hnoji nezkoušel, ale jestli bude hodně starej tak by to mělo růst jak z hnoje :-), protože se z něj pomalu začnou vylučovat dusičnany a to je na růst jak čert, ale asi by se mělo opatrně - kvůli spálení rostlinek. Nevíte někdo zhruba složení čistě rostliného hnoje, teda zetlelá tráva(myslim klasickou). Tam by něměli bejt skoro žádný dusičnany a toho by se mohlo dát využít např. při kvetení
Mno, jsem rad ze tam Yuri vyhrabnul ty informace o pH ruznejch zivocisnech hnojidel, pac to jasne ukazalo, ze prirodni zdroje jsou preci jen idealni, teda alpon co se tyce outdooru. Mineralni (umely) hnojiva jsou totiz to co vam vetsinou okyseluje a zasoluje substrat. Takze se nebojte kravich a jinych bobecku a smele hnojte. Samo ze v rozumny mire protoze i s bobeckama se da prehnojit. Jo a taky to lip chutna kdyz to nejsou nejaky chemosky.
Nemyslím si,že čistě rostlinnej hnůj je bez dusičnanů,a to z prostého důvodu-i rostliny obsahují bílkoviny(to nepopřeš).Rozkladem bílkovin vznikají dusičnany-rostlinný hnůj obsahuje dusičnany.Je to přirozené,logické a navíc je to dobře-není nad kvalitně kompostem pohnojenou zahrádku
No ňáký tam asi budou, ale němělo by jich tam být tolik jako v hnoji kravském nebo jakýmkoli jiném, teda ve všem co prošlo nějakému zvířeti přes celý trakt a výsledné lejno by mělo mít víc dusičnanů něž stejný objem zetlelé trávy nebo ne? On to nění doslova kompost prostě to je zetlelá tráva - vypadá to jako hnůj a cítit to je taky jako hnůj, ale ne tak silně - mě jde o to kolik toho můžu dát ke kytce, aby se nespálila, já opravdu nevím kolik to má v sobě živin, pouze si myslim to s těma dusičnanama. Mohl bys mi poradit?
NO JA MAM VYNIKAJICI ZKUSENOSTI S KOPPOSTEM....MINULEJ ROK BRUTALNI PALICE A TENTO VSUDE KOLEM A NA TOM JE SPOUSTA ROSTLINEK,BUDOU VINIKAJICI SAMI VYLEZLI A PORAD SE DRZEJ,MINULI ROK SE NAM TO NEJAK PRCLO,ALE HLAVU SME SI Z TOHO NEDELALI,ZATO MAME SEMINEK,ZE JE BUDEME ROZHAZOVAT A NE DAVAT PREDPESTOVAT NEBO SCHOVAVAT DO HLINY.ALE UZ KLICIM HOLANDSKY VZORKY,ZAJIMALO BY ME JAK TO DOPADNE,KAMOS MA DOBROU BABKU,TA NAM TO DOVOLI MET U NI DOMA,ALE ZARIVKY NEMAME,TAK TO NECHAME ZA OKNEM A PAK ASI VEN,STIMTO BYCH POTREBOVAL PORADIT,PROTOZE NEVIM JESTLI TO PUDE ZA TIM OKNEM PREJ TAM SVITI CELY DEN SVETLO,ALE....DYZTAK MI PORADTE...MAM WW,SILVER HAZE A SKUNK 1,ZADARA,KAMOS TOHO DOVALIL IHELITKU ORIGOS BALENI,ZE BYL V NEJAKYM SHOPU A TAM BYL VYPRODEJ....DIKY VSEM JEN NE VLADE....
Madmafe:Za oknem to obyčejně nestojí za moc,ale můžeš nás překvapit.Osobně bych to radši hodil ven až skončí tyhle ranní mrazíky.
Květák:V tuhle roční dobu už se venku nehnojí,ale pokud ještě nemáš poryto tak ten kompost prostě rozhaž po zahrádce a zaryj.Jinak si radši počkej na podzim,to je vyzkoušený.
2 Madmaf:Příště nemusíš tolik křičet.Stačí si vypnout Caps lock
Dobrej den vespolek. Kámoš mi řikal, že největší terno je rybniční bahno (mluvil o tří- až čtyřmetrovejch kytkách ). Prej se to dá koupit v zahradnictví po velkejch pytlích. Nemáte s tím někdo zkušenosti?