Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny, moh by mi nekdo vysvětlit proč nema salvia rada přímé světlo? a co by se mohlo stat kdybych ji dal na prime svelto? a newite nekdo kde sehnat nejakej poradnej navod na vyrobu extraktu, nejlepe co nejsilnejsiho? sem zkousel kourit suseny listy,a v brku no efect a pres bong uz to bylo mnohem lepsi ale stav tak na 2 min . a nechc iutracet penize za extrakt kterej si muzu sam vyrobit,a hlavne z vlastni vyroby budu mit vetsi radost nez z koupenyho produktu. dik moc za rady....
svetlo - napriklad ja netvrdim ze ji to nedela dobre, moje salvejka miluje svetlo, nektery salveje to nemaj radi ze jim to spaluje konce listu... Extrakt - staci hledat tady na G
bong - s tim souhlasim
vyroba z vlastniho - souhlas
Neon
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
2 Neon: dik, kdyz sem si poridil rizek ( za to moc dekuju frantovi, pac ten mi ji sehnal od nekoho z tyhle komunity ) tak sem se snazil se o ni dozvedet co nejvic, a jedna z tech veci je ze ma rada stin, pritom uz ji mam asi 2 mesice a z toho 1.mesic sem ji mel ve stinu a ted ji mam na svetle a zpozoroval sem ze roste mnohem rychreji! jedinej prolem jen ten ze ji musim zalejvat denne,protoze kdyz ji rano zapomenu zalit odpoledne ji najdu uplne skleslou tze hlavni stonek je vo 180° vohnutej dolu, vsechny vetve a listy taky.kdyz sem ji takhle videl poprvy tak sem myslel ze mi neprezije,ale dnes uz vim ze ji mam poradne zalejt a za pul hodiny se napne a vypada zas ok. S teme listama newim no, nektery sou nadherny a jiny se kroutej a trhaj jako kdybych je polil nejakou kyselinou. uz si z ni muzu udelat 2 rizky ale jelikoz sem nikdy nerizkoval a muj prvni pokus se nevyved,tak ted cekam na kamose az se vrati z ciziny a ten mi s tim pomuze
mam problém!!!
z květinácě mi lítaly mušky,pak začaly hrozně padat listy tak sem to zalil kuprikolem a listy padaly pořát,matka mi řekla ať jí vyndam,properu jí kořeny a zasadim do nový hlíny,dneska ráno sem to udělal a ješte pohnojil,ale je to spíš špejle než kytka