Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zazila jsem spoustu druhu baleni,ovsem asi nej zazitek byl s jednim amikem.bylo nas asi tak 6lidi.predpokladala jsem,ze ubali proste jen vetsiho "j"...ale on se s tim teda vubec nemazlil.vzal jeden z nejvetsich doutniku na svete,odoperoval zkusenymi pohyby kryci list a plne naplnil...fuck good!no,kouknete na ten obrazek...
taq to ja zase nejcastejc balim na ( swich ) lepidlo dole a k sobe...a skoro porad s tabakem...jinak by sme cisty asi nerochodily...protoze kupujeme dobry modely...a ty brka pak vypadaj taky lip...ale jasne ze s odtrhnutym papirkem...a ne opalenym =D
vizitky...zasadne business...jen ne ty antihulicske,co jsou potazene "igelitem".zde jsem si jiz nasla zasobovac vizitek-u vchodu do nakupniho strediska,jsou pravidelne doplnovany a predevsim jsou krasne barevne!
No to je ono,fakt jsem jich v trafikach videl plno (mnohem levnejsi ),ale asi na kratsi papirky.
Papirek das do zlabku,do toho rovnomerne naladujes kurivo a cele to nak stocis a vyjede ti spek jako od maminky.
no ja mam dojem ze sem to v Cechach nevidel, zajedi si treba do nemecka, do nejakyho vetsiho mesta a sezenes, nebo prez internet. uvazoval sem taky, ale jak rika koupala, sice nejsem skaut, ale balim na switch, nechci hulit papirek. ono to ubali jenom klasiku a neovlivnis tloustku, takze kdyz toho je malo tak mas peknou mrkev
Nema smysl objednavat to z netu - u nas jsem je videl v nekolika trafikach (na stovkovy papirky, stojej par korun), takze pokud nebydlis nekde na samotce, tak bys je s trochou vule mel bez problemu sehnat.
pro ukazku jak to funguje (a pokud si nedas rict, tak se tam daji objednat - jmenuje se to FUTUROLA) se podivej sem ...
zkusil bych na trafikantku neco jako "balicka na stovkovy ciga/papirky" (?), pokud nebude chapat, tak vysvetlit polopaticky, popripade rukama/nohama. Nedavno jsem ji videl v growshopu, ale je tam hrozne predrazena, jak ostatne veci v growshopech byvaji. Muzes jeste zkusit specializovane kramky s tabakem (kde maji tabak, budou mit i balicky... snad).
jj je to dobrá věc a taky si ji brzo koupím, kámoš jí má už pár měsíců a jsou z toho perfektní slim jointíčky ) U nás je maj všude, od 65kč (malý cíga) přes 150 po 220 kč (stovky ale vypadá to na stodvacítky )
Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong