Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na slimouse Vanish ci jinej shit, popr. v kombinaci s piskem , pilinama ci urizlejma petflashama...
Srny a prasata sou pruser ....dobry sou vostre kuly ci to oplotit, ale je to napadny a muze to nasrat i treba mislivce
Jinak vlasy chcani i srani trochu funguje, ale jen kratce a ty svine sou uz fukt zvikly...lepsi je, dyz to vochcije pes a vy tam date strasne smradlavi fusky ci to tricko...
Ale na Overgrowu maj prej dobre zkusenosti s wolf-urine ci Liquid fence....prej se tydle smrady prodavaj v loveckejch prodejnach a zemedelci prej taky pouzivaj naky vodpudy...tagze neco urcite je...ale co a kde to sehnat u nas v CR nevim...
Původní příspěvek od Zbynek Na bazanty, srnky a prasata plati lidske vlasy. Pomocit to cas od casu okolo pole to taky neni od veci. Slimaci nisnasi sul. pytlik soli vysipej okolo kytek a nemas tam ani slimaky. Na mysi a male hlodavce jsou jedy. Co chcete vic resit?
Snad jen to že když ma člověk pole 15kilaku od baraku a par dní chcije
tak tam zní asi moc nezbyde?/nebo jo?/,muj typ- vanish slimejšů se zbavíš
Kmání v globusu za necelý kylco
Otec mi dneska říkal, že proti okusu mladejch stromků v lese je dobrý omotat to kolem špagátem pomazaným obyčejným máslem - za pár dnů to žlukne a srnky to místo obcházej obloukem A možná by to fungovalo i na zloděje
Ovšem pole udržovat s kolíčkem na nose
Původní příspěvek od kowonator Mam len jednu otazku. Ked to pole obsypem tou solou a poprsi, nemoze mi to nejak zneurodnit podu?
nemělo by,a s tim chcaním-he podle mě by to mělo silnější oočinek,sice se ta sool rozpustí,ale dívaame-li se na to vědecky:chcanky sou přebytečnaa sůl f těle clověka,ne?
jednoznacne mocit a mocit a mocit okolo policka. To odozenie kazdu zver.
mam to vyskusane na zajacoch a liskach a mozne ani neviem na com a co som vyhanal od rastlin
to jgz: na slimaky platej granulky proti slimakum, da se to sehnat v drogerii, pripadne na mistech jako OBI, Baumax a spol. cena cca. 90 chechtaku, ale daj se sehnat i levnejsi.na nazev ty srajdy si nevzpomenu, ale sou to takovy modry granule, neco jako jed na mysi, a vydrzi to rok az dva.esli si vzpomenu tak ti sem hodim nazev ty kejdy!
Pochcat je to dobré.Ale nevydrží to dlouho. Za 2 dny jsem ta, přišel a už jsem to měl rozhrabané.Ale slyšel jsem,že dobré je to postříkat deodorantem nebo čpavek.Ale nevim co je na tom pravdy.