Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 84 85 86 87 88 »
Autor
Téma 
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 1361

Vcera to bylo psycho kdyz sem jel s banikem na spartu cela ta cesta byla brutalni zazitek ale nejvic bylo kdyz jsme jeli zpatky vseci uz totalne zniceni nic na jidlo a piti a nuda jak cip..pak sem si vzpomnel ze mam jeste troske skanoura a tak sme se s kamosem pekne vypalili a cekali az budou pardubice kde si budem moct koupit,nejlepe zadarmo neco k zchalovani,piti a hlavne ciga..konecne sme se blizili ke stanici ja uz sem cely nedockavy otevrel dvere a faral na vlaku jak zpomaluje.kdyz uz jel docela malou rychlosti kolem peronu tak sem se vyhecoval(za velke podpory kamosu)ze vyskocim at sem jako prvni v bufetu..samozrejme sem se drsne rozsekal ale to mi nevadilo a hned sem vstal a bezel smer bufet..vlak ale furt nezastavoval a ja sem zacal mit huste haldy do toho navic zacali kamosi rvat ze to nestavi nejdriv sem jim nechtel verit ale pak se jeste otevrelo okno druheho kupecka a tam na me zacli rvat dalsi kamosi ze to nestavi..svine jednyuz sem byl maximalne vyhaldeny tak sem se rozhodl naskocit zpatky do jedouciho vlaku..takove stihy sem nemel dlohu bo sem celou dobu myslel na typky co naskakovali do jedouciho vlaku a probudili se v nemocnici bez noh..no nakonec sem to ustal a naskocil a jaxem naskocil tak 10 vterin na to vlak zastavil..uplne sem vynadal vsem co me tak stihovali a zbytek cesty sem se drzel co nejdal od dveri..celkem brutal zazitek..

...

Old Post 24-04-2005 v 10:40 AM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 1362

hehe...po dlouhé době něco solidního

Old Post 24-04-2005 v 18:01 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
executor
Stálý Člen

Karma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 1363

lulugang: fakt mazec

Old Post 24-04-2005 v 19:25 PM
executor je offline   Profil uživatele executor   Find more posts by executor   Foto galerie člena executor   Click here to Send executor a Private Message   Add executor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 1364

Byl to fakt mazec a pokazde jaxem se dneska zpukal a vzpomnel si na to tak se mi zacala trepat noha..i ted se mi trepe jak cip

executor:ta tvoje halda je tez moooc

...

Old Post 24-04-2005 v 21:02 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 1365

No mazec je třeba v zimě když sedíme na lavičce a mrznou nám nohy pak vztanu a neudržím se na nohou bubec mně neposlouchaj. To jsem se jedno potom asi tak10 minut objímal strom abych nespad

Old Post 25-04-2005 v 21:47 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nastyan
Stálý Člen

Karma uživatele Nastyan - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 1366

No co se dneska stalo na vobede, to sem neveril. Stojime s kamosem ve fronte no a cekam
az nam nandaj hnusnou br. kasi (kterou mame tak 3x tejdne) s este hnusnejsi rybou. Z nudy
jen tak vocumujem baby dyz sem si vsim, ze nakej zobak za mnou je belejsi nez ta stena vedle neho a ze mu asi neni
dobre. Najednou zavrel voci, voprel se vo zed a skacel se. V jidelne kde normalne panuje
takovej prirozenej ruch bylo ticho jak v hrobe. K tomu klukovy okamzite nabehla vychna
a zacala ho fackovat. Fsichni cumeli jak vyvorany mysi( vcetne ucitelu , kucharek a podobne)
Dyz se tak po 2 minutach probral vychna na nej, co mu je. No a von ze mu je hrozne blbe...
kdyz v tom se zvednul nakej typek s vidlickou na kterej mel tu zluto-bylou hmotu z brambor, tak vyzname kouknul na
kucharky a prohlasil " No a to este ani nemel tu kasi! " Vsichni byli mrtvi smichy no a ja
to vzdal, sel na brko a spalenejm lidem vypravel tohle peklo co se stalo. Nevim jesi vam
to pride ftipny, ale ja to malem nevydejchal.

Old Post 26-04-2005 v 20:06 PM
Nastyan je offline   Profil uživatele Nastyan   Find more posts by Nastyan   Foto galerie člena Nastyan   Click here to Send Nastyan a Private Message   Add Nastyan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 1367

No a nebose mně stalo ( a to nejen) mně že jsem přišel domů sotva jsem koukal a tak jsi du postit bednu, chvíli koukám a pak si uvědomím že jsem mrtě dlouho nedejchal no haluz

Old Post 26-04-2005 v 21:56 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DR.VYPALENY
Nový Člen

Karma uživatele DR.VYPALENY - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1368

taky jeden mam,když jsem sral tak jsem mněl pocit že seru střeva.docela hnus

Old Post 27-04-2005 v 06:39 AM
DR.VYPALENY je offline   Profil uživatele DR.VYPALENY   Find more posts by DR.VYPALENY   Foto galerie člena DR.VYPALENY   Click here to Send DR.VYPALENY a Private Message   Add DR.VYPALENY to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beowulf
Stálý Člen

Karma uživatele Beowulf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1369

No sice to neni nejbrutálnější zážitek, ale taky je to celkem dmence

Vcera sme byli v hospode, chlastali sme... meli sme peeva na uctu... a ja uz nemel moc prachy... tak kouknu do srajtofle a tam este dvacka! Tak si rikam, jak se tam vzala? No to je fuck, tak sem si objednal dalsi... a presne v tu chvili, co mi to dal na stul mi doslo, ze to byla dvacka, kerou sem mel zaplatit to prvni pivko, kery sme meli na baru napsany... Nastesti me kamosi zalozili...
Ja nevim jak vy, ale ja uz si ani nepripadam zhulenej, kdyz sem fakt na srace a pak se uz jen divim, jak se ta zhulenost projevuje na takovejchhle uletech

Dej blbovi funkci a vymyslí formulář.

Old Post 27-04-2005 v 11:41 AM
Beowulf je offline   Profil uživatele Beowulf   Find more posts by Beowulf   Foto galerie člena Beowulf   Click here to Send Beowulf a Private Message   Add Beowulf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cabax
Stálý Člen

Karma uživatele cabax - 46% Pěstitelská

Prenosne hajzle Příspěvek č. 1370

Tak to mi s kamosmi sme sa zhulili a isli sme do mesta na 1. maja a tam boli take tie prenosne hajzle.A rozmyslali sme nad tym ako to funguje a tak sme nakoniec dopadli tak ze sme tam isli otvorili to a cumeli tam asi 10 minut a ludia na nas kukali jak jebli.

Old Post 03-05-2005 v 10:07 AM
cabax je offline   Profil uživatele cabax   Find more posts by cabax   Foto galerie člena cabax   Click here to Send cabax a Private Message   Add cabax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robca
Nový Člen

Karma uživatele robca - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 1371

Gdysi dávno, když jsem začínal, vyhulil sem si s kamarádem palici a jeli sme na kole na jiný místo na dalšího buřta. Jedeme (z docela brutálního kopce) a on mě začal předjíždět a když byl vedle mě, tak úplně klidně řekl:"Jsem tvůj řetěz". Hned potom vyletěl ze zatáčky, přeskočil struhu a zmizel v kukuřici... Našel jsem ho sedět za pár metrů, kolo zvosmený, řidítka otočený, v zemi kráter jak debil a on byl úplně v pořádku a smál se. Vůbec sem to nechápal...

Old Post 03-05-2005 v 10:38 AM
robca je offline   Profil uživatele robca   Find more posts by robca   Foto galerie člena robca   Click here to Send robca a Private Message   Add robca to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka P.
grower racer

Karma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 1372

No tak s tim kolem se mi stala podobna prihoda, ale s happy endem, teda skoro . . . Predloni koncem brezna bylo pekne a chlastali sme s kamosema na kopci u mesta, kazdy sme meli koupeny litr vina, coz byl zhruba muj limit, takze sem vedel ze to bude v pohode. Padlo taky nejake zelene, ale ne moc protoze z lonske urody uz mnoho nezbylo. Ja sem chlastal celkem rychle, byla zizen po vyjetem kopci - takze ja mel vypito, ale kamos mel jeste pullitr. Ja chuj sem do nej zacal kerovat, ze nechlasta, a on mi na to rekl at mu s tim jeho pomuzu. Pomohl jsem mu tak, ze uplne . Tady zhruba nekde zacina okno . Rozhodli jsme se, ze jeste sjedeme pod kopec do blizke hospody na 1 pivo(coz uz sem v planu rozhodne nemel ). Pri sjezdu sem jel pry celou dobu metr od leve krajnice(60km/h) . Po jednom pivu a hre na automatu sem to nejak nerozdejchal - vysel sem z hospody, pokecal s popelnici(takovou tou velkou na koleckach ), a vydal se smerem domov(3km). Z neznameho duvodu sem se vysral na kolo a batoh s mobilem . Vydal jsem se podel reky, a ne po hlavni ceste . . . kousek od baraku sem prekrocil mistni reku(8m siroka, hloubka do 1m) . Jeden most je asi 300m daleko, druhy 500m . Podotykam ze byl konec brezna, voda mela tak 10st.C. Mozna proto je to jedina vec, na kterou si pamatuju . Prisel sem domu, dal sem sprchu, a sel si lehnout. Rano tak v 5 sem se vzbudil, a marne vzpominal co se to to kua delo . Sel sem se vychcat, a premyslel sem, kde mam batoh, a proc me tak boli hlava i zaludek po litru bileho vina . Posleze taky o tom, proc mam dodrene ruce a koleno Jdu do koupelny, cumim do zrcadla, rypak dodreny , super . . . No nic, napada me, ze by batoh mohl byt stale na kopci. Jdu do garaze pro kolo, ale kolo tam neni . Co se to k***a deje, rikam si. Beru staryho horaka a vydavam se vzhuru(ve stale brutalnim stavu ). Nahore je h*vno(prekvapive . . .), po ceste dolu potkavam kamose na mem kole s mym batohem , a prestavam rozumet uplne vsemu. Coz kamos napravi bohatym vykladem, ale trva to tak 10 minut nez to pochopim . . . A kde sem se podrel, to nevim dodnes . . .

A zrovna se mi stal dalsi brutalni zazitek: bracha mi poslal video "Jdeme na pivo.mpa"(1,2MB), nevedel sem jestli mam bliiit nebo se smat. Sem trochu zhulenej, takze sem trochu procvicil branici a bliti necham na priste . Kazdopadne je to JEN PRO SILNE ZALUDKY!!!

70W secret grow - powerplant | 70W secret grow II. - powerplant | 70W secret grow III. - isis | 70W grow IV. - jack herer, mazar | 70W grow V. - skunk#1
Rozum mne pronásleduje, ale já jsem rychlejší!

Old Post 03-05-2005 v 20:50 PM
Jirka P. je offline   Profil uživatele Jirka P.   Find more posts by Jirka P.   Foto galerie člena Jirka P.   Click here to Send Jirka P. a Private Message   Add Jirka P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fermer
Stálý Člen

Karma uživatele Fermer - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 1373

vostrej pribeh

PEACE AND SMOKE FOR ALL

Old Post 04-05-2005 v 17:13 PM
Fermer je offline   Profil uživatele Fermer   Find more posts by Fermer   Foto galerie člena Fermer   Click here to Send Fermer a Private Message   Add Fermer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fermer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1374

Tenhle zazitek sice nepatri k nejbrutalnejsim, ale i tak je to docela sranda...stalo se to asi pred jednou a pul hodkou: hrabal sem se v supliku a najednou nahmatnu sacek a v nem zbytek dobreho skera:-)) tak sem to zhulil a kdyz sem schovaval fajku tak sem nasel pytlik se spoustou seminek, a mezi nima i tech spousta zelenych, co sou k nicemu. Tak sem to probral a ty spatne seminka sem proste vyhodil z okna. Sel sem do obyvaku, chvili cumel na telku a pak sel zas do pokojiku. Kouknu z okna a co nevidim: tam na trave kde sem hodil ty seminka roste spousta konopi:-))) Cumim na to a rikam si ze tak rychle to prece nemohlo vyrust. Pak me napadlo ze to bude pruser, policajti budou zjistovat kde se to tam vzalo atd.... Pak sem se podival poradne a ony to byly jenom kere co nam rostou pod cinzakem:-)))
Reknu vam ze dobrych 5 minut sem cumel z toho okna a naprosto sem nechapal.

Pravda neexistuje. Kazdy, kdo tvrdi neco jineho lze.

Old Post 06-05-2005 v 18:26 PM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wOOkie
Stálý Člen

Karma uživatele wOOkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1375

Pokémon> mám podobnou story. Minulej rok sme s kámošem našli parádní místo na výsaz. Krytý, dost světla, prostě ideál. No a když sme odcházeli, všimli sme si na kopci malé kytky, a za ní další a ještě až sme našli takovej "Orionův pás" . Tak sme hned nahodili teorii že tu už někdo pěstoval a když ty kytky táhl pryč tak tady ty semínka vypadly a prostě začaly růst. No a za týden bylo jasný, že to sou ostružiny . Ehm, no comment

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"

Old Post 07-05-2005 v 08:17 AM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zomb
Nový Člen

Karma uživatele zomb - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1376

s kamosmi sme sa zhulili a sli sme stopom niekde (len tak ff) a ideme popri ceste a v priekope macka. hned sme zacali pod seeem pod seem mccccccccc a ona jeb vybehla von s priekopy a preslo auto. este sme ju potom s cesty odkoply nech nezavadza a sli sme ta za svojim cielom

Môj prvý AUTDóR 2006
mno

Old Post 08-05-2005 v 10:45 AM
zomb je offline   Profil uživatele zomb   Find more posts by zomb   Foto galerie člena zomb   Click here to Send zomb a Private Message   Add zomb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 84 85 86 87 88 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás