Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zahájil jsem krutou ale ucinou léčbu H2o2 12% aneb oxyplus od essentials do 6 ti litrů vody jsem nalil asi 200ml onoho roztoku a rozprasovaci pistolí s kanystrem (tlakovy) sem polamicku kropil houbou proleznutý kořenový systém ... houvy doslova vyšuměla a z hnědo zeleno žlutého prostředí se stalo opět lehce bíle nažloutlyˇ kořenový systém .. za dva dny by se mělo h2o2 vypařit a rozložit do te doby to bude ted citkulovat systémem s celkem 45litry vody ... ano určiťe je to pro kytku šok jako blázen otázka je uvidíme co to udělá
Fotky pro jejich vulgární obsah nechci ani zveřejnit je to ostuda nyní to vypadá velice dobře
Tohle jsem taky zkoušel a plíseň se stejně vrátila. Kdyby se ti to vrátilo, kup si Piranhu od AN, nebo jiné kultury bakterii do hydra. Nejlepší by byl Botanicare Hydroguard, ale tady nesehnatelný :/
Ta piranha reaguje téměř okamžitě. Za dva dny jsem vůbec nevěděl, že tam někdy plíseň byla a vyrazilo mi spoustu nový kořínků.
Ahoj, necetl jsem celej tred a tak se omlouvsm jestli to jste to tu uz probrali. Ale jedu nft uz nejakej cas a ze zacatku po prstovsni v kokosu jsem jim chtel dopret a pridaval jsem prirodni doplnky. Dnesks uz vim ze kazda bio srajda zacne pocase plesnivet a stim jdou i koreny do haje. Takze me to donutilo jet uz jen mineraly. 3 slozky od GH uplne staci. Jestli jim pridat neco bio, tak jedine postrikem ns list. Vsechno oststni je kontraproduktivni.