Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem si nakonec objednal nove stinidlo, vetsi nez jsem mel doted a vykonejsi vetrak na ten odtah, uvidime jak to pujde, ale snad bych to mohl uz lepe uchladit.
Zdrarec borci i devcata, po mensi odmlce mam chut Vam opet ukazat, jak jsem na tom, rict, ze me rozhodne nic neodradilo, z niceho sem se nepos*al a po prvnim celkem uspesnem kole, jedu kolo druhe a musim se pochvalit. Myslim, ze mi to jde skvele, a jak mi tu bylo receno na zacatku prvniho kola, ze sestikoule je velky sousto, tak abych nezklamal v tech soustech, tak Vam nyni predstavim moji sestavu.
Predem bych chtel Vsem, opravdu vsem podekovat jak za prvni kolo, tak za vsechny rady, tipy, nazory a komentare ke kolu druhemu. Dekuji.
Jako prvni jsem rozjel opet ten samy box 100x100x200cm.
Osazenstvo: 3x critical jack, 2x euforia, a 2x amnesia ze semen od dutch passion.
Hlina allmix od biobizz, hnojiva i boostry od atami.
Stinidlo xxl, pritah airflow 350, odtah 550, ofuk takovej ten vetsi sencor vetrak prumer asi 40cm.
Holky jsou dnes 6. Den v kvetu, podle me vypadaji nadherne, ohybat sem je zacal uz od malinka tak abych zaplnil prostor, coz si myslim ze se mi celkem podarilo. Prikladam foto c. 1 a 2.
A ted ta druha parada.
Jeden box mi prislo malo, tak sem poridil jeste jeden trosku vetsi. 240x120x200.
Sestava 12x white shark a 12x himalaje z rizku, ktery mi dovezl kamos a mam to cele teprve treti den.
Svetlo 2x 600w, pritah airflow 350, odtah 800. Ofuky v kazdem rohu jeden otocny druhy stejny jako v boxu c 1. Uz nemam ted cas psat, pridavam foto c.3 a 4.
Mam trosku problem s teplotou protoze svitim pres den, mam okolo 28 stupnu, ale vcera jsem mel i 33, proto to ted nechavam otevrene tak, jak je to na fotkach.
Predem dekuji za reakce.
Ahoj, byt muj neni jsem v pronajmu a elektrina taky neni nova. Napsal sem dodavateli, ze se mi zda ze se mi posledni dobou nejak vice toci budik, ze qsi pro to ze krome zakladnich spotrebicu jako jsou dve plazmove televize, lednicka apod mam jeste nonstop zaple: stolni pocitac i noutbuk na tezeni kryptomeny, ionizator na bacili, horske slunce na astma a do toho hravam na vykonem pocitaci hry, takze bych Ch tel zvednout zalohy na 3500.
Ahoj, ja myslel, ze uz to nikoho nezajima, tak sem prestal prispivat.
Pokracuju paradne. Ted nejsem doma a foto mam jen toho vetsiho stanu. Vecer pridam aktualni foto obou dvou.
V mensim boxu jsem okolo 30. Dne kvetu, holky vypadaj paradne, bez jakychkoliv naznaku ze by bylo neco spatne. Vypadaj krasne zdrave. Akorat mi prijde ze ty euforie jsou trosku pomalejsi oproti amneziim a criticalum.
V druhem stanu jsem okolo 10 dne kvetu, je to hodne solindi jungle, nemam ted aktualni foto, ale dam aspon foto pred prepnutim. Ted uz sem zrovna vcera ohybal a prostor je komplet zaplnen a holky taky vypadaji zdrave. Mam tam 15x great white shark a 15x himalaje.., z rezu.. Vecer dodam foto
Nejlepší je mít ho co nejvýš. Nashromáždí se ti pak nahoře nad ním ten špatnej vzduch a ten filtr ho do sebe nevezme z vrchu, takže se ti tam dělá kapsa odpadního vzduchu dle mého. I ten teplej vzduch ti jde nahoru a bude se ti to tam srážet, zůstávat a co já vím dál každopádně nejlepší je ho mít co pokud možno nejvýše, třeba klidně přidělaný na vrchních konstrukcích boxu. Aby se ti měnil vzduch v celém boxu.
Zdarec borci, moc prosim o radu.
Sehnal jsem od kamose tu podpernou sit (respektive dve), ze to zkusim, ale nikde nemuzu vypatrat zadne info ktere potrebuju. Tudiz moc prosim o rady zkušenějších.
Mam otazky, takze za prve v jake květove fazi je vhodne ji zacit pouzivat? Je to vubec prinosem do toho stanu 240x120x200?
Jak nizko nebo jak ji tam vubec nainstalovat? Prikladam foto, zatim sem ji tam jen tak provizorne nachystal, a nevim jak dal. Moc diky za rady