Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

Jo tak to nejbrutálnější bylo když sem se zhulil a pak sem koukal na nějakou telenovelu ale fakt nikomu nepřeju.

Old Post 04-12-2001 v 18:28 PM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karbos
Nový Člen

Karma uživatele Karbos - 16% Pěstitelská

policie Příspěvek č. 130

Nevim už kdo to psal,ale trošku se mi nezdá, jak si u něj policajti šplhli tím, že mu bez zeptání vytrhli jointa z ruky, potáhli si, jak nějaký kontrolóři kvality, jistě už zběhlí..pche - a odkráčeli dál se slovy "nebudeme to rozmazávat" ne snad že by to nebylo možné, ale rozhodně bych o člověku takhle arogantně se chovajícím neřekla, že si u mě šplhnul, i kdyby to byl sám velký někdosi. no nevim

Old Post 07-12-2001 v 18:51 PM
Karbos je offline   Profil uživatele Karbos   Find more posts by Karbos   Foto galerie člena Karbos   Click here to Send Karbos a Private Message   Add Karbos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i_oNe
Stálý Člen

Karma uživatele i_oNe - 4% PěstitelskáKarma uživatele i_oNe - 4% Pěstitelská

Nápad Stres z hula ... Příspěvek č. 131

To se mi nedavno stala takova neprijemnost.
Krasne sem se vydunel a pustil si telinu a satelit na MTV bezel zrovna ten dobrej videoklip od Afromana (takovej ten vyhulenej zmrzlinar) Rikam si pohoda, ale pak sem zacal poslouchat ten text a takovou 2hodinovou depku bych nepral nikomu ..... fakt divny.

P.S.:Najdete si stranku toho chlapika a prelozte text - pak mozna pochopite.

just i_oNe

Old Post 08-12-2001 v 22:33 PM
i_oNe je offline   Profil uživatele i_oNe   Find more posts by i_oNe   Foto galerie člena i_oNe   Click here to Send i_oNe a Private Message   Add i_oNe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ShitWax
Nový Člen

Karma uživatele ShitWax - 16% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 132

To sem se loni vracel vlakem z prkna a potkal nejaky snbaře. Dali me ochutanat, nevim co to bylo, ale v hlave mi zaclo hrat BRUTALNI techno, a bylo v perfektnim souladu s ujizdecima sloupama. Nejlepsi techno party v jednom!

legalize

Old Post 10-12-2001 v 16:01 PM
ShitWax je offline   Profil uživatele ShitWax   Find more posts by ShitWax   Foto galerie člena ShitWax   Click here to Send ShitWax a Private Message   Add ShitWax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

2 ione

clovece, Becuz I got High od afromana se mi strasne libi prave pro ten text... dyt to je presne ze zivota. A nejlepsi na tom je, ze to tak je, my s tim temer nic nemuzem udelat, tak to brat aspon s humorem. prave jako on...

hehe

Old Post 10-12-2001 v 16:11 PM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fantomex
Stálý Člen

Karma uživatele fantomex - 7% Pěstitelská

vanocni cukrovi Příspěvek č. 134

stalo se to zrovna tuhle nedeli, kdy se z vanocni besidky vyklubalo peceni cukrovi a z peceni cukrovi peceni ganja cukrovi. jelo se podle receptu kamaradky nazvanem Kolaciky z marakesa (nemam to ted po ruce, ale klidne dodam =), prace vesele ubihala a najednou bylo hotovo, este sme si s kamosem dali jointa, pak sme zdobili cukrovi polevama a podobnejma volovinama (aby to lip chutnalo) no a pak kazdej toho samozrejme trochu sezral. co se pak delo, to fakt nechapu, ale jedno vim jiste... vsichni byli totalne stoned a nebyli schopny vubec vo nicem mluvit, jen se obcas blbe smat nebo hodit do placu hlasku "myslim si, ze je cas na dalsi kolacek" "nebo kdo nic nevymysli da si kolacek" - tento stoned stav trval zhruba od 8pm do 2 do rana nez sme vyrazili domu... kamos byl tak v pice ze si musel vzit taxi. nevim jestli sem se proste predavkoval nebo to byl takovej killer, ale ted rozhodne par dni nehulim a ty kolacky do me taky nikdo nedostane - zbylo jich spoustu takze aspon se pekne ulezej a mozna se treba objevi na stedrovecernim stole a konecne budou poradne HIGH vanoce =)

Old Post 11-12-2001 v 03:36 AM
fantomex je offline   Profil uživatele fantomex   Find more posts by fantomex   Foto galerie člena fantomex   Click here to Send fantomex a Private Message   Add fantomex to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

Jeden z mojich nejlepsich zazitku byl vcerjsi koncert SUM SVISTu! 8-))))

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 22-12-2001 v 08:13 AM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
man.o.war
Host

Pohodička Cajti sou někdy kořeni Příspěvek č. 136

Tak moje haluz byla, když jsme šli s kámošama v Brně do Livingstounu a na Zelňáku sme narazili na tři TOTÁLNĚ zhulený týpky. Chvilu sme s nima kecali vo debilitách a smáli se na celý kolo a pak sme je vzali s sebou do Livinu. No a jak tak dem, tak sem prohodil, že vůbec nemám rád cajty, no a jeden z nich vytáhl průkaz policajta a ukázal mi ho! Horko jak fena, srdce málem prasklo.V tom se začali fšici smát a říkali, že sou ze Slovenska a tady nemají žádnou pravomoc...tak to sem byl vyjevenej, co benga všechno dělají...

Old Post 22-12-2001 v 13:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weedpolis
Stálý Člen

Karma uživatele weedpolis - 35% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 137

S kámošama sme byli zhulení a šli sme po silnici a kolýbali se ze strany na stranu.Vyprávěli sme hovadiny a smáli se jak sviňa.Najednou VEDLE nás jedou pomaličku cajti!Srovnali sme se a oni pomalu jeli dál.Tak jestli to votočijou, tak zdrhám, řekl sem.A fakt.Benga se otočili a pomalu jeli proti nám.Popadla mě panika a začal sem zdrhat.Když sem se ohlídl, viděl sem, jak přidali a jedou za náma!Utíkal sem jak o život a strategicky vybíral ty nekrkolomnější zatáčky, aby mě tak rychle nedopadli.Jak tak utíkám za roh, proti mě další švestky!Ty ale nevěděli vo co go, tak sem zdrhal a s kámošama se schoval do výklenku v baráku.Cajti projeli a my, až sme byli vydýchaní, sme vylezli a dali se na opačnou stranu.

Zážitek na celej život:zdrhat před dvouma policejníma autama...

-kdo nehulí, ať první hodí kamenem-

Old Post 23-12-2001 v 17:02 PM
weedpolis je offline   Profil uživatele weedpolis   Find more posts by weedpolis   Foto galerie člena weedpolis   Click here to Send weedpolis a Private Message   Add weedpolis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Palec dolů huleni v cajovne Příspěvek č. 138

Docela spatny bylo, kdyz jsme s kamosem v cajovne pridali do Sisy (vodnacky) neco palicek a prisel k nam cajovnik a docela se na nas oboril, se slovy "Panove, Ganju mi tu kourit nebudete!!!" ... no, alespon uz vim, ze to nemam delat . Pri odchodu byl uz ale zjevne v poho, protoze popral i peknej den.

Old Post 24-12-2001 v 00:24 AM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Příspěvek č. 139

Heh, leda bysme mu priste opacili, ze to je Caras .

Old Post 24-12-2001 v 00:37 AM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Obecné zazitek Příspěvek č. 140

zazitku sem zažil docela dost, ale včera to bylo zajímavé
měli sme trávu která vypadala jako obyčejná outdoorovka nevalné kvality a množství, dal sem si 2 prdy a dostal sem ještě šotíka, překvapila mě chuť, že není tak řezava jako u rostlin, který vypadaj takhle,
cítil sem se lehnce zhulený, tak sme ušli asi 200 m a začali balit další, než to kámoš dobalil, začal sem se cítit čím dál tím víc zhulenější, pořád víc, víc a víc........
začal sem chodit tam a zpět, chtěl sem to trochu rozchodit, pak už sem neudržel rovnováhu a musel sem se opřít o zeď, ale ani opřenej o zeď sem se neudržel na nohou, začal sem padat, najednou sem viděl sám sebe zdálky jak tam ležím a kolem mě sou kamaradí a najednou sem v pěkném pestrobarevném snu, byl tam nějakej pes s kostí a celý to bylo v zelený a tmavě modrý barvě, pak se probral asi 50 m od místa kde sem upadl a utíkali sme před nějakým člověkem s vlčákem = možná to byl nějakej školník, nevim co to bylo za místo

ze strany kamarádů, co mi pověděli, sem asi 5x upadl, byl sem uplně mimo a nedařilo se mi vůbec strčit do kapsy peněženku

asi po 20 minutách sem byl už skoro uplně při sobě, jen sem byl docela zhulenej, dalšího jointa sem vynechal a začal sem mít trochu z toho hulení respekt

...byl to prej nejakej portugalskej skunk :-)

Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 24-12-2001 v 17:23 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HighGrower
Nový Člen

Karma uživatele HighGrower - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

Tak já sem nedávno zažil podobný rachot jako kolega Sativa. Sedíme si takhle v hospůdce, když sme se rozhodli že si pudeme ven zahulit. Byl to takovej outdoor noname model, ale jelikož došly papírky, měl sem z domova ubaleno do dutinek, jako normální cigára. Odpálili jsme jednu dutinku, z které jsem měl asi 3 prdy a už jsem docela slušně nestíhal :) Inu, šli sme se posadit zpátky do hospody a v tom to přišlo! Začalo se mi pomalinku (a ještě pomalejc) stmívat před očima, až jsem najednou vůbec nic neviděl, po chvilce (mě to přišlo jako věčnost) se začalo zase pomalinku rozetmivat, ale jakoby mi vypadla červená a zelená barva z obrazu a já viděl všechno modře. Po další chvilce se srovnal i ten modrej obraz a já byl najednou jako úplně střízlivej, ale byl jsem z toho tak vedle, že sem tam eště pěknou chvilku jen seděl a nevěřícně čuměl do blba :)

Sranda musí bejt!

Old Post 30-12-2001 v 01:19 AM
HighGrower je offline   Profil uživatele HighGrower   Find more posts by HighGrower   Foto galerie člena HighGrower   Click here to Send HighGrower a Private Message   Add HighGrower to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i_oNe
Stálý Člen

Karma uživatele i_oNe - 4% PěstitelskáKarma uživatele i_oNe - 4% Pěstitelská

Zdraví spis nejnechutnejsi Příspěvek č. 142

... kdyz uz o tom mluvite, tak sem si vzpomnel na jeden fuck drsnej zazitek! Byl sem s kamosem jen tak v Praze, mrknout jak prazaci diktujou gaffity a tak, vecer se pak slo do hospudky. Dali zme pifko a prisli nejake prazske rostenky :-) ,ktere zme uz znali. Holky samozrejme nechteli pivo takze dame Moravian outdoor rocnik 1999. Byla to vazne archivni palicka, ale joint z ni byl slusivy. Po ubaleni jsme to dali ve trojku ja s dvema Prazandama. Kdyz zme se vratili ke stolu, kocky byli vysmaty a spokojeny, ale ja uz to nejak nestihal! Zacalo mi byt hooodne velky horko, neco jako ledni medved v solarku, triko sem propotil behe 2min. Posledni zachrana bylo vypadnout pred knajpu, to sem taky udelal. Cerstvej vzdousek me, ale dorazil. Jak se nemodlim tak tenkrat sem byl snad i pro Krisnu s Visnou. Vazne sem si pral at je konec - ten na sebe nenechal dlouho cekat, vsechno co sem ten den sezral se slo podivat co je to na hore za mejdan .. (skoda ta bagetka byla vazne dobra:-) Nejlepsi je ze az tohle snad 5minutove extempore zkoncil, bylo mi jako mavnutim kouzelneho proutku lip-vlastne sem se citil jako kdyz se probudis do prosluneneho rana ....

toje blbost, ze ?!

just i_oNe

Old Post 30-12-2001 v 12:18 PM
i_oNe je offline   Profil uživatele i_oNe   Find more posts by i_oNe   Foto galerie člena i_oNe   Click here to Send i_oNe a Private Message   Add i_oNe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tim
Stálý Člen

Karma uživatele Tim - 21% PěstitelskáKarma uživatele Tim - 21% Pěstitelská

halusky jak cip Příspěvek č. 143

Jednou jsem takhle lezel v posteli a hulil(nikdy to nezkousejte) a nejak to na me prislo, ze jsem docela jasne videl draat nebo vodic z moji lavy..no nebyl to vodic, byla to spis nejaka transformace energie co obsahovala moje myslenky, nebo mi vtlacela myslenky.
Pak jsem se rozhliid a najednou jsem videl vse jako male linky co se spojuji. Jako by vsechny hrany stolu, zidle , postele me jako by to bylo z malych vlaken, bez sten a pruhledne. Aniz jsem vstal a sel jsem se podivat z okna jsem videl na ulici dali linky.S podivem koukam na tento svet zbaven povrchu a latek, nez spatril neco desneho. VSICHNI meli tohle "vlakno" z hlavy. Jako by kazdy byl rizen nebo neco on ridil?] neprenesl jsem to , tak jsem zacal patrat po tom co je tam nahore. Odpoutal jsem se od vlastniho tela a letel jsem do vysky az nad nase mesto, nad mraky a az se splet "vodicu" stavala hustejsi a hustejsi pak jsem to vse spatril, tu celou nadheru tu zari nebesky cistou a jasnou az mi oci prechazely a zacinaly me palit, jakobych se dival do nejslunejsiho slunce vsech dob. Rozhodl jsem odpoutat sve telo od tohoto dratu a najednou jsem to vse pochopil.
To neni nejake nizozemstvo, to nejsou "ufouni" to je BUH! a doslo mi, ze jakmile bych se odpoutal od tohoto "vodice" lasky a zivota, tak bych jiste zemrel, nebo se propadl do hlubokych mocalu zzla a stal se nejspis sluzebnikem dablovym.
...pak jsem se spokojene vratil do sveho tela a usnul po teto vycerpavajici drine

Tim:-)

[Edited by Tim on 13-01-2002 at 07:37 AM]

It is 4:20!!!
Time for smoke.
HighLife

Old Post 30-12-2001 v 23:31 PM
Tim je offline   Profil uživatele Tim   Find more posts by Tim   Foto galerie člena Tim   Click here to Send Tim a Private Message   Add Tim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Příspěvek č. 144

Heh, kdyz jsou ty svatky a nostalgie, nemuzu si nostalgicky zavzpominat na svoje zacatky s hulenim. Ted to bude neco pres 4 roky, kdyz jsem po jednom z prvnich huleni (a zrovna jeste k tomu dost brutalni hash) sel s kamosem do parku a najednou koukam a primo na tom obrovskym - strasne vysokym, dlouhym a hustym stromoradi kastanu - jsem videl plasticky vepsany vzkazy (mnohem lepsi, nez cokoliv, co se da udelat na compu) - tenkrat jsem vedel, ze to jsou zpravy od jiny civilizace - proste dokonale (jasne citelny) plasticky vepsany vzkazy v tom zelenym listi.
Docela drasticky pak taky bylo, kdyz jsem si sam zahulil na vrcholku jednoho skalnatyho kopce v ceskym raji a pak si jdu, jdu, vsimam si krasy kolem a najednou se zastavim a koukam - asi metr(!) prede mnou byl prikrej skalnatej sraz tak 15 metru hlubokej... Takovy stesti ale uz nemel jeden znamej, kterej nekde v tech mistech zas jindy z ty vejsky spadnul - nastesti si jen zlamal zebra a snad nohy a ruku.

Old Post 31-12-2001 v 18:46 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás