Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10
Autor
Téma 
extrem86
Nový Člen

Karma uživatele extrem86 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

pozerat how high je to krutarna a madagaskar ty tucnaci ma zabijaju

Old Post 24-02-2011 v 22:14 PM
extrem86 je offline   Profil uživatele extrem86   Find more posts by extrem86   Foto galerie člena extrem86   Click here to Send extrem86 a Private Message   Add extrem86 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 130

já když si zahulim tak mám hroznou chuť střílet panáčky, např. CS 1.6, MW2

Old Post 19-03-2011 v 13:07 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FatJoe
Stálý Člen

Karma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

Pravidlá hry: Hra je určená minimálne pre 2 hráčov. Cieľom tejto hry je kovovým kotúčom o hmotnosti 0,4 kg triafať kotúľaním popod prekážky v podobe činiek.
Bodovanie: AK kotúč prejde kotúľaním popod prvú prekážku získavate 2 body. Ak prejde aj cez druhú počet bodov je 4 a ak aj cez 3 prekázku počet bodov je 6. AK sa stane, že kotúč kotúľaním prejde cez všetky 3 prekážky a dokonca sa dostane až do rohu miestnosti kde je daľšia prekážky ktorou prejde získavate 10b. AvšaK :!!! zhodenie kotúčom totémiku alebo činky sa trestá odpočítavaním bodov.
totém -1b
činka -2b
Hra: každý z hračov ma rovnaký počet hodov pokiaľ nedosiahne 10b v danom boji. ak sa tak stane obom hráčom, ze budú mať 10 alebo viac bodov vtedy prichádzoa taebreak. Taebreak pozostáva len zojedného hodu kazdého hráča. Kto hodí lepši hod ohodnotený viac bodmi ten vyhráva a tým pádom získava bod v bojoch.Po získaní bodu v boji sa ide odznova a hrá sa za po kým hráč nezíska 3 víťazné zápasy v bojoch. Ak sa tak stane hráč získa jeden punc a ide sa odzvova.
Punc: hráč ktorý dosiahne 5 víťazných puncov je absolútny víťaz celej hry.
Prajem veľa športových úspechov pri tejto relaxačnej a tak napínavej hre. Boli by sme vďační ak by ste šírili posolstvo čingkinglinku. Dotiahneme to na olympiádu

Old Post 28-03-2011 v 09:58 AM
FatJoe je offline   Profil uživatele FatJoe   Find more posts by FatJoe   Foto galerie člena FatJoe   Click here to Send FatJoe a Private Message   Add FatJoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FatJoe
Stálý Člen

Karma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

Činginklink : Pravidlá hry: Hra je určená minimálne pre 2 hráčov. Cieľom tejto hry je kovovým kotúčom o hmotnosti 0,4 kg triafať kotúľaním popod prekážky v podobe činiek.
Bodovanie: AK kotúč prejde kotúľaním popod prvú prekážku získavate 2 body. Ak prejde aj cez druhú počet bodov je 4 a ak aj cez 3 prekázku počet bodov je 6. AK sa stane, že kotúč kotúľaním prejde cez všetky 3 prekážky a dokonca sa dostane až do rohu miestnosti kde je daľšia prekážky ktorou prejde získavate 10b. AvšaK :!!! zhodenie kotúčom totémiku alebo činky sa trestá odpočítavaním bodov.
totém -1b
činka -2b
Hra: každý z hračov ma rovnaký počet hodov pokiaľ nedosiahne 10b v danom boji. ak sa tak stane obom hráčom, ze budú mať 10 alebo viac bodov vtedy prichádzoa taebreak. Taebreak pozostáva len zojedného hodu kazdého hráča. Kto hodí lepši hod ohodnotený viac bodmi ten vyhráva a tým pádom získava bod v bojoch.Po získaní bodu v boji sa ide odznova a hrá sa za po kým hráč nezíska 3 víťazné zápasy v bojoch. Ak sa tak stane hráč získa jeden punc a ide sa odzvova.
Punc: hráč ktorý dosiahne 5 víťazných puncov je absolútny víťaz celej hry.
Prajem veľa športových úspechov pri tejto relaxačnej a tak napínavej hre. Boli by sme vďační ak by ste šírili posolstvo čingkinglinku.

Old Post 28-03-2011 v 10:04 AM
FatJoe je offline   Profil uživatele FatJoe   Find more posts by FatJoe   Foto galerie člena FatJoe   Click here to Send FatJoe a Private Message   Add FatJoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jebutinajmeno
Stálý Člen

Karma uživatele jebutinajmeno - 95% PěstitelskáKarma uživatele jebutinajmeno - 95% PěstitelskáKarma uživatele jebutinajmeno - 95% PěstitelskáKarma uživatele jebutinajmeno - 95% PěstitelskáKarma uživatele jebutinajmeno - 95% PěstitelskáKarma uživatele jebutinajmeno - 95% PěstitelskáKarma uživatele jebutinajmeno - 95% PěstitelskáKarma uživatele jebutinajmeno - 95% PěstitelskáKarma uživatele jebutinajmeno - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

navsteva kina!

600W-Chronic, Apollo 11, Pepper

600W- AK-47 g/W

400W-Euforia
***BO!!!***

Old Post 26-08-2011 v 13:47 PM
jebutinajmeno je offline   Profil uživatele jebutinajmeno   Find more posts by jebutinajmeno   Foto galerie člena jebutinajmeno   Click here to Send jebutinajmeno a Private Message   Add jebutinajmeno to your buddy list     Navštiv homepage uživatele jebutinajmeno! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Guerrilla Grow
Nový Člen

Karma uživatele Guerrilla Grow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

Hry ,filmy ,hudba hlavně Dubstep s hutnou basou (mám 30W subwoofer) Jinak mám rád když si v pátek po dobře odpracovaným weekendu dam prda a uzivam si svoje potěšení ale dá se hulit při všem ,ale kolikrát né ze všema lidma.

Old Post 11-12-2011 v 13:27 PM
Guerrilla Grow je offline   Profil uživatele Guerrilla Grow   Find more posts by Guerrilla Grow   Foto galerie člena Guerrilla Grow   Click here to Send Guerrilla Grow a Private Message   Add Guerrilla Grow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AFCA161
Stálý Člen

Karma uživatele AFCA161 - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

zranie vsetkeho mozneho

Old Post 11-12-2011 v 17:04 PM
AFCA161 je offline   Profil uživatele AFCA161   Find more posts by AFCA161   Foto galerie člena AFCA161   Click here to Send AFCA161 a Private Message   Add AFCA161 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fugazz
Nový Člen

Karma uživatele Fugazz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

Spoustu činností Sex (ale má to i svoje nevýhody), ježdění autem, hraní CSM 2002 (s Ostravou za 5 sezón 3x ve finále LM)

Old Post 05-03-2012 v 09:29 AM
Fugazz je offline   Profil uživatele Fugazz   Find more posts by Fugazz   Foto galerie člena Fugazz   Click here to Send Fugazz a Private Message   Add Fugazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gremlin101
Golden Grower

Karma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

Tu jízdu v autě bych tu moc nezmiňoval, jsou tu tací co to berou jako sakra velkou prasárnu, tak bacha ať neschytáš K-, jak se stalo i nejednou mě .

Big Bud XXL - střešní pláň (2011)

1.Indoor 200W CFL (2010)
Konopný kouř inhaluji od nepaměti..Matka povídala že jsem začal už ve svých 2letech..,když jsem si spletl lízatko s brčkem..

Old Post 05-03-2012 v 14:25 PM
gremlin101 je offline   Profil uživatele gremlin101   Find more posts by gremlin101   Foto galerie člena gremlin101   Click here to Send gremlin101 a Private Message   Add gremlin101 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

citace:
Původní příspěvek od gremlin101
Tu jízdu v autě bych tu moc nezmiňoval, jsou tu tací co to berou jako sakra velkou prasárnu, tak bacha ať neschytáš K-, jak se stalo i nejednou mě .

Tady to někdo bere jako prasárnu?

Já vlastně ani neznám lidi co hulej a neříděj zkouřený. Dokonce myslím, že zhulený říděj opatrněji a bezpečněji.

Komár neni mucha pyčo

Old Post 05-03-2012 v 17:40 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fugazz
Nový Člen

Karma uživatele Fugazz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

Já Vám to řeknu tak jak to mám já, což znamená že mé zkušenosti se mohou od vašich diametrálně lišit. Já když si zahulím a řídit potřebuju tak řídím, ale jízdu si užívám mnohem víc a jezdím pomaleji, baví mně víc koumat krajinu okolo, rádio, i ten provoz.. Ale hlavně jezdím čistě podle pravidel, tak jak se má... Asi dost velkou roli v tom hraje to, že jsem "hodný" řidič (pouštím chodce, dávám přednost i když nemusím, rád pomůžu komukoliv s nějakou poruchou u silnice,..) Nehledě na to, že pokud není policajt extrémně zamindrákovaný nebo nejste fakt moc v p*či líznout Vám nedají.

Old Post 06-03-2012 v 16:39 PM
Fugazz je offline   Profil uživatele Fugazz   Find more posts by Fugazz   Foto galerie člena Fugazz   Click here to Send Fugazz a Private Message   Add Fugazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gremlin101
Golden Grower

Karma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

Souhlasím s váma hoši i zkouřenej řidič dokáže ovládat auto bez nejmenších problémů, i v mém případě to tak je, kolikrát bych řek že zhulenej řídim líp jak za "střízliva", ale i tak bych to tu nerozebíral, jelikož tu jsou opravdu jedinci kteří jsou težce proti tomu... jen se ozvěte, myslím že víte o kom je řeč . Já osobně v tom problém nevidím, snad každej ví co dělá ne? Samozřejmě nemluvím o týpkách co si zahulej poprví v životě a sednou do auta, to prasárna je, ale jinak no problém ;-)

1.Indoor 200W CFL (2010)
Konopný kouř inhaluji od nepaměti..Matka povídala že jsem začal už ve svých 2letech..,když jsem si spletl lízatko s brčkem..

Old Post 06-03-2012 v 21:45 PM
gremlin101 je offline   Profil uživatele gremlin101   Find more posts by gremlin101   Foto galerie člena gremlin101   Click here to Send gremlin101 a Private Message   Add gremlin101 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bullyt
Nový Člen

Karma uživatele Bullyt - 0% PěstitelskáKarma uživatele Bullyt - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

ja ked si nezapalim tak nemozem ist ani do skoly proste ja rano vstanem uplna nechut ist do skoly a ak nemam co do fajky tak proste mna do tej skoly nedostanu a to mam posledny rok 2 mesiace do konca .. a na prax tiez praxujem v obchode bez fajky tam nemam sancu dojst radsej doma za pc starat sa o rastlinky a zarabat

Old Post 26-03-2012 v 09:31 AM
Bullyt je offline   Profil uživatele Bullyt   Find more posts by Bullyt   Foto galerie člena Bullyt   Click here to Send Bullyt a Private Message   Add Bullyt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
w33d
Stálý Člen

Karma uživatele w33d - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 142

citace:
Původní příspěvek od jebutinajmeno
navsteva kina!

súhlasím do kina inak ako neskúrený ani nevkročím

SORRY BUT DNB AND HIGH IS MY LIFE
http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=961790
Out 2011 Durban poison First !
Adrenaline SVK Grow

Old Post 26-03-2012 v 21:39 PM
w33d je offline   Profil uživatele w33d   Find more posts by w33d   Foto galerie člena w33d   Click here to Send w33d a Private Message   Add w33d to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skewlers
Stálý Člen

Karma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

citace:
Původní příspěvek od gremlin101
Souhlasím s váma hoši i zkouřenej řidič dokáže ovládat auto bez nejmenších problémů, i v mém případě to tak je, kolikrát bych řek že zhulenej řídim líp jak za "střízliva", ale i tak bych to tu nerozebíral, jelikož tu jsou opravdu jedinci kteří jsou težce proti tomu... jen se ozvěte, myslím že víte o kom je řeč . Já osobně v tom problém nevidím, snad každej ví co dělá ne? Samozřejmě nemluvím o týpkách co si zahulej poprví v životě a sednou do auta, to prasárna je, ale jinak no problém ;-)

Tyhle idiotiny bys mel spis smazat ....

Old Post 02-04-2012 v 18:25 PM
skewlers je offline   Profil uživatele skewlers   Find more posts by skewlers   Foto galerie člena skewlers   Click here to Send skewlers a Private Message   Add skewlers to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gremlin101
Golden Grower

Příspěvek č. 144

Jo a to jako proč? Běž si moralizovat někam jinam, jestli se ti něco nelíbí tak to nečti.. Máš svůj nároz já zase svůj, tam mě nech žít, díky předem ;-)

1.Indoor 200W CFL (2010)

Old Post 02-04-2012 v 20:21 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:11 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás