Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Malym trafickem urcite vetracky v pohode roztocis, ale kdo uvazuje o instalaci vice takovych vetracku atd... asi by se mel poohlizet po nejakem stabilizovanem zdroji
Halllooo Halllooo proc mam kytek malo ??? A tak volaaam jako hrom at mam kytek MILIOOOON (pro vlastni potrebu samozrejme)
no ja osobne som napajal nabijackou z mobilu ale zohnal som lacne regulovatelne trafo od 1,5V az po 12V.....a je to pohoda teraz mozem regulovat prietok vzduchu a tym padom aj hlucnost.......ale da sa pouzit aj zdroj z pc ale podla mojich skusenosti dost rychlo odchadza...cus
Ja pouzvam stelovatelny adapter a zdroj z pc, zdroj ma priblizne 10rokov a fici stale v pohodicke. A este pouzivam nabijacku na notebook (19V) na 24V vetraky.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
taky pouzivam nabijecku od auta, mobilu a trebas ze staryho kazetaku.
jinak pokud nemaji regulaci, tak pozit rezistor, potenciometr nebo jen obycejny trimr za 5,- (sice se hreje, ale ... vydrzi)
proc to pisu. kdyz sem narychlo potreboval snizit hluk nebo mnozstvi proudiciho vzduchu, tak sem pouzil mechanickou metodu. asi to kazdyho napadlo, ale jen tak pro uplnost. proste cast vyduchu z vetraku necim "zatararasim". prelepenim paskou a pod.
metoda je velice rychla a ucinna - nic vedeckyho, ale nekdy neni cas ... resit kdo je kdo ... .-)
Trafíčka s regulací 3 až 12V,daj se sehnat na aukru za pár,ted jsem v jednom bazoši pošetřil trafíčko na tiskárnu 16V-32V za 100kč. když to napojím na těch 32V,tak to už je mazec,ty větráky jsem sehnal také na aukru (6V-30V) chce to jen hledat,všude možně a něco se vždy najde
Toto mam doma,sice to nepestim,ale je to luxus medzi vetrakmi .
Jedina negativna vec je cena,ale parametre su uzasne.
Alternetiva je tiez noctoua,je troska lacnejsia.
ahoj ja je napajim timto domacim vymyslem.
ma to pojistku, ukryva dve trafa, jedno na 42 a 16 druhe regulovatelne z 6 az na 12. mam na tom pripojene ctyri vetraky v rizkovne plus paty na chlazeni transformatoru.