Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
minimalne 3 tydny.
prvni tyden na raminku ve skrini hlavou dolu na chodbe, kde je tak 15-20 stupnu
druhy tyden v otevrene krabici ve skrini, ktera je v pokoji, kde je 20-25 stupnu
posledni tyden tamtez v zavrene krabici (od bot)
Ted susim NLko a to asi takto - 3dny i s castecne strihlymi koreny visely na snure hlavou dolu primo v komore, kde rostly, pak jsem odstrihal paldy a rozlozil na den na podlahu a pote je tak tyden az ctrnact dni budu mit v lahvi spolu s pravym luskem vanilky a kazdy den asi trikrat vysypu na podlahu, aby nechytly nejakou plisen. Proste to tak pomalu fermentuju. Jo ateplota je tam kolisava 11-20 stupnu. Tak jsem zvedav jak se zadari.
tak ja susim tak, ze na tri dny povesim celou kytku vzhuru nohama , pak oddelim jednotlive vetvicky, povesim na snuru a necham cca dalsi tyden...
v okamziku, kdy sou suche ale uvnitr jeste trochu ,,lepkave,, je dam do krabice (momentalni faze a uz se to da dost dobre vychutnat)...od bot....a nasypu ryzi..... dvakrat denne protrepu, pricichnu, pokocham, vratim.....
a zitra to slahnu do zavarovacky s par slupkama od pomerance a takym tim silikalem proti vlhkosti a necham jeste asi tyden stat........
Uvidime...respektive.....zahulime uvidime....
PS: D@ble---- kolik bylo v te chladne mistnosti, ve ktere si to dva dny susil do dost vyschla ??,,,, 50°
za dva dny???????No,,,,, leda ze by......................ale to by prece............ nééé, za dva dny néééé...
PSS: nechtel bych byt u vas v teple mistnosti.......
No nevim ty tri tejdny mi pridou dost dlouho,naposled co sem mel byla outdoorova ganja a to bylo dva dny na pude v zari(rijnu?) a pak dva dny doma v krabici od bot a bylo to na troud....
No z tech trub mi to dycky prislo na chut velmi humus!!Ale kamos vymyslel letos metodu, na monitor papir a na nej palicku za dve tri hodky suchy ze se to da kourit a ani ta chut nebyla tak marna jako z trouby.
Min. 14dní při teplotě max. 15C.
PS: Vy co sušíte při 20C a více: při týhle teplotě to schne moc rychle a pak je to buď suchý málo nebo přesušený. Správně usušený hulení nemá bejt vyschlý na troud.
Je to zajímací, ale bacha na monitor, budeš-li sušiti takto častěji než je zdrávo můžou se ti vnitřnosti monitoru dost přehřávat - a v horším případě může vlivem tepla něco odejít. Nejčastější opravy jsou řádkové tranzistory! Ale zkusím to.
Ja susim cele kytky. Povesene vzhuru nohama Pri teplote 15 °C vlhkost cca 70% tam to mam cca 10 - 12 dni. Pak z kyti odstranim listi, ktere dale zpracovavam bud na mliko, peceni a to pryskyricnaty listicko samozdrejmne na hasis. A pak jednotlive palicky naskladam do sklenice a tu stridave otviram a zaviram, aby se palicky pomalu dosusili. Kdyz si drzi este lechouce vlhkost tak na dobro zaviram a davam do tmy. Pokud se stane, ze bafos preschne tak dam do sklenice kousek cerstveho chleba, za par hodin vyndam a je zase krasne vlhoucky a ma furt tu svoji vuni.
ja susim na pude nebo v ostriham palicky a nacpu je do papirovich pitliku...schne to tak 8 dni...na pude to trva dele...
rychle susim tak ze palici rozstriham na mehsi kousky a dam mezi dva papirovi ubrousky...schne to tak den...nebo ryclejc...vezmu hrnec dam do nej trochu vody a kdyz se zacne varit tak dam na vrch talir, s vetsim prumerem nez ma hrnec, aby na okrajich nekondenzovala voda, a na talir polozim natrhanou palici...thc se snad rozklada az pri 110stupnich takze by ho to nemelo rozlozit...ale chut to stejne zrusi