Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
njn Hip-hop ceskej a slovenskej produkcie je najlepsia hudba. aj hardcore si rad vypocujem.
NS,Midi a Vec,Kontrafakt,Druhá Strana,
H16 aj Skunk-FunK,Moja Reč,Rendezska-SK,
Zverina-Punk sú jak tank!
Títo tu trafili terč!
Poviem to rovno nechcem chodiť okolo horúcej kaše, ľúbim jointy a už som zrezal nejaké fľaše možno nejsom svätý otec no nejsom žádny narkobarón a svoje chute príznam pokojne aj pred farárom.
jo a slyšeli jste už někdo styl: hard core (či tak nejak ), je to třikrát bum takhle, dvakrát totak a ted zase jinak prostě jenom bum puc a rytmus by vtom pohledal. Opravdu se bojím toho co budou poslouchat naše děti.
pro mě takkovej ten indie garážovej art rock nebo jak to popsat...jinak valím neopunk semtam klasickej tvrdej punk a z hiphopu jenom supercroo apod. a beastie boys..a transplants jestli se to dá považovat za hiphop
Hehe, som zvedavy, co mi na to poviete, ale ja pocuvam metal a rock (Metallica, Kreator, Deep Purple a tak) a to je paraAada!
Vela ludi tvrdi, ze metal a hulenie k sebe nepasuju, lebo metal je moc agresivny, rychly a pod., ale to nie je pravda. Ak si zhuleny, chces sa venovat veciam, ktore ta bavia a ak ta bavi metal...samozrejme uznavam, ze pre ludi, ktori metal nepocuvaju to moze byt veEelmi neprijemne, asi ako keby ste mne pustili techno.
Proste kdyz ji milujes, neni co resit.