Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
oldskool underground rap , black moon , group home , gravediggaz , cnn , junior mafia , b.i.g. , rakim , nas , buckshot , onyx, guru , wu , mobb deep, big L , d.i.t.c. ti kokot mohol by som vam vypisovat do nekonečna nece sa mi uz ....proste čiste oldskooly a underground
jasne White Stripes, Tool, Rob Zombie, sx pistols, .. docela dobry jeste jsou docela good the presidents of the united states of america. haluz.. sem zvedavej, jstli to budu poslouchat i jako starej...
EDIT: sem si vzpomnel, ze jeste MIG21.. ta hudba mi rijde takova komicka, ale dobra...
L E N O C H O D
we don't know u and we don't owe u, but if u see us around, i got something lse to show u
the WhitE Stripes
Poslední dobou si dávám jazzík, třeba Ray Charles, nebo Luise Amstronga, naprostá parádička!!!A občas to proložím nějakou česko scénou Hip Hopu, nebo si rád poslechnu Boba Marlyho, klidně i Ritu a Damiana Marlyovi:-)
Hip Hop bohuzel pekne zdegeneroval.Netvrdim že je hnusnej,jen ho valcujou ty komerz sracky,ktery muze delat dnes kdejakej blb.
Kde je ta klasicka tvorba ve stylu Busta Rhymes nebo wu tang?Už jsem si vlastně odpověděl.