Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
neeee mars prosím ne. http://alucraft.cz/produkt/ga2/
toto... vzdálenost okolo 30cm
nebo se výrobce (buď u alucraftu, nebo ledideal) zeptej, jestli ti udělá jednočipový světlo, vyjde mnohem levněji a bude lepší na ten pidiprostor... není potřeba to zase přewatovat
Rastie ti to pekne. Páči sa mi ako si to roztiahol. Moje kvetinky su cele polamane lebo sa strašne vytiahli. Ja som to poviazal spagatikom. Navrtal som dookola kvetinaca malé dierky(do hornej casti) cez ktoré som prevliekol spagatiky. Hnojim algabloom + green sensation. Mam ak47+ lemon haze a jeden autoflower ktorý cez deň davávam na slniečko. Cca za 2 tyzdne pojde pod kosu green crack (af). Dve rastlinky ešte necham dlhšie. Odporúčam ti kúpiť si green sensation. Úplne krásne nabotnaju sisky z toho. Btw tie žlté listy si mal z hnojiva?
Ináč 4 rastlinky sa mi zdajú dosť veľa na taký priestor v 6l kvetinacoch. Ja mam 2 v 5.5l kvetinaci a af v 11l air pot kvetinaci a nezmestia sa mi do skrine. Nabudúce dam 2x 11l air pot kvetinacov. Hlavne budem mať rovnaký model a ziaden af 😀. A kupim 50w cfl na rozjazd rastliniek lebo s 125w zbytočné v prvej fazi kvetu zbytočne svietim. Btw kupil som si balik hnojiv terra grow. Som uplne spokojný. Pekne rastli a vetvia sa.
No ja už mám iba 3 holky lebo jedna mi prestala rast hneď po druhom týždni tak som ju vyhodil... Ale teraz mam ďalší problém mám tam jedného hermaca...aspon to tak vyzerá potrebujem poradiť čo stým ci môžem tie náznaky semienok o trhať a dat naspet do skrine alebo to nechať dozrieť pri okne alebo co stým...