Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S tou naměsičností to ale není sranda...kámoš prej v noci vytáhl akvárko s křečkama na balkon a ti zmrzli...ráno to byla pro všechny záhada...
Pak mu sestra říkala že ho viděla na balkoně ale že si myslela že šel jen na cígo...
jako zážitků mam samozdřejmě hodně ale co třeba když hulíte týden v kuse, to jak mám sen (tz. když sním ve spánku lehce skouřený) fakt se mi stává že se mi zdá že padám ze skály, nebo nedávno sem jel v aute a nejdou brzdy ale nejvetší hard core co se mi stal (teda ve spánku) že jsem hrál na elektrickou kytaru (kterou jsem ten den viděl u kámoše) a na ní byla nálepka Renarkon, jestli víte.....hulíš, snupeš pícháš si, kterou mám nalepenou na skříni. Někdy ten mozek nechápu.............
Este když sem bydlel v L.A. ( takovy mesto poblíž Č.T. ) ),
tak sme s kamošema chodili hulit na naši střechu. Páč byl barak blizko centra a střecha dost vysoko ,skrýval se z ní v hezky dny fakt peknej
rozhled. Mno jeden den jak dycky ,se kuci stavili a že dáme buřta.
Tak sme šli na střechu . Ten den byl s náma poprvý i kámoš co byl takovej tlustější ,ale naštěstí se dostal pŕes vykíř a brko se mohlo odpálit. A tak sme zalehli (jelikož má střecha ostrej úhel) a čuměli
na mraky ,a do dálky a na ty lidi dole co se pachtěj a vůbec se nedívaj nahoru ,kde se jim smějou čtyry zmaštěny typci. No jak dycky nas to
za nějakou dobu přestalo bavit a chtěli sme jit dolu .Tak sme se zvedli
a prvni dva naskakali do okna a šup do baraku. No a tak koukam na toho tlustšiho estli uz se zveda ,a že dem. A von na mě civí z vyplesklejma očima ,a povidá něco o zavraťi ,a že se nemůže hnout. Tak sem mu tak nějak pomoh vstát a dopravil ho k voknu. Celej se tak kolíbal a asi měl fak pěknej strach. No jo ,ale jak začal lízt do toho vokna ,tak se tam nějak zasek a nemoh se hejbat. Dolu ani nahoru. Jednou nohou byl na střeše druhou na žebříku a tělo natlačený v okně. A to sem si začal připadal jako dokonalej blb ,rval sem typka dolu a furt to nešlo. Odzdola na nás volali kuci co tam vyvádíme a tlouštík ne a ne se dostat dovnitř. Nakonec po dlouhatánský době se to nevim jakym zázrakem povedlo a tlouštík si prorazil cestu na půdu, ale ten pocit když se vám kamarád zasekne se závratí ve střešnim okně byl opravdu Směšně brutální.
Nazdarek jednou jsem se paradne zhulil a ulitaval si na undergroundech 1.
uderground 2 me nechitli asi 3,5 hodky to byl nahul a tak jak parim tak jjsem cimdal vyce zhulenej dam si neco dobreho vajicka s oriskovou cokoladou a chlebem a jdu spat dam si jeste fajecku koukam do stropu a dostanu jeste na neco chut tak si dam lentilky a jogurt a rano se probudim a jsem totalne vot tech sracek celej cokoladovej a bilej vod jogurtu bomba ulet sprchoval jsem se ve 3rano
P.S. Co si nezkusime tak nevime
tzn.zkusit vse
ale ne jak libber2 to bych nedaj jako ten borec co vylezl z hajzlu v Trajnspottingu nebo jak se to pise celej vod hoven to neni moc parada
Hulte dokut muzete az umrete tak nebudete uf nazdarek
jeste k ty namesicnosti,jednou sem nekdy v noci prej vstal,sel sem do koupelny,vychcal sem se pod umyvadlo,pustil kohoutek a sel zpatky do postele.Máti me nestihla a ja sebe taky ne,kdz mi to rano vypravela....
to smarter:
stalo se mi neco podobnyho,kdyz sem hulil skenenku s prave omylem urazenym sanim.A ja jak byl nakasi sem mel pocit ze mi vlitla strepinka do plic a ze se mi plnej krvy...Pekne skurvenej zazitek.
tak to moje prvni zkusnost s mlikem byla pozitivni,az moc.Sedeli sme u kamose v byte a nez se no uvarilo,tak probehlo jeste par speku,ale to je irelevantni.Ja si dal asi dve deci a ulpne na slupky.Smal sem se asi dvacet minut v kuse nejakejm hlodum a vubec sem to nemoh kontrolovat,pak asi deset minut nic,pak sem vysel ven vsechno to vyklopil a pohoda.Typek kterej vubec nehuli a snad ani nekalil si dal stejne jako ja.Pak jenom lezel na valende a klepal se a u toho se hrozne smal vypadalo to zajimave...Nevedel sem jestli se mam smat,nebo volat sanitu.Vod ty doby sem ho nevidel,doufam ze je jeste na zivu.
to ja tak vzdycky po 4mesicich dam na par tydnu od travky voraz,lebo ty skurvene paranoje se stavaju piekne realne a par desitek krat sem si myslel ze bud zesilim ci zhebnu(viecsinu po hasisi)ale ja se nepoucitelny a i kdys se to tak vezme i na tych paranojach je urcity druh puvabu