Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Carllito : díky za radu a uklidňující odpověď man. Ph půdy se mi podařilo stáhnout tak už by neměl být s přijímání zivin problém. Akorát ty nejvíc zasažené listy nakonec podledlehly. Ale listů tam mám tolik že bych potřeboval zase poradit jestli nebude s tím problém. Řízky (pineapple 4ks, gorila 4ks) byli docela rozvetvene už ale všude strašně samé malé lístky. Jako by zakrnele. Tak sem držel kytky na růstu ještě měsíc a půl což vím, že je strašně moc, ale bral sem to jako experiment. Přitom jedu druhé kolo tedka jsou kytky v 18 dní 12/12 a kytky jsou tak husté že sem s takoví a rostlinami ještě nesetkal. Ani nejde zabrat celá na force. Ani z vrchu a už vůbec ne z profilu. Zatím si mezi sebou udělali krásně rozestupy ale bojím se právě toho že jak se rozjedou ještě listy od palic a ty co už tam jsou se ještě zvětší jestli to může být velký problém.
Mám tam raději dva přídy vzduchu + Jeden 42cm otocny na cirkulaci a taky ofuk na kytky + jeden odtah 340/390m2 za h (pachac dávám až to začne smrdet. Teď má aspoň lepší odtah bez něj tak naco ho dát předčasně že? Musím říct že to pěkně nakveta. Na kytce bych určitě napočítal pres 100 zatím simetrickych malich,, chocholek''(paliček) tak si myslím že i výnos by měl být dobrý. Hlavně sem kytky tlačil po celou dobu růst v úrovni výšky květináče. Takže kdybych je netlačil celou dodu,, při zemi" tak by měli určitě těch 80 cm minimálně na výšku což není vůbec můj styl. Mě dosahuje největší vrch 34cm jinak průměr 25cm. Protože mi selský rozum říká, že na co pěstovat vysoké kytky když ve finále prosviti tak do půlky. Já je dělám naopak poloviční,ať lampa muze být pěkně dole pro všechny palice ,,stejna vzdálenost " a myslím že 400w někdy 600w by tu 30cm džungli listů a palic mohla prosvitit. Hm?? Sorry za dlouhý článek. Ale je to moje vášeň a trošku sem se u toho rozvášnil
Ahoj, jedu své 3.kolo a potřeboval bych poradit. Pěstuji pod led panelem v hlíně od plagronu(growmix) a ph držím okolo 6,6 - 6,7. Je to akorát měsíc od vyklíčení a začali se na jedné objevovat červené flíčky. Hnojit jsem začal zlehka před týdnem a to terra grow a poloviční dávkou calmagu. Dočetl jsem se, že by to mohl být nedostatkem Manganu. Rád bych si to tady ještě ověřil a případně i nějakou radu, jak se toho nejdříve zbavit. Díky moc
Ahoj, poradíte mi prosím ? Mám 7 kytek, každý jiná odrůda.
Kroutí se mi listy pouze i jedné z nich směrem nahoru a na konečkách jsou flíčky.
Teplota den 27-29 vlhkost 65-75%, noc 18-20 vhlkost 75%-85%.
Substrát biobizz light mix + biobizz cocos, ph 6, kytky jedou ze semínek a jsou 10. v růstu. Svítím 400w MH
Původní příspěvek od Spronty Ahoj, poradíte mi prosím ? Mám 7 kytek, každý jiná odrůda.
Kroutí se mi listy pouze i jedné z nich směrem nahoru a na konečkách jsou flíčky.
Teplota den 27-29 vlhkost 65-75%, noc 18-20 vhlkost 75%-85%.
Substrát biobizz light mix + biobizz cocos, ph 6, kytky jedou ze semínek a jsou 10. v růstu. Svítím 400w MH
Díky.
Podle me téměř jistě víc hnojiv než chce
Hele a kolik dostává vody ?a kam jde odtok ?
Není náhodou z těch sedmi nejmenší ?
Je to hlína coco kolik coco ? Ph u kokosu klidně 5,6-5,8
6 už je dost
Zkusil bych i odsolit Jakoze proplach
Jestli mas nahnojenou pudu a ještě hnojiva ...
Nějaký floracleen na týden bo něco takového
No zkratka jestli davas každé stejné množství vody muže mít zbytečně hodně( ne každá stíhá stejně)
Jak daleko mas světlo ?
GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito
Hele a kolik dostává vody ?a kam jde odtok ?
Není náhodou z těch sedmi nejmenší ?
Je to hlína ?
No zkratka jestli davas každé stejné množství vody muže mít zbytečně hodně( ne každá stíhá stejně)
Jak daleko mas světlo ?
Každá dostává 0,7l vody a jsou v 11l květináčích, drenáž keramzit a voda proteče do podmisky.
Je to druhá nejvetší kytka.
Substrát jsem psal Biobizz Light mix a biobizz coco. 10 dílů light mixu a 7 dílů coco a vespod docela velká vrstva keramzitu jako drenáž.
Kdyby měla hodně vody, tak ty listy jsou spíš svěšené, ne ?
Světlo je 50cm vysoko.
Ty flíčky bych tipoval na spálení světlem (ze začátku jsem dával postřik čistou dešťovkou), protože lehké flíčky jsou i na ostatních, ale jen na dvou prvních listech, pak už ne. U této je to jinak.
Zalévám každé 3 dny podle vlhkosti substrátu (zalít, vyschnout, zalít, vyschnout). Příští zálivku plánuji už s hnojivem Plagron Alga Grow za použití EC metru.