Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Pustate rastlinam hudbu? Reaguje kyti na zvuk?!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9
Autor
Téma 
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 113

No já mám s rostlinkama a hudbou (potažmo zvukem) co k nim jde nějakou tu zkušenos a musim říct, že neni vždycky jednoduchý poznat, která hudba se kytkám líbí. Dokonce maj občas i docela odlišnej vkus. Tim sem se vlastně přiznal, že jim hudbu pouštim - jo když je mám doma tak to dělám, ale na balkóně ne. Hudbu všelijakou, ale žádný tvrďárny jsem ještě nepouštěl. A nesmí bejt hudba moc hlasitáani moc blízko k rostlině. Nevim jestli to nějak zvyšuje účinky nebo výnos ale musí se nechat, že rostliny takto "ošetřované" zvukem (i vašeho hlasu) jsou potom určitě vitálnější..
Taky mám zkušenost, že když na kytku hezky mluvíte, tak roste líp, a když jste na ní oškliví nebo o ní pochybujete, roste hůř. Ano je to tak možná jsem magor ale myslím si, že rostlina vycítí jak o ní smýšlíte a podle toho pak existuje. Takže huliči co máte kytky někde mimo na políčku, si na ně aspoň čas od času s láskou vzpomeňte, protože jestli to budete brát tak, že vyroste-dobrý, nevyroste-žádná škoda, tak vám určitě nevyroste! Tak souhlas s MACEK23 bude to tím že asi vnímají energie..

Old Post 02-01-2008 v 16:26 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dadenka
Stálý Člen

Karma uživatele Dadenka - 92% PěstitelskáKarma uživatele Dadenka - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

Rozvíjej se poupátko....... to už tady bylo, i mnoho profi pokusů a je pravda že něco na tom je... moje maj jen 50Hz od venťáků a vduchovadla

Old Post 13-01-2008 v 21:53 PM
Dadenka je offline   Profil uživatele Dadenka   Find more posts by Dadenka   Foto galerie člena Dadenka   Click here to Send Dadenka a Private Message   Add Dadenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 115

tohle by se sem mohlo hodit
http://www.pravdavceskychzemich.cz/...vody-clanek.htm

Old Post 15-01-2008 v 15:12 PM
bomboliny
Stálý Člen

Karma uživatele bomboliny - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

moje matka rikala ze jim hlasita hudba skodi a to je expert pres kvetiny tak mi porad nadava ze ji nicim kytky kdyz poslouham........

Old Post 09-02-2008 v 09:35 AM
bomboliny je offline   Profil uživatele bomboliny   Find more posts by bomboliny   Foto galerie člena bomboliny   Click here to Send bomboliny a Private Message   Add bomboliny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SID
Stálý Člen

Karma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

každá kití přejímá cosi z povahy svého pěstitele poukud se jí náležitě věnuje OKI.SID. Pochopitelně
i jeho muziku !

kouří táta kouří máma kouří dcera kouří syn proč by nemohl prach a broky hulit taky Temelín ?

Venek 2008

Venek 2009

Venek 2010

Old Post 16-02-2008 v 03:40 AM
SID je offline   Profil uživatele SID   Find more posts by SID   Foto galerie člena SID   Click here to Send SID a Private Message   Add SID to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Evildoer
Mladý clen

Karma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

Poustim jim hudpu povetsinou psytrance, ambient taky jim obcas zazpivam jen co me napadne i uplny blbosti hlavne me de o stratu vlastni dulezitosti abych dokazal z kytkama mluvit i treba pred nekym cizim nevim jestli to maj rady ale urcite jim to neublizuje

Old Post 16-02-2008 v 15:10 PM
Evildoer je offline   Profil uživatele Evildoer   Find more posts by Evildoer   Foto galerie člena Evildoer   Click here to Send Evildoer a Private Message   Add Evildoer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jura
Nový Člen

Karma uživatele Jura - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

Dneska sem se dival na Discouvery(dyskavery) a tam to skoušeli s hráškem pouštěli jim Metal,klasiku,povídání
Metal-dlouhé a pevné stonky velké lusky(nádherně jim to prospělo)
Klasika-normální
Povídání-taky rostli trochu rychleji ale uschli(zapoměli je zalejt)

Old Post 07-03-2008 v 19:12 PM
Jura je offline   Profil uživatele Jura   Find more posts by Jura   Foto galerie člena Jura   Click here to Send Jura a Private Message   Add Jura to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mydena
Stálý Člen

Karma uživatele mydena - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

Tak na tohle jsem čekal celý tento thead.To se ví,že hard rock a tvrdý metal.Pak jsou tvrdé palice jako kámen a perfektně to roste-odzkoušeno! Kámoší se tomu dříve smáli,ale dnes jim to ani nepřijde.Takže jak píše kolega,metal je dle studií asi to nejlepší.:-)

Cannabis Léčí®
Komu se nelení,tomu se zelení®
Život je jen hra,neznáme však pravidla!

Old Post 03-04-2008 v 19:33 PM
mydena je offline   Profil uživatele mydena   Find more posts by mydena   Foto galerie člena mydena   Click here to Send mydena a Private Message   Add mydena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
d!Ne74
Stálý Člen

Karma uživatele d!Ne74 - 42% PěstitelskáKarma uživatele d!Ne74 - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

Taky jsem to v televizi viděl. Myslim že to má něco společnýho s vibracema, čim víc, tim líp. Takže ke kytkám pořádnej subwoofer!!

Old Post 04-04-2008 v 12:02 PM
d!Ne74 je offline   Profil uživatele d!Ne74   Find more posts by d!Ne74   Foto galerie člena d!Ne74   Click here to Send d!Ne74 a Private Message   Add d!Ne74 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ebist
Stálý Člen

Karma uživatele ebist - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

2 all : myslím si, že kytky mají určitě rádi klasiku a zvuk piánka samy víte , že když jsme zkouření a slyšíme někdy hrát piánko tak je to esej pro duši i tělo mám na mysli něco co má vysoký frekvence zvuků... zkusím zabudovat do skříně #1 malý repro středobassový a do druhý nic schválně jak se povede květinkám:-) když jsme u těch frekvencí tak možna Jungle, SpeedCore, nebo Sound System by jim nemusel vadit, ale jak říkám piánko a housličky..:-D:-D

Komatsu fu
Jamany Šamany
Jalom Šalom...PIC VOLE

Old Post 13-04-2008 v 18:29 PM
ebist je offline   Profil uživatele ebist   Find more posts by ebist   Foto galerie člena ebist   Click here to Send ebist a Private Message   Add ebist to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

To je sranda ne? Já si teda občas s kytkama povídám, nebo pokud mám na uších mp3 tak jim pobrukuju, zpívám. Ale toto ..

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 13-04-2008 v 22:29 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
getzz
Stálý Člen

Karma uživatele getzz - 80% PěstitelskáKarma uživatele getzz - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

Hej moje kytky vzdycky poslouchaji tekno jako ja.A vypadaji vzdy spokojene

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=37212---------Out 2008
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=57086---------Out 2011

Old Post 15-04-2008 v 12:04 PM
getzz je offline   Profil uživatele getzz   Find more posts by getzz   Foto galerie člena getzz   Click here to Send getzz a Private Message   Add getzz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fruddy
Stálý Člen

Karma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

zdar.... dnes sem se díval na Mythbusters a byl tam test... měli asi 8 skleníků a do každýho pouštěli jinou hudbu.... a jeden byl bez hudby... ten co byl bez hudby tak dopadl nejhůř... nejlíp si vedl Metal, tvrdá a rychlá hudba kytkám prispívá...

Můj život je světlo
.
.
světlo je můj život
.
.

==>Kompletní měření veškerých světelných zdrojů PAR metrem<==

Old Post 29-12-2008 v 10:11 AM
Fruddy je offline   Profil uživatele Fruddy   Find more posts by Fruddy   Foto galerie člena Fruddy   Click here to Send Fruddy a Private Message   Add Fruddy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fruddy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hostage
Stálý Člen

Karma uživatele Hostage - 3% PěstitelskáKarma uživatele Hostage - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

Fruddy: faaakt? si asi 5. clovek co to pise v tomto threade

...
If you are the big tree, let me tell you that
We are the small axe, sharp and ready
...
Moj prvy salvia grow

Old Post 29-12-2008 v 12:03 PM
Hostage je offline   Profil uživatele Hostage   Find more posts by Hostage   Foto galerie člena Hostage   Click here to Send Hostage a Private Message   Add Hostage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fruddy
Stálý Člen

Karma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

Hostage: nečetl sem si tenhle threed...
tím pádem to bude asi víc a víc pravda...

Můj život je světlo
.
.
světlo je můj život
.
.

==>Kompletní měření veškerých světelných zdrojů PAR metrem<==

Old Post 29-12-2008 v 18:09 PM
Fruddy je offline   Profil uživatele Fruddy   Find more posts by Fruddy   Foto galerie člena Fruddy   Click here to Send Fruddy a Private Message   Add Fruddy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fruddy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 128

Ja som raz sledoval diel od Mythbusters a tam prave riesili otazku vplivu hudby na kvetiny... a ako je u nich zvykom, nijak inak to neriesili nez priamo v "terene".
Na streche svojej dielne spravili par provizornych sklenikov a do nich umiestnili hrasok (pochopitelne cerstvo zasadeny). kazdej rastlinke pustali inu hudbu. Vaznu, metal, rock, pop, a neviem co este. po 4 mesiacoch chceli skonstatovat aky to malo efekt.
KONSTATOVANIE:
1 hrasok(vazna hudba) zozltol a umrel z dovodu nepolievania
zvysne vyzerali rovnako ale hrasok ktoremu pustali metal bol vyditelne zelensi, silnejsi ,vecsi, mal vecsie plody a vraj aj lepsie chutil.
ZAVER: Tvrda hudba (metal) vraj hrasku prispieva najviac.

Avsak ja si myslim ze to bola nahoda a ze hudba moze mat vpliv na kvetinu ale zazraky to robyt urcite nebude.... len take male, volnym okom nespozorovatelne.

Old Post 30-12-2008 v 00:56 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:26 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás