Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Super-Skunk od Sensi - Indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
BRooT
Stálý Člen

Karma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

Máš pravdu. Taky jsem vždy na konci kola vše vystříkal Sanytholem, utřel, vysušil, všechno umyl... Jen jsem konstatoval, že kdyby někdo chtěl lehčí variantu, tak se taky dá

Box by se měl vyčistit vždy po konci kola. Přeci jen je to furt látka a pryskyřice na stěnách taky drží

Na kolik Vás vyjde založit indoor?

Hydroponický systém NFT - základy

"Kids gonna cry"

Old Post 05-05-2019 v 10:52 AM
BRooT je offline   Profil uživatele BRooT   Find more posts by BRooT   Foto galerie člena BRooT   Click here to Send BRooT a Private Message   Add BRooT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 114

Dal sem naklicit pro jistotu 10 ks seminek, pocitam ze nejaky to seminko nevyklici nebo se poskodi , ci bude prilis slabe ...nebo proste nevyleze z hliny.

Old Post 05-05-2019 v 15:05 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 115

Prave jsem chtel napojit RO abych si vyrobil dopredu vodu na zalivku a ted jsem zjistitl ze v tom byte neni vubec pripojka na pracku a pripojka na sprchu je uplne odlisna a RO do ni vubec nepasuje.
Ta kohoutkova voda u nas je fakt na zalivku silena. Pamatuju si ze me litalo PH divoce kdyz jsem jeste nemel RO .

Dalsi vec , po zkalibrovani po delsi dobe PH metru sem zjistil ze ukazuje pokazdy uplne jinou hodnotu, asi to ma uz taky za sebou.

Takze pojedu bez RO vody a mereni PH takze to muze dopadnout jakkoliv. uvidime jesli vzniknou problemy s PH v kvetinacich.
Ted momentalne nejmene mesic na novy PH metr a instalatera mit penize urcite nebudu.

Ale zkusim alespon odhadnout , kolik pridat kyseliny citronove na 5l kohoutkovy vody , pamatuji si ze to bylo na spicku noze a ph se srovnalo na cca 6,5.
Takze neocekavam v pestu zadny zazraky.

Old Post 06-05-2019 v 08:40 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luubaan
Stálý Člen

Karma uživatele luubaan - 64% PěstitelskáKarma uživatele luubaan - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

Ahoj RO se instaluju pod umyvadlo a odvod vody se dá do odpadu od umyvadla. 😀

Old Post 06-05-2019 v 10:48 AM
luubaan je offline   Profil uživatele luubaan   Find more posts by luubaan   Foto galerie člena luubaan   Click here to Send luubaan a Private Message   Add luubaan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 117

Vim ze pod umyvadlo nebo nasroubovat misto sprchy .
Ale tohle jsou nove byty a jsou tu uplne jiny romery nez je bezne..
Vypada to stejne ale ta klasicka pripojka na pracku proste nepasuje .
Takhle to vypada ...

A takhle vypadaji seminka , zitra uz presadim do hliny.

Old Post 06-05-2019 v 12:30 PM
luubaan
Stálý Člen

Karma uživatele luubaan - 64% PěstitelskáKarma uživatele luubaan - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

Mám to taky tak odsroubuju hadici dám tam tu rozdíl bojku a HD to a vodu si sám pouští páčkou do RO akorát jsem musel koupit v obi redukci na ten závit.

Old Post 06-05-2019 v 17:54 PM
luubaan je offline   Profil uživatele luubaan   Find more posts by luubaan   Foto galerie člena luubaan   Click here to Send luubaan a Private Message   Add luubaan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 119

Hele diky , vim ze chces pomoci ale ja tomu absolutne nerozumim a nejsem vubec na zadny domaci kutilsky prace staveny.
Uz me tam zkousel montovat nejakou redukci a protekala voda.
Ja uz na to kaslu.

Mozna ted mam vodu uz z jine vodarny tak uvidime co udela.
Pokud vznikne z vodou nejaky problem v souvoslosti s kvalitou vody na zalivku tak pak najmu az budu brat duchod instalatera.

Old Post 07-05-2019 v 08:04 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 120

Dnes zasazeno.

Jeden klicek bohuzel prorostl do te uterky a poskodil se mi.
Tak jsem zasadil 8ks hezky vyklicenych seminek + to jedno malo vyklicene.
(Z toho asi nic nebude)

Old Post 07-05-2019 v 08:06 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 121

Venku dnes bylo po obede kolem 14C , postupne bylinky otuzuji uz od klicku i zeleninu vyndavam vzdy
kdyz je pres den nad 10C. Na noc je dam samozrejme opet dovnitr.
Snad se brzy konecne uz zlepsi pocasi a bude v noci alespon nad 10-13C a pres den bude svitit slunicko.

Old Post 07-05-2019 v 19:13 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 122

Z deviti vykoukla dnes jedna prvni z hliny na svet.
Az jich bude vic tak nafotim, zatim neni co fotit .

Bohuzel zatim jenom jedna.

Old Post 08-05-2019 v 18:56 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 123

Tak jeste mala zmena.
Jelikoz se ta jedna jedina zacala dost vytahovat , slunicko na par hodin evidentne v tomto necase nestacilo , tak jsem je soupnul pod lampu , dopoledne budou pod lampou a pokud odpoledne bude svitit slunicko , pujdou na slunicko aby si na nej taky hned zvykaly.

Vzhledem k tomu ze nechci aby moc vyrostly a potrebuji aby mely patra blizko sebe tak sem to musel vyresit takhle, jinak by z nich byly pravdepodobne dlouhy kostata.
Box je rozbitej tak musely prozatim do sprhovyho koutu.
Mimochodem...sprchovy kout by byl super prostor na pest ! Je tam i odvetravani.

Pres noc vylezla na svet dalsi ale jak je na fotce videt , vubec neni videt , jelikoz se me opet stalo ze ta slupka dobre drzi a nechce pustit listky ven.
Takze dnes budu sprejem zvlhcovat a vecer se pokusim slupku pinzetou odstranit.

EDIT : Tak slupka z listku uz odpadla uplne sama , bez pomoci.
Stacilo jen 2x zvlhcit.

Naposledy upravil Madical-Strains 09-05-2019 v 12:40 PM

Old Post 09-05-2019 v 07:27 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 124

Za 8h pod lampou vylezlo vsech 8 kousku.
S tou spatne vyklicenou devatou ani nepocitam ze by se ji podarilo prodrat na povrch.

Naposledy upravil Madical-Strains 10-05-2019 v 07:03 AM

Old Post 09-05-2019 v 22:07 PM
Trisuli
Stálý Člen

Karma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

Ahoj. Super, že vylezly...budu držet pěsti, ať se daří!

TRISULI - první kolo
TRISULI - druhé kolo
TRISULI CLONES JUNGLE

Freedom is a state of mind

Old Post 10-05-2019 v 07:40 AM
Trisuli je offline   Profil uživatele Trisuli   Find more posts by Trisuli   Foto galerie člena Trisuli   Click here to Send Trisuli a Private Message   Add Trisuli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 126

Takhle kyti vypadaji 3.den co vyloukly na svet.
Vyska 1.den u 100W vero byla cca 100 cm a druhy den jsem snizil na 80 cm , dnes cca 70 cm vzdalenost od vrcholku.

Udivilo me jak jsou hoodne vytahle , jako by nemely dost svetla, coz je samozrejme nesmysl.
Vrta mi to hlavou . Ten panel je uplne novej , svitil jsem s nim jen jednou cca jeden mesic pred tim. A vzdalenost prvni den na semenacky 100 cm by mela byt naprosto v poradku .

Old Post 11-05-2019 v 09:51 AM
MatesMaty
Stálý Člen

Karma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

Cau, no mě se osvědčilo dávat rostlinky ze semínek pod zářivky 2x75w a to tak že uplně pod tu zářivku ( 3-5 cm ). Budou krásně silný a patra budou dělat co 3 mm. Vždycky když jsem je dával dřív pod MH nebo LED tak se prostě vytáhly do výšky a stonek nestíhal nést váhu listů. Tady na té fotce vidíš že kytka už má 4 patra při výšce 6 cm !!!!

Naposledy upravil MatesMaty 11-05-2019 v 11:55 AM

Old Post 11-05-2019 v 11:39 AM
MatesMaty je offline   Profil uživatele MatesMaty   Find more posts by MatesMaty   Foto galerie člena MatesMaty   Click here to Send MatesMaty a Private Message   Add MatesMaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 128

citace:
Původní příspěvek od MatesMaty
Cau, no mě se osvědčilo dávat rostlinky ze semínek pod zářivky 2x75w a to tak že uplně pod tu zářivku ( 3-5 cm ). Budou krásně silný a patra budou dělat co 3 mm. Vždycky když jsem je dával dřív pod MH nebo LED tak se prostě vytáhly do výšky a stonek nestíhal nést váhu listů. Tady na té fotce vidíš že kytka už má 4 patra při výšce 6 cm !!!!

Vzdycky to mam pod timhle Verem a tohle se stalo uplne poprve , proto jsem tak prekvapen. Nikdy se to takhle nevytahovalo, proto to vubec nechapu.

EDIT:
Zkusim to snizit co nejrychleji na 60 cm.
Ono to musi preci casem zesilit ...

Naposledy upravil Madical-Strains 11-05-2019 v 16:44 PM

Old Post 11-05-2019 v 15:13 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás