Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 80 81 82 83 84 »
Autor
Téma 
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 1297

To LOCO: Mám taky zážitek se střechou - u nás na sídlišti (říkáme mu Manhattan, narozdíl od sousední obce New Jersey) chodíme občas hulit na střechu nejvyššího paneláku. No a jednou v noci, když jsme tam byli, kámoš odhodil vajgl, kterej přistál přímo na klobouku nějaký ženský. No a jak jsme se tlemili tomu, že má na hlavě světýlko, vypadl mi z ruky mobil a skončil mrtvej o patnáct pater níž na chodníku.

Viva México!

Old Post 11-03-2005 v 17:37 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Karma uživatele smooth - 67% PěstitelskáKarma uživatele smooth - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1298

hehe mi sme se tenkrat zhulily na strese 8 patrovyho panelaku daly si k tomu vino a kalily sme na strese...
byl to blbej napad dyz si to ted uvedomim... a kamos omylem urval nakou antenu...a nasly sme k tomu jeste provazek a antenu sme privazaly, spustily do pul panelaku a houpaly sme s tim sem a tam hazely dolu a zas vytahovaly... tatak sme tam tak pobihaly a strasna prdel... pustily sme si kazetak a uprostred 10 000 mesta sme kalily na panelaku byly sme tam asi 4 hodiny a koukaly na ty pidi lidi dole moc pekny a tak najednou koukam a naka zenska pobiha vokolo baraku a furt si rikam dyt ja ji znam ale gdo to je sakra..... premejslel sem dlouho a to uz sem nevydrzel a rikam lukasi hele pod se kouknout na tu silenou zenskou... kamos ke me prisel leh si vedle me a koukaly sme na ni byla to desna prdel protoze zenska behala furt dokola a snazila se dostat dovnitr baraku... pak se nak lukas zasek a rika ty kravo dyt to je moje mati,no proste strasny zisteni.. chvilky sme na ni jeste teda koukaly jestly je to fakt vona a nejdnou se koukla nahoru a mi koukaly na ni byl to mazec,co ted ... v tom sme se voba lekly rychle a schovavaly sme se na strese... pak to vomrzelo tak sme slezly dolu ze strechy a ja primo bydlim v horejsim patre tak sem zalezly domu lehl sem si na kreslo a zacal mi negdo volat tak sem vytahnul mob z kapsy a rikam prosim... v tom na me do toho telefonu negdo zacal rvat jenze ja v ty vykalenosti rikam ze to nebudu poslouchat a telefon zapnutej sem polozil na stul.. lukas prisel z hajzlu a rika ze mi mluvi telefon tak sem mu odpovedel ze tam na me negdo rve a ze se s nim nebudu bavit... tak si to lukas dal k uchu a gdo to nebyl.. no prece lukasova maminka co sme delaly na ty strese a ta je hned doma a von furt ne ze ne jako... tak sme zaply hands free a polozily telefon na stul a zacaly si povidat s mamou voba ale ta nedelala nic jinyho nez jenom rvala... moc sem ji tenkrat nechapal tak sem to nak neresil... polozily sme telefon a lukas ze teda tady chvily vytvrdne a vystrizlyvy a pak pude domu... tak sme voba vystrizlively to bylo asi pul sedmy v tom zazvonil kamos ze prej prines vino co on sam delal... mel to 3l vyjel nahoru vychlastaly sme to a zase vozraly... to byl dalsi pribeh sam vo sobe co sme delaly potom... nakonec sme se rozesly asi negdy ve 12 v noci a druhej den sme se sesly ve skole... lukas mi vypravel jakej byl doma hukot dyz prisel pozde domu a mam ho nechala jit prej spat asi az ve tri rano...to sme si voba potom teda vzpomely ze nam zustala privazana antena ke strese a ze jeste vysi v pulku baraku... tak sme se zbalily a zatahly skolu a antenu sme sli sundavat na strese sme vodpalily jeste jeden brk a to by to nebylo aby sme nechytly slinu necim to nezapily....

Moje první úroda - ZHULENO

Moje metrová ještěrka

Ono je to vždycky do značné míry o vás.Najděte si v živote to co sami chcete..

Old Post 11-03-2005 v 18:44 PM
smooth je offline   Profil uživatele smooth   Find more posts by smooth   Foto galerie člena smooth   Click here to Send smooth a Private Message   Add smooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeathBoy
Nový Člen

Karma uživatele DeathBoy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1299

Heh ja som bol raz pri vode s kamaradmy na akcii a som si supol zopar praskov , a onedlho len tak stojim a uvedomujem si ze som vlaste v jedej velkej sklenenj gule , to ti vam bola haluz , bal som sa pohnut aby som sa nahodou niekde neodkotulal kedze bola blisko voda , proste haluz jak prasa

Old Post 11-03-2005 v 20:00 PM
DeathBoy je offline   Profil uživatele DeathBoy   Find more posts by DeathBoy   Foto galerie člena DeathBoy   Click here to Send DeathBoy a Private Message   Add DeathBoy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele DeathBoy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nastyan
Stálý Člen

Karma uživatele Nastyan - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 1300

No my sme se jednou v noci s kamosema spalili u jednoho marketu a vnejvetsich srackach sme ukradli kosik a slizdeli na mem kopec vod marketu ma namesti. Fakt mazec.

Old Post 12-03-2005 v 18:30 PM
Nastyan je offline   Profil uživatele Nastyan   Find more posts by Nastyan   Foto galerie člena Nastyan   Click here to Send Nastyan a Private Message   Add Nastyan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cicmon
Felis Catus

Karma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 1301

hh, vozejky z marketu mam rad ,,, sme tahle sli jednou s kamosem z kalby a na ulici si jeden jen tak stal , tak jsem naskocil, kamos me zavez az domu, zaparkoval jsem si ho v panelaku pod schodama a dokud mi ho nekdo nedavno nesloh sme chodili obcas do suterenu na brko a pak jsem se vnem odrazel od sten a crosill si to ve sklepich

...the Spice must flow...
...My jsme ti, na které jsme čekali...
...Mayský král měl ve své hrobce napsáno „radujte se do roku 2012, pak budete jiní“...
...Doufejme, ze ve vesmíru bude objeven inteligentni zivot, u nas na Zemi je to v prdeli....
-= Sweet Tooth #3 1000w (400+600) bubblers =-
-= Outdoor 2003 aneb pokus s indoorem venku =-
-= Gumby hash - hasis pomoci gravitace - levne a efektivni =-
-= H2O Energie =- -= Energie u Pramene=- forum

Old Post 13-03-2005 v 23:50 PM
Cicmon je offline   Profil uživatele Cicmon   Find more posts by Cicmon   Foto galerie člena Cicmon   Click here to Send Cicmon a Private Message   Add Cicmon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 1302

Dal jsem si jointa. Pak jsem se pořád koukal na televizi - to nikdy nedělejte - a ona najednou vypla se. A už nejde zapnout.

Viva México!

Old Post 14-03-2005 v 11:05 AM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
herr tribulik
Nový Člen

Karma uživatele herr tribulik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1303

to bylo úplně psycho. stalo se to o jarních prázdninách nedávno. prostě jsem přišel domů úplně zkuřený a hned jsem šel zpát. zdálo se mi že jsem potkal maličkého(má 17 roků, ale vypadá na 12), který vytáhl sprej(nějaké čichadlo) a ještě nějaký velký pytel. byl to led neboli metamfetamin a dal jsem si tabletu dvě.

ráno jsem se probudil úplně v piči jak cip(tak jsem ještě v životě nebyl) a stavy vydržely až do poledne kdy jsem se nažral a pak to ihned zhaslo.

prostě psycho úplně...

Old Post 14-03-2005 v 14:19 PM
herr tribulik je offline   Profil uživatele herr tribulik   Find more posts by herr tribulik   Foto galerie člena herr tribulik   Click here to Send herr tribulik a Private Message   Add herr tribulik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cheebar
Nový Člen

Karma uživatele cheebar - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1304

todle je zaznam toho co sem psal pod parou kamosoj po icq, byl to hodne kvalitni model a vykourili sme toho trochu vic a sedeli na lavicce v parku /asi v devet vecer/:

"jo jako treba dneska ze sedime na asfaltce v brne, pak v praze a nakonec sme byli v italii na dalnici vedle benzinky, sedeli sme tam na lavicce. a taky sme byli v roce 1452 a byli na starym hrbitove a pak tam chodily mrtvy"

jo a jeste bylo husty kdyz sem si myslel ze mam na zadech tukovy hrb /o velikosti batohu/ a nevedel sem jak to vysvetlim doma. pritom mi jen tahlo na zada. a dalsi zajimava byla kdyz sem jedl por parou leco a protoze rajacata a papriky v nem byli ve slupkach, mel sem pocit ze jim brouky, dokonce jsem cejtil jak mi lezou krkem dolu do zaludku zajimavy je ze sem z tehlech schiz nikdy nebyl vydesenej ale bavili me. mam rad takovyhle schizarsky modely peace

PS: 2 Scorch: spis to bylo tim ze si mel nastaveny vypnuti a vypl si ji manualne, ona to pak obratila a zapnula se. to dela spousta televizi nebo si jednoduse sedl na ovladac peace

užívej si okamžiku

Naposledy upravil cheebar 14-03-2005 v 20:48 PM

Old Post 14-03-2005 v 20:34 PM
cheebar je offline   Profil uživatele cheebar   Find more posts by cheebar   Foto galerie člena cheebar   Click here to Send cheebar a Private Message   Add cheebar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 1305

brutální sou takový záležitosti dyž jedem v autě (uplně zmaštění) a za nám najednou štuby (policie a kámoš po mě začne řvát ať vyhodím z okna nabitý sklo že vidí ve spětným zrcátku psa v jejich autě takže asi v 90 Km/h to ten pes ucítí nehledě na to že kdybych to sklo hodil z okýnka tak by dopadlo na jejich kapotu

[size=1]

Old Post 15-03-2005 v 22:02 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ch!CkEn
Nový Člen

Karma uživatele Ch!CkEn - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1306

Po 3 brkách :
V té době jsem ještě moc nehulil a přinesl jsem si 3 brčka že si je zhulíme s kámošema tak sem v kruhu zapálil jedno roztahaval a zapoměl sem na všecky a sjel ho sám zbylé dvě se projely kruhem ...po 20 minutách co sem si říkal že sem koupil za sra*ku tak sme zašli do KFC a já měl záchvat smíchu když prodavačka se ptala zda chceme kuře nebo nožičky nebo co to říkala... po vysmáté objednávce sme vyšli ven a sem byl jako v jiném světě nějak sem špatně slyšel a prostě mimo a říkal sem ''ty vole já sem v jiném světě''
když jsme dorazily do školy tak jsem nějakýmu tipovy vytrhl krabici džusu a vychlastal sem mu jí celou a všichni na mě jen čuměly
Asi moc nerozesmějě ale kdybyste u toho byly tak asi jo

Old Post 16-03-2005 v 19:42 PM
Ch!CkEn je offline   Profil uživatele Ch!CkEn   Find more posts by Ch!CkEn   Foto galerie člena Ch!CkEn   Click here to Send Ch!CkEn a Private Message   Add Ch!CkEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nastyan
Stálý Člen

Karma uživatele Nastyan - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 1307

No ja sem jednou sedel po poledce ve tride fakt hodne zkourenej uplne sam a litala tam moucha. No ja na ni cumel, jak tam lita a kdyz dolitla az ke me tak najednou prestala bzucet, spadla ke me na lavici a byla mrtva. Byl sem z toho dost v pi.. tak sem to radci zbalil, ze to je urcite naky spatny znameni.

Old Post 17-03-2005 v 12:12 PM
Nastyan je offline   Profil uživatele Nastyan   Find more posts by Nastyan   Foto galerie člena Nastyan   Click here to Send Nastyan a Private Message   Add Nastyan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 1308

Nastyan:Mozno tá mucha ako lietala v tom nahulenom prostredi a ako si vydychoval THC vzduch.Tak sa jednoducho odflešovala...

Old Post 17-03-2005 v 16:41 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Easton48
Stálý Člen

Karma uživatele Easton48 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Easton48 - 85% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 1309

To jsem vcera byl u kamose doma a tak jsem neco ubalil (1g nejaky hrozne smradlavy podlampy), tak sem pozval i jeho matku at si snama pohuly. Ona ze si da jenom malo, tak stojim s kamosem a jeho matkou na balkone v prizemi a jen tak si pohulujem jointa jako krava. Matka v pulce odesla tak najednou si uvedomuju ze sem zkourenej jako svin. Potom v obyvaku sedime u compa a kamose 5-tiletej bratr me zacal haldovat a upne prudit, najednou me to zacalo bavit a tak sem zacal prudit ja jeho. Jeho bracha byl naspidovanej jako svine a ja sem to vubec nestihal. Pripadal mi jako by se nemohl zastavit : tak to rïkam kamosovi a asi 5 minut sem se chechtal ze sem nemohl rict ani slovo. Pak sem se nejak uklidnil a du za jeho matkou a chci ji rict ze mam zizen jestli si muzu neco nalejt a nesesmolil sem ani jedno jediny slovo. Asi 10 minut sem tam nani zbleptal a ona dostala smaci zachvat. Tak sem sem se proste napil a rikam "dekuju za rozhovor" a odesel sem a v obyvaku jeste tak 20 minut slysim jak se smeje. No MAZEC.
Dneska me hrozne boli mimicky svaly. Je to lepsi jak posilovna.

Salam al-Lejkum

250W Bublajcí roury & scrog OrangeBud aneb i v panelaku to roste jako z vody

Naposledy upravil Easton48 18-03-2005 v 14:57 PM

Old Post 18-03-2005 v 14:50 PM
Easton48 je offline   Profil uživatele Easton48   Find more posts by Easton48   Foto galerie člena Easton48   Click here to Send Easton48 a Private Message   Add Easton48 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
swen
Stálý Člen

Karma uživatele swen - 0% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 1310

sorry tenhle příspěvek by měl patřit do threadu:Nejbrutálnější zážitek před hulením.
TĚĎ CO NAPÍŠU NEPŘEJU NIKOMU NA SVĚTĚ!!!!!!

ve středu,když sem sem přišel po praxi domů a snědl oběd,tak asi 10 minut na to přišel kámoš a pochmurným hlasem mi řekl ať jdu ven.když sem přišel dolů tak měl oči plný slz,tak se ho ptám co se jako stalo?On na to,že kolem oběda našel syn od přítele XYX jeho máti rozlučný dopis na stole,kde psal,že má plno problémů,který nemůže vyřešit,pak prej co komu nechává a plno dalších věcí.od té doby ho už nikdo neviděl.když mi to řekl,tak sme potkali kámoše,dostali sme od něho nějaký hulení a pěkně se zfoukli.

ještě v úterý večer byl XYX u dědy od kámoše,tam ho děda vožral a začal do něho prudit kvuli jeho už 10 let mrtvé manželce,na to XYX zdrhl od dědy někam pryč.dál to rozepisovat nebudu,i když uznávám každou stařešinu tak bych musel tohodle šmejda zasranýho podříznout,ať se udusí dřív svou krví než vykrvácí.omlouvám se,že to tak píšu,ale sem pěkně nasranej na toho čů...a.
toho přítele sem znal osobně,dobrej chlap to byl a tohle si nezasloužil.
tímto bych chtěl poprosit každého growera,aby těď ve středu ve 12 hodin uctil památku dobrýho chlapa 1 minutou ticha.všem kdo se toho zůčastní,tak moc dík,kvůli kámošovi co je z toho dost v hajzlu.
PEACE XYX

Old Post 19-03-2005 v 05:35 AM
swen je offline   Profil uživatele swen   Find more posts by swen   Foto galerie člena swen   Click here to Send swen a Private Message   Add swen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 1311

to swen:toho typka je mi fakt lito urcite se ve stredu pridam..

No a ted bych vam chtel rict co se nam stalo s herr tribulikem ve stredu..Rozhodli jsme se ze najdeme nejake nove psyho misto na zahul tak sme jezdili a jezdili az se nam zalibil nazev jedne zastavky v o-vitkovicich-"zelena" tak jsme si rekli ze to bude ono(mimochodem v blizkosti jsou vitkovicke zelezarny,ktere jeste sehraji ulohu)..byla tam takova skolka s uplne skvelou houpackou tak jsme se chvili houpali a pak na ni pukli...po chvili jsme byli uz pekne fpi.i a tribul dostal napad jit obejit tu skolku a tak jsme sli.prochazime kolem opacne strany strany skolky a najednou uplne masivni vybuch jaky sme jeste v zivote neslyseli a pred nama v zelezarnach vidime ohnivy sloup..my samozrejme uplne na sracky sme to nedavali a presto ze sme byli vyhaldeni sme se rozhodli tam podivat..tribul se jeste cestou kazdeho ptal jestli to taky slysel..prisli jsme tam a vidime mastne velkou diru v zemi a z ni slehaji plameny a jde velky dymec,kolem byla vsude rozhazena zemina a nejake zeleza..proste psycho..jeste jsme tam asi hodinu stali a farali na te dure ale nechapali jsme ze neprijeli zadni hasici..pak sme jeli dom..
byl to hodne brutal zazitek..

...

Old Post 19-03-2005 v 08:00 AM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
swen
Stálý Člen

Karma uživatele swen - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1312

to lulugang:dikec za přidání ve středu.

už sem založil novej thread v kuřárně s uppřesněným příspěvkem,tak se omlouvám za zasrání tohodle threadu. peace

Old Post 19-03-2005 v 10:44 AM
swen je offline   Profil uživatele swen   Find more posts by swen   Foto galerie člena swen   Click here to Send swen a Private Message   Add swen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:03 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 80 81 82 83 84 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás