Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no jo, stane se, taky sem se jednou naprosto nekonrolovaně po*lila ) po trošce alkoholu a na to eště s ostupem špeka, kterýho sem uplně nezvládala. Ale vyjímka potvrzuje pravidlo(alespoň u mě)
vood:neznám nikoho, kdo by měl chuť hulit totálně nakalenej a zkoušet to v dohledný době nehodlám. Akorát nevim, jak pak poznáš, co způsobilo to blití doopravdy
crash: jé, promiň, jestli sem tě oslovovala špatně, nevšimla sem si že si . trochu víc sem pochopila spíš jako že hodně
Jinak jestli sis to vyložila jako nějakej útok na tebe tak promiň, ono si tady pánský osazenstvo taky občas nebere servítky
No já to neměl pod kontrolou ani když obojeho bylo poměrně málo, nebo spíš tak normálně... Prostě tak nějak akorát... A nic moc teda.
vood: A propos-vyjímka pravidlo nepotvrzuje ale vyvrací. Když máš pravidllo, že jabko spadne na zem, tak když jednou to jabko nespadne, tak ti to zemskou gravitaci nepotvrdí, ale vyvrátí... To jen tak na okraj
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.
když jedno jabko nespadne, tak si řekneš, sakra kdyť všechny jabka padaj nazem-a to je to pravidlo, který vyjímka potvrzuje...na jabkách nic moc teda, no. Neni to tak dávno, co sem todle pitomý rčení pochopila, a to určitě v stavu podroušeném, protože je fakt blbý rčení
chlastat sa podla mna nemusia tak ako sa nemusi ani hulit ale
obe cinnosti praktizujem rad.s alkom nemam vobec problemy, ked nechcem nepijem a ani mi to nechyba. ale s hulenim by som si mal dat teda pausu (podla mna NUTENU) lebo hulim kazdy den a chcel by som to obmedzit-HODNE obmedzit.........ale ked ja tak rad hulim
2 vood - Ved prave, este to realizovat tak lahko ako sa mi to pise... ja proste nechcem hulit, cely den si to hovorim a zrazu len precitnem, ze sedim s fajkou v ruke a pucim gres minule sa mi stala taka haluz - som si zobral 2 sisky, ze jednu si dam a druhu si odlozim na vecer. Zhulil som teda tu jednu, druhu som uz len napucil do fajky ze aby sa nestratila. a ako si tak zhuleny sedim a ulietam pozrem na fajku a skoro ma jeblo... ja som zhulil aj tu druhu
a ani som o tom nevedel, proste som si podvedome pocas haluzenia zapalili a hulil hehe
Wolverin-hm, to znám trochu jinak,manže si jede pro půlku pytlíku, přiveze celej s tim, že půlku prodá, než se neděju, jee půlka už dávno v pr... ani si nevšimnu, že hulí v kuse celej den, vono se to nějak skloubí s kouřenim... Pak prohlásí, že už to jako půlku prodat nemůže a dojede to :/ neřád jeden
vyskusal som niektore vase kombinacie a nebolo to zle jednoznacne pivko + spek je fajn zalezitost...alebo mozem odporucit flasu dobreho vina s kamaratmi niekde v parku a potom nejake tie prasky perfektna kombinacia...
alkohol a THC... jak kdy a taky v urcite mire (: bud vic alka a min huleni nebo naopak... jinak se slivovicou a hulenim nemam moc dobre zkusenosti Slivovice vubeeec (: Jedine konopnou slivovicu Jinak si radsi dam nakeho bira nebo vodku rulez (: