Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 87 88 89 90 91 »
Autor
Téma 
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 1409

tak s tou sanitkou to mohla byt dobra prdel
no ja byl vcera taky dobre kasovitej asi v 8h dosel jeden typek ke mne dom zepry potrebuje pumpicku na kolo aby mohli vysat barel piva tak sem sel s nema a vzal pumpicku a par speku. Meli tam taborak... a chlastali a chlastali pak sme zahulili (par lidi tam neustale blilo) a pak sme si rekli (ti co prezili) ze ukradnem majku (ten vysoky stozar s ozdobama co se stavi na 1. maje).. tak sme nabehli pres pole, jeden typek se sekerou to hbite presekal a pak sme 20m dlouhou kladu odnesli az k ohni a tam sme to spalili i s tim kolem ktere na tom bylo pripevnene. TAK SE TO DELA NA VESNICI

Old Post 21-05-2005 v 13:11 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wOOkie
Stálý Člen

Karma uživatele wOOkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1410

Kutas > mazec, vím o co de, sem taky z vesnice, takže respect jako prase. Bohužel, naše mája má něco přes 35m a stojí na hřišti, takže si můžu nechat zajít chuť. Ale zase ten povyk okolo...

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"

Old Post 21-05-2005 v 22:03 PM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vincik
Nový Člen

Karma uživatele Vincik - 0% Pěstitelská

Obecné Zážitky Příspěvek č. 1411

Cus,zazitku sem mel taky docela dost,at uz spatny(schyza) nebo dobry(hustarny)...mezi nejlepsi na kterej si vzpominam patri ten,kdy sem s jednou holkou umotal brko a na schodech pred byvalou galou v N.P. sme si ho dali,a potom sme si ulitavali na technu,ktery bylo slyset z Mantry.Asi po pul hodine zjistili,ze to byla nejaká bigbitová kapela od vedle z MKS...mejte se cus

Old Post 23-05-2005 v 09:07 AM
Vincik je offline   Profil uživatele Vincik   Find more posts by Vincik   Foto galerie člena Vincik   Click here to Send Vincik a Private Message   Add Vincik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alcatelx
Stálý Člen

Karma uživatele Alcatelx - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1412

Nejluxusnější wjeci se daj zažít jen w kombinaci dobrej model+moped.Wlastním klasiku babettu a je to nej nej stroj na wýlety po okolí..teda když nemá defekt a pak hodinu nešlapu domu že jo.

Old Post 23-05-2005 v 11:56 AM
Alcatelx je offline   Profil uživatele Alcatelx   Find more posts by Alcatelx   Foto galerie člena Alcatelx   Click here to Send Alcatelx a Private Message   Add Alcatelx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koko g.
Nový Člen

Karma uživatele koko g. - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1413

Nedavno sem navštivil Slovensko (babicky) a seznamil se s dost
hustejma typanama, první den sem neco vychytaval, nepostestilo se
mi tak sem valil za znamim zdrojem, bohužel nemel ale dal mi kontakt.
Tak sem dovali do jednoho pajzlu, a tam meli vseci smotli brcka, tak sem se optal na ten kontakt a asi za 30vterin sem mel vzorek, dovalil
sem dom ,nikde nikdo, tak sem ubalil polovicni brcko (ta trava vubec
nesmrdela) tak sem si rek ze to je sit a vysmahl to cely sam.dal sem
si asi 5 prdu a cekam ,15minut nic, sem to pocital, pak se podivam z
okna a tam kamosi v aute, a odted si vsechno pamatuju mlhave!kamosi me rekli, ze me videli jak se na ne tlemim, pak sem prej otevrel
okno a vyskocil,(mazec) nastesti, coz sem pozdeji zjistil do kere ale bylo to z
druhyho patra, prej sem se tam chvilu valel a smal a pak sem vstal a sel k nim, pak se pamatuju uplně na vsechno, nastoupili sme do auta,
a oni ze maj matros, tak sme dali kazdej 2prdy ze sklenenky a valili na
prehradu (vzdalenou 7km) Horsich 7km sem nezazil :-) porad sem rval
zastav ale oni jako by me neslyseli, podivam se na kamosa za volantem-mel zavreny voci, ale porad v phode zatacel-zacal sem rvat
vostosest a tlemit se jak klaun.Jak sme dojeli tak sem sice hodil savlu´a tim si posral stav, ale bylsy to husty2 hodiny,aspon me to tak
prislo, ale prej sem s nima byl jen 20minut,MAZEC,ale horsich 7km v
aute pri 110 Km rychlosi sem nikdy nezazil, ale zopakl bych si to!!! pak
sme tam smotli 2 brcka ale to uz nebylo ono.

Old Post 24-05-2005 v 09:37 AM
koko g. je offline   Profil uživatele koko g.   Find more posts by koko g.   Foto galerie člena koko g.   Click here to Send koko g. a Private Message   Add koko g. to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koko g.! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DarkD
Nový Člen

Karma uživatele DarkD - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 1414

Můj zatím nejbrutálnější zážitek?

Domů to mám cca 1,5 km od nádraží a většiniou se vracím pozdě večer. No a jednou jsem zahulil a cestou z nádraží za mnou šli nějací 2 borci. Schýza maximální - ani jednou jsem je neviděl, šli pořád ve stínu. Zrychlil jsem a oni taky. Jsem si vědom toho, že u vesnice zatočili, ale to už jsem byl na nastartovanej na ještě větší schýzu:

Ten pocit, že mne někdo sleduje byl brutální - nemám strach - dělal jsem dlouho bojové sporty a o obranu strach nemám, jenže travička mi dodala takovou brutální zásobu strachu, že jsem nechápal. Věřte, že zbylý 0,5 km jsem šel kolem lesa a asi nějakej zajíc, nebo srna tam šli, ale pro mne? Ti "agenti", co šli v křoví a sledovali mne...

No povím vám - takovou schýzu jsem ještě neměl...

A doufám, že něco takového už nezažiju - bylo to pomalu na výměnu spoďárů...

DarkD

Old Post 24-05-2005 v 11:25 AM
DarkD je offline   Profil uživatele DarkD   Find more posts by DarkD   Foto galerie člena DarkD   Click here to Send DarkD a Private Message   Add DarkD to your buddy list     Navštiv homepage uživatele DarkD! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazz
Stálý Člen

Karma uživatele Mazz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Mazz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 1415

2 JÁ: ty woe napiš ještě nejakej zážitek ja už sem se tu dlouho tak nenasmál, chudák holka ale i ty si to neměl jednoduchý...

Smoke the weed, don't smoke the seed
One Love.

Outdoor 2018 zahrada - mix auto a regular

Reggae&Ska to je naše láska

Roots and Culture

Old Post 24-05-2005 v 20:06 PM
Mazz je offline   Profil uživatele Mazz   Find more posts by Mazz   Foto galerie člena Mazz   Click here to Send Mazz a Private Message   Add Mazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dev1l
Stálý Člen

Karma uživatele Dev1l - 89% PěstitelskáKarma uživatele Dev1l - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 1416

Musim pridat dalsi.Vcera sem byl posilat objednavku Nirvane(na seminka).To by bylo v klidu,ale po gramovym,skunkovym brku ve dvou to byla celkem prdel...
Pridu na postu s kámošem....(nemel sem obalku,ani papir,ani tuzku a jen 48,50,-Kč)Koupil sem si u přepážky obálku,sednu si ke stolu a hledam papír.Nikde nic..Tak koukam,na co bych to kurva napsal...LETAKTak sem ho vzal,pucil sem si tuzku(vse probihalo za neustaleho chlamani) a zacal psat.Vše,co sem napsal,sem musel opravovat,vsechno bylo blbe...i jméno.Kdyz uz sem to dal nák dokupy,hodil sem vse do obálky a ze ji olíznu.1.problém-nemel sem sliny.,tak sem to olíz jednou,dvakrat,.....a prilepim.Ale ja sem tim jazykem vsechno lepidlo slýzal,a celou obalku promocil.Tak sem si koupil další,hned 2 obálky.Dal sem to dokupy,zalepim,napisu adresy a dam to postacce.Ona ze je vsechno obrácene,at to predelam.Tak napotrerí(to uz mi to diktovala a smala se mi) sem to zvlád správně a chtel poslat...50,- (a ja mel jen 48,50).To už z nás ta poštacka fakt nemohla,tak mi to vzala a at uz radsi du...Nakonec sem zjistil,ze poslat jeden dopis mi trvalo 2 a pul hodky.
Upozornení:Nikdy neposílejte dopisy,kdyz ste total nakasi

Old Post 26-05-2005 v 21:36 PM
Dev1l je offline   Profil uživatele Dev1l   Find more posts by Dev1l   Foto galerie člena Dev1l   Click here to Send Dev1l a Private Message   Add Dev1l to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
swen
Stálý Člen

Karma uživatele swen - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1417

když sem čmadil na střeše a kochal se rozhledem okolo sebe,tak jedna vlaštovka na mě udělala nálet(proletěla mi max.půl metru nad hlavou).lekl sem se jak debil,že se mi na malou chvíli zastavilo srdce.málem ani trenky nevydržely nápor leku.....hukot...
až zjistím kde bydlí tak jí objedu klíčem káru

Old Post 28-05-2005 v 08:35 AM
swen je offline   Profil uživatele swen   Find more posts by swen   Foto galerie člena swen   Click here to Send swen a Private Message   Add swen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazz
Stálý Člen

Karma uživatele Mazz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Mazz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 1418

Taky se s váma o něco podělím
před chvílí sem si byl na balkon zahulit, je krásnej den tak proč ně že? dal sem si dva prásky nějakýho indooru od kamaráda a šel brouzdat po groweru, pustivší si mix asijský bhangry vod dj Shina.
Všim sem si že uz bude dvanáct a je čas na antibiotika(sem totiž nemocnej, beru jednou deně ve 12) tak to tak vytahuju z krabičky, vylousknu prášek, snažim se ty plata spátky do krabičky nacpat, nejde to, vytahuju lístek, srovnávám ho s platy, dávam to do krabičky. Zapomínám že sem si vylouskl prášek, znovu vytahuju plata, vzpomenu si že prášek je na stole zpět předchozí proces. uff
Myslíte že bych na antibiotika neměl hulit nebo je to tou bhangrou?

Smoke the weed, don't smoke the seed
One Love.

Outdoor 2018 zahrada - mix auto a regular

Reggae&Ska to je naše láska

Roots and Culture

Old Post 28-05-2005 v 10:57 AM
Mazz je offline   Profil uživatele Mazz   Find more posts by Mazz   Foto galerie člena Mazz   Click here to Send Mazz a Private Message   Add Mazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 1419

Myslím že je to úplně normální

Old Post 28-05-2005 v 12:29 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
swen
Stálý Člen

Karma uživatele swen - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1420

no napíšu to jinak:když seš nemocnej,tak se zabívej léčením a nehul,páč když bereš antibiotika,tak je imunita organismu minimální,tím pádem,když si zaprdíš,tak mnohem víc ubližuješ dýchacím cestám,které přenáší menší množství kyslíku přes cévní soustavu a dochází k nedokysličení mozku a důležitých orgánů,které ti mají pomoc proti nemoci.

jo taky sem byl nemocnej před 2 týdny a mudr. mi předepsala biotika,jenže sem se na ni vysral,radši sem si dal ibuprofen,potil se jak kráva a párkrát sem se napařil,teda i zahulil a do týdne sem zase skákal přes kaluže.akorát sem pár dní ještě chrchlal a měl rýmu.

uvádím to jako příklad,že i když sem nebral předepsané prášky a hulil,tak mi něco zůstalo na průduškách a na plicích.jak se budeš ty léčit,to už je na tobě a na každém z nás,ale uvědomte si,že ZDRAVÍ máme pouze jedno a měli bychom si ho hlídat.

jinak ti přeju brzké uzdravení a snad se někdy uvidíme na pradědu nebo na parkovišti na č.sedle,samo sebou že zahulíme
PEACE

Old Post 28-05-2005 v 13:01 PM
swen je offline   Profil uživatele swen   Find more posts by swen   Foto galerie člena swen   Click here to Send swen a Private Message   Add swen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 1421

To by se někdy hodilo...třeba když jdeš v -5'C přes celý město...

Old Post 02-06-2005 v 20:56 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
morrissey
Stálý Člen

Karma uživatele morrissey - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 1422

Je se všera vypukal, no, to byla taková nuda, já sem znuděnej ještě dneska. To byla ta největší nuda na světě. Ani v Zairu se tak nenudí. 3 hodiny intenzivní nudy.

Old Post 03-06-2005 v 10:18 AM
morrissey je offline   Profil uživatele morrissey   Find more posts by morrissey   Foto galerie člena morrissey   Click here to Send morrissey a Private Message   Add morrissey to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1423

To nechápu.. Jak se můžeš vypukanej nudit? To se podle mně vylučuje.. Vždyť je tolik věcí, na kterejch si můžeš ulítnout..

Leda... že by sis ulítnul na nudě..

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 03-06-2005 v 11:12 AM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
herr tribulik
Nový Člen

Karma uživatele herr tribulik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1424

Tyhle megahaldy se staly v pátek. kámoše luluganga jsem ukecal ať jede do klimkovic že to tam nedá. tak jsme odjížděli 64 ze sviňáků a byli v buse podezřelí revizoři. nejdřív jsme necvakali, ale jak se měnila zóna tak jsme si radši cvakli---a hned začali checkovat svině jedny vychcané...pak jsme šli na skvělého zlatého bažanta do hospy u Rašků pod lázněma na hýlově. v lese jsme frkli kodynal(obsahuje kodein a efedrin) a farali jsme na těch postižených fofrech.

to bylo moc psycho. pak jsme šli pěšky lesem na vřesinu a po cestě byl úplně maximálně velký kravín. a kolik pneumtaik!!!(tak aspoň 200 jich tam bylo, ne-li víc). a byly tam na boku kravínu takové boční schůdky, něco jako u Ikey jak byl ještě hlavní průchod. tak jsem zvrchu poslal pneumatiky, která zfičela po zábradlí a úplně se odrazila a vyskočila do vzduchu.

a ještě tam byl úplně komoušský oldschoolový vůzek pro císaře.

pak jsme došli do vesnice Vřesina, jdeme tak po cestě a najednou prošel Pavel Besta z FCB, jak venčil čokla. taka halda.

šli jsme dál a byla tam úplně opuštěná motorka-babeta. kdyby s náma byl Šimon, tak ten by ji určitě papl.

Old Post 06-06-2005 v 13:55 PM
herr tribulik je offline   Profil uživatele herr tribulik   Find more posts by herr tribulik   Foto galerie člena herr tribulik   Click here to Send herr tribulik a Private Message   Add herr tribulik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:26 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 87 88 89 90 91 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás