Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pravidlá hry: Hra je určená minimálne pre 2 hráčov. Cieľom tejto hry je kovovým kotúčom o hmotnosti 0,4 kg triafať kotúľaním popod prekážky v podobe činiek.
Bodovanie: AK kotúč prejde kotúľaním popod prvú prekážku získavate 2 body. Ak prejde aj cez druhú počet bodov je 4 a ak aj cez 3 prekázku počet bodov je 6. AK sa stane, že kotúč kotúľaním prejde cez všetky 3 prekážky a dokonca sa dostane až do rohu miestnosti kde je daľšia prekážky ktorou prejde získavate 10b. AvšaK :!!! zhodenie kotúčom totémiku alebo činky sa trestá odpočítavaním bodov.
totém -1b
činka -2b
Hra: každý z hračov ma rovnaký počet hodov pokiaľ nedosiahne 10b v danom boji. ak sa tak stane obom hráčom, ze budú mať 10 alebo viac bodov vtedy prichádzoa taebreak. Taebreak pozostáva len zojedného hodu kazdého hráča. Kto hodí lepši hod ohodnotený viac bodmi ten vyhráva a tým pádom získava bod v bojoch.Po získaní bodu v boji sa ide odznova a hrá sa za po kým hráč nezíska 3 víťazné zápasy v bojoch. Ak sa tak stane hráč získa jeden punc a ide sa odzvova.
Punc: hráč ktorý dosiahne 5 víťazných puncov je absolútny víťaz celej hry.
Prajem veľa športových úspechov pri tejto relaxačnej a tak napínavej hre. Boli by sme vďační ak by ste šírili posolstvo čingkinglinku. Dotiahneme to na olympiádu
Činginklink : Pravidlá hry: Hra je určená minimálne pre 2 hráčov. Cieľom tejto hry je kovovým kotúčom o hmotnosti 0,4 kg triafať kotúľaním popod prekážky v podobe činiek.
Bodovanie: AK kotúč prejde kotúľaním popod prvú prekážku získavate 2 body. Ak prejde aj cez druhú počet bodov je 4 a ak aj cez 3 prekázku počet bodov je 6. AK sa stane, že kotúč kotúľaním prejde cez všetky 3 prekážky a dokonca sa dostane až do rohu miestnosti kde je daľšia prekážky ktorou prejde získavate 10b. AvšaK :!!! zhodenie kotúčom totémiku alebo činky sa trestá odpočítavaním bodov.
totém -1b
činka -2b
Hra: každý z hračov ma rovnaký počet hodov pokiaľ nedosiahne 10b v danom boji. ak sa tak stane obom hráčom, ze budú mať 10 alebo viac bodov vtedy prichádzoa taebreak. Taebreak pozostáva len zojedného hodu kazdého hráča. Kto hodí lepši hod ohodnotený viac bodmi ten vyhráva a tým pádom získava bod v bojoch.Po získaní bodu v boji sa ide odznova a hrá sa za po kým hráč nezíska 3 víťazné zápasy v bojoch. Ak sa tak stane hráč získa jeden punc a ide sa odzvova.
Punc: hráč ktorý dosiahne 5 víťazných puncov je absolútny víťaz celej hry.
Prajem veľa športových úspechov pri tejto relaxačnej a tak napínavej hre. Boli by sme vďační ak by ste šírili posolstvo čingkinglinku.
Hry ,filmy ,hudba hlavně Dubstep s hutnou basou (mám 30W subwoofer) Jinak mám rád když si v pátek po dobře odpracovaným weekendu dam prda a uzivam si svoje potěšení ale dá se hulit při všem ,ale kolikrát né ze všema lidma.
Původní příspěvek od gremlin101 Tu jízdu v autě bych tu moc nezmiňoval, jsou tu tací co to berou jako sakra velkou prasárnu, tak bacha ať neschytáš K-, jak se stalo i nejednou mě .
Tady to někdo bere jako prasárnu?
Já vlastně ani neznám lidi co hulej a neříděj zkouřený. Dokonce myslím, že zhulený říděj opatrněji a bezpečněji.
Já Vám to řeknu tak jak to mám já, což znamená že mé zkušenosti se mohou od vašich diametrálně lišit. Já když si zahulím a řídit potřebuju tak řídím, ale jízdu si užívám mnohem víc a jezdím pomaleji, baví mně víc koumat krajinu okolo, rádio, i ten provoz.. Ale hlavně jezdím čistě podle pravidel, tak jak se má... Asi dost velkou roli v tom hraje to, že jsem "hodný" řidič (pouštím chodce, dávám přednost i když nemusím, rád pomůžu komukoliv s nějakou poruchou u silnice,..) Nehledě na to, že pokud není policajt extrémně zamindrákovaný nebo nejste fakt moc v p*či líznout Vám nedají.
Souhlasím s váma hoši i zkouřenej řidič dokáže ovládat auto bez nejmenších problémů, i v mém případě to tak je, kolikrát bych řek že zhulenej řídim líp jak za "střízliva", ale i tak bych to tu nerozebíral, jelikož tu jsou opravdu jedinci kteří jsou težce proti tomu... jen se ozvěte, myslím že víte o kom je řeč . Já osobně v tom problém nevidím, snad každej ví co dělá ne? Samozřejmě nemluvím o týpkách co si zahulej poprví v životě a sednou do auta, to prasárna je, ale jinak no problém ;-)
ja ked si nezapalim tak nemozem ist ani do skoly proste ja rano vstanem uplna nechut ist do skoly a ak nemam co do fajky tak proste mna do tej skoly nedostanu a to mam posledny rok 2 mesiace do konca .. a na prax tiez praxujem v obchode bez fajky tam nemam sancu dojst radsej doma za pc starat sa o rastlinky a zarabat
Původní příspěvek od gremlin101 Souhlasím s váma hoši i zkouřenej řidič dokáže ovládat auto bez nejmenších problémů, i v mém případě to tak je, kolikrát bych řek že zhulenej řídim líp jak za "střízliva", ale i tak bych to tu nerozebíral, jelikož tu jsou opravdu jedinci kteří jsou težce proti tomu... jen se ozvěte, myslím že víte o kom je řeč . Já osobně v tom problém nevidím, snad každej ví co dělá ne? Samozřejmě nemluvím o týpkách co si zahulej poprví v životě a sednou do auta, to prasárna je, ale jinak no problém ;-)
Jo a to jako proč? Běž si moralizovat někam jinam, jestli se ti něco nelíbí tak to nečti.. Máš svůj nároz já zase svůj, tam mě nech žít, díky předem ;-)