Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 79 80 81 82 83 »
Autor
Téma 
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1281

libber2: láska k thc až za hrob.... teda spíš až za záchod...

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 09-03-2005 v 10:58 AM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 1282

nebudetemi věřit ale říkal mně to kámoš. Žě mně potkal jak jdu a já při tom spal. Umíte si představit tu situaci když spíte ale při tom chodíte

Old Post 09-03-2005 v 13:08 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 1283

Spis si nedovedu představit že jdu třeba v parku a potkam znamyho v pižamu jak chodi od stromu ke stromu a spi...malej uleet...

Old Post 09-03-2005 v 13:29 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 1284

S tou naměsičností to ale není sranda...kámoš prej v noci vytáhl akvárko s křečkama na balkon a ti zmrzli...ráno to byla pro všechny záhada...
Pak mu sestra říkala že ho viděla na balkoně ale že si myslela že šel jen na cígo...

Old Post 09-03-2005 v 13:33 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nawy
Stálý Člen

Karma uživatele Nawy - 68% PěstitelskáKarma uživatele Nawy - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 1285

me se to taky stalo!rano sem se probudil a nemohl sem najit perinu!a nakonec sem ju nasel v koupelne...

Old Post 09-03-2005 v 14:34 PM
Nawy je offline   Profil uživatele Nawy   Find more posts by Nawy   Foto galerie člena Nawy   Click here to Send Nawy a Private Message   Add Nawy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bobík
Stálý Člen

Karma uživatele Bobík - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 1286

jako zážitků mam samozdřejmě hodně ale co třeba když hulíte týden v kuse, to jak mám sen (tz. když sním ve spánku lehce skouřený) fakt se mi stává že se mi zdá že padám ze skály, nebo nedávno sem jel v aute a nejdou brzdy ale nejvetší hard core co se mi stal (teda ve spánku) že jsem hrál na elektrickou kytaru (kterou jsem ten den viděl u kámoše) a na ní byla nálepka Renarkon, jestli víte.....hulíš, snupeš pícháš si, kterou mám nalepenou na skříni. Někdy ten mozek nechápu.............

Old Post 09-03-2005 v 15:07 PM
Bobík je offline   Profil uživatele Bobík   Find more posts by Bobík   Foto galerie člena Bobík   Click here to Send Bobík a Private Message   Add Bobík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LOCO
Nový Člen

Karma uživatele LOCO - 0% Pěstitelská

Na střeše Příspěvek č. 1287

Este když sem bydlel v L.A. ( takovy mesto poblíž Č.T. ) ),
tak sme s kamošema chodili hulit na naši střechu. Páč byl barak blizko centra a střecha dost vysoko ,skrýval se z ní v hezky dny fakt peknej
rozhled. Mno jeden den jak dycky ,se kuci stavili a že dáme buřta.
Tak sme šli na střechu . Ten den byl s náma poprvý i kámoš co byl takovej tlustější ,ale naštěstí se dostal pŕes vykíř a brko se mohlo odpálit. A tak sme zalehli (jelikož má střecha ostrej úhel) a čuměli
na mraky ,a do dálky a na ty lidi dole co se pachtěj a vůbec se nedívaj nahoru ,kde se jim smějou čtyry zmaštěny typci. No jak dycky nas to
za nějakou dobu přestalo bavit a chtěli sme jit dolu .Tak sme se zvedli
a prvni dva naskakali do okna a šup do baraku. No a tak koukam na toho tlustšiho estli uz se zveda ,a že dem. A von na mě civí z vyplesklejma očima ,a povidá něco o zavraťi ,a že se nemůže hnout. Tak sem mu tak nějak pomoh vstát a dopravil ho k voknu. Celej se tak kolíbal a asi měl fak pěknej strach. No jo ,ale jak začal lízt do toho vokna ,tak se tam nějak zasek a nemoh se hejbat. Dolu ani nahoru. Jednou nohou byl na střeše druhou na žebříku a tělo natlačený v okně. A to sem si začal připadal jako dokonalej blb ,rval sem typka dolu a furt to nešlo. Odzdola na nás volali kuci co tam vyvádíme a tlouštík ne a ne se dostat dovnitř. Nakonec po dlouhatánský době se to nevim jakym zázrakem povedlo a tlouštík si prorazil cestu na půdu, ale ten pocit když se vám kamarád zasekne se závratí ve střešnim okně byl opravdu Směšně brutální.

Old Post 10-03-2005 v 10:13 AM
LOCO je offline   Profil uživatele LOCO   Find more posts by LOCO   Foto galerie člena LOCO   Click here to Send LOCO a Private Message   Add LOCO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele LOCO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adraj007
Nový Člen

Karma uživatele adraj007 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1288

Nazdarek jednou jsem se paradne zhulil a ulitaval si na undergroundech 1.
uderground 2 me nechitli asi 3,5 hodky to byl nahul a tak jak parim tak jjsem cimdal vyce zhulenej dam si neco dobreho vajicka s oriskovou cokoladou a chlebem a jdu spat dam si jeste fajecku koukam do stropu a dostanu jeste na neco chut tak si dam lentilky a jogurt a rano se probudim a jsem totalne vot tech sracek celej cokoladovej a bilej vod jogurtu bomba ulet sprchoval jsem se ve 3rano

P.S. Co si nezkusime tak nevime
tzn.zkusit vse

ale ne jak libber2 to bych nedaj jako ten borec co vylezl z hajzlu v Trajnspottingu nebo jak se to pise celej vod hoven to neni moc parada
Hulte dokut muzete az umrete tak nebudete uf nazdarek

Old Post 11-03-2005 v 00:48 AM
adraj007 je offline   Profil uživatele adraj007   Find more posts by adraj007   Foto galerie člena adraj007   Click here to Send adraj007 a Private Message   Add adraj007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adraj007
Nový Člen

Karma uživatele adraj007 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1289

Tady jsem se taky pekne zasekl uz od 21h Az kdyz jsem byl shopnej sesmolit nejakej zazitek jsem spalenej pecka

Old Post 11-03-2005 v 00:52 AM
adraj007 je offline   Profil uživatele adraj007   Find more posts by adraj007   Foto galerie člena adraj007   Click here to Send adraj007 a Private Message   Add adraj007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fermer
Stálý Člen

Karma uživatele Fermer - 65% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 1290

jeste k ty namesicnosti,jednou sem nekdy v noci prej vstal,sel sem do koupelny,vychcal sem se pod umyvadlo,pustil kohoutek a sel zpatky do postele.Máti me nestihla a ja sebe taky ne,kdz mi to rano vypravela....

PEACE AND SMOKE FOR ALL

Old Post 11-03-2005 v 09:32 AM
Fermer je offline   Profil uživatele Fermer   Find more posts by Fermer   Foto galerie člena Fermer   Click here to Send Fermer a Private Message   Add Fermer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fermer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fermer
Stálý Člen

Příspěvek č. 1291

to smarter:
stalo se mi neco podobnyho,kdyz sem hulil skenenku s prave omylem urazenym sanim.A ja jak byl nakasi sem mel pocit ze mi vlitla strepinka do plic a ze se mi plnej krvy...Pekne skurvenej zazitek.

PEACE AND SMOKE FOR ALL

Old Post 11-03-2005 v 09:38 AM
Fermer je offline   Profil uživatele Fermer   Find more posts by Fermer   Foto galerie člena Fermer   Click here to Send Fermer a Private Message   Add Fermer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fermer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smarter
Nový Člen

Karma uživatele smarter - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 1292

to Fermer:

U mne to vyrostlo v hlave nejak samo. Kdybych jeste k tomu tusil, ze se mi neco dostalo od plic tak bych asi pustil moc.

In Skunk We Trust

Old Post 11-03-2005 v 11:39 AM
smarter je offline   Profil uživatele smarter   Find more posts by smarter   Foto galerie člena smarter   Click here to Send smarter a Private Message   Add smarter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 1293

ALE JÁ NEJSEM NÁMĚSÍČNEJ JEN MNĚ NEBAVILO SEDĚT NA NÁMKU Tak jsem se šel projít po městě

Old Post 11-03-2005 v 13:07 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Příspěvek č. 1294

NEbo když jsme jednou takhle uvařili dost silný mlíko tak jsem si dal trochu víc a nemohl jsem se hejbat fakt hnujsnej stav

Old Post 11-03-2005 v 13:14 PM
Fermer
Stálý Člen

Příspěvek č. 1295

tak to moje prvni zkusnost s mlikem byla pozitivni,az moc.Sedeli sme u kamose v byte a nez se no uvarilo,tak probehlo jeste par speku,ale to je irelevantni.Ja si dal asi dve deci a ulpne na slupky.Smal sem se asi dvacet minut v kuse nejakejm hlodum a vubec sem to nemoh kontrolovat,pak asi deset minut nic,pak sem vysel ven vsechno to vyklopil a pohoda.Typek kterej vubec nehuli a snad ani nekalil si dal stejne jako ja.Pak jenom lezel na valende a klepal se a u toho se hrozne smal vypadalo to zajimave...Nevedel sem jestli se mam smat,nebo volat sanitu.Vod ty doby sem ho nevidel,doufam ze je jeste na zivu.

PEACE AND SMOKE FOR ALL

Old Post 11-03-2005 v 14:54 PM
alukard
Nový Člen

Karma uživatele alukard - 0% Pěstitelská

Organika Příspěvek č. 1296

to ja tak vzdycky po 4mesicich dam na par tydnu od travky voraz,lebo ty skurvene paranoje se stavaju piekne realne a par desitek krat sem si myslel ze bud zesilim ci zhebnu(viecsinu po hasisi)ale ja se nepoucitelny a i kdys se to tak vezme i na tych paranojach je urcity druh puvabu

Old Post 11-03-2005 v 16:48 PM
alukard je offline   Profil uživatele alukard   Find more posts by alukard   Foto galerie člena alukard   Click here to Send alukard a Private Message   Add alukard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 79 80 81 82 83 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás