Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hehe vy tady píšete jaký to napoprvý nebylo ,jaké ste měli stavy.. ) ale je to zajímavé, že jsem žádné stavy z toho neměla a zkoušela sem 3 druhy a nic ( ... je to divné...
Intoxikace při vůbec prvním podání drogy je považována v 70 % za nikterak prokazatelnou, co se psychických změn týče. Zjednodušeně: je prokázané, že 70% lidí se při prvním kouření vůbec nezkouří.
Pamatuji se na prvního prda co jsem si dal z fajky, dost jsem váhal měl jsem dokonce i strach co to semnou udělá... ale nic se nedělo až když jsem si zahulil po 3. to byl největší šrumec kterej sem kdy zažil po hulení... byl jsem strašně naspeedovanej, běhal jsem po poli a strašně se všemu smál... ty začátky mě strašně bavili to jsem byl pořád zmaštěnej jak sviňa... teď asi po 3 letech co hulím spíš jen tak medituji a hodně přemejšlím... teď mě už vodřídí jen nějaká pecka...
jo jo poprvy to u me bylo kdys kamos prines faju a rek pod zhulime se ach jak krasna slova no dobre zhulili sme se ja sem myslel ze nic nebude pridu na trening a vytlem jako krava uplne mi to roztahlo hubu az k usim .nekdo neco rek ja se smal vsichni mlceli ja se smal no proste husty a od ty doby to opakuju denodenne
Prvni joint? To je jako bych mel mluvit o sve prvni lasce
Ja jsem poprve hulil z faje (taky jsem se na poprve nezhulil), speky jsem si zacal balit az sam pozdeji... A pak uz to slo samo...
A ze jsem poprve zhuleny jsem zjistil podle toho, ze jsem zapominal v pulce vety, co jsem chtel rict, vsemu jsem se smal a celkove si pripadal tak nejak "jinak"(???)... A kdyz jsem si to v hlave srovnal s tim, co jsem si o ucincich konopi cetl, tak jsem zjistil, ze jsem uplne fpici a zacal jsem se smat jeste vic, protoze jsem si uvedomil, ze jsem konecne dosahl kyzeneho cile
no tak ja vubec poprvi co sem hulil byly dva prdiky ze slukny v devitce na zs ... to sem pak pri fotbalku mel porad co kecat a mel sem z toho prijemnej pocit...
druhy zmasteni bylo celkem rachotovy kdyz prijel bratranek a nabili s dve fajfky K2....coz bylo fakt silny kafe,,ale vsechny pocity a zazitky byli prijemny a vesely takze me ta nase rostlinka dostala do svy naruce a dodnes me nepustila a doufam ze jeste dlouho nepustí....
vivala marihuana
Na konci devitky kamos prinesl nejaky zaschly stonky a listi co sehnal buhvikde a slepil z toho neco co jen vzdalene pripominalo jointa. Vykourili jsme to, ale vuuubec mne to nedalo. Pak prisel prvak na stredni a kdyz jsme se mezi sebou seznamili nabidl se jeden typek, ze smota poradny brko, ze pry ma hodne kvalitni skero (tenkrat mi to vubec nic nerikalo), kdyz se mne zeptal jetli si dam taky rekl jsem ze jo (myslel jsem ze mne trava proste nedava). Tak jsme toho joshe vycoudili asi v peti lidech a posadili se na lavicku, cekal jsem jestli neco zacne. Najednou jsem se uvedomil ze premyslim o tom jaky by to bylo vylizt panovi co vedle vencil psa ne hlavu a skocit dolu, pak jsem se otocil doprava a s uzasem zjistil, ze nesedim na lavicce sam (uplne jsem zapomnel ze tam sedime vsichni). Proste jsem byl sjety jak prase. Bylo to jedno z nejkrasnejsich pohulenicek.