Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Ledideal Tu tabulku co tam mají tak není pravdivá.
Spíš zavádějící. Porovnávají to s prehistorickým V29 (nejspíš z data sheetu DS33).
Ale jinak samozřejmě současná generace (7) je úplně jinde. Prakticky ve všech případech lepší volba než cokoliv od Cree. Plus Vero má integrovaný držák a podle všeho i o kus lepší tepelný odpor, snáší dobře vysoké proudy.. A až bude u někoho dostupná 1750K verze...
U Cree je velice znát, že CXB už je dost staré. Nové verze už měly dávno být, ale zatím o nich není nikde slyšet. Těžko říct, co se děje.
Jo a ještě musím dodat, že ta polská světla vypadají taky velice dobře. Borec ví, co dělá. Levný ale nejsou, o tom žádná.
urcite MW, je asi nejspolehlivější co znám a navíc má vyšší efektivitu, tak když už volíš čip který má nejlepší efektivitu na trhu byla by škoda skrouhnout o 20-25% špatnou volbou zdroje.
tak jsem konecne mel chvilku casu, posbiral všechny ruzny cob co se mi doma valej a trosku to promeril..
zaver si muze udelat kazdej sam...
ctizeny jsou na tom skvele a i novy Vero dopadlo vyborne a to se jedna o verze D...verze C na tom budu asi dost podobne jako Citizen...s vyhodou lepsi ceny... bohužel zatim nejsou dostupne ty nejzadanejsi barva 3500k...
nutno ale dodat ze cree 3590 3500k CD nedopadla vůbec spatne na to ze je o vic nez rok za konkurenci a to ani při vykonu 100w kde jsem cekal ze bude ztrácet mnohem vic když ostatní cipy mají ještě dost rezervy...pokud ceny ještě spadnou tak to bude porad velmi zajimavy reseni...
mereni probihalo ve volnym prostoru ze vzdalenosti cca 30 cm přístrojem apogee mq-500 http://www.apogeeinstruments.co.uk/...-quantum-meter/
pokud by mel někdo zajem o mereni jiných cob tak pri poskytnuti cob to rad provedu...pokud se mi do ruky dostane něco dalšího tak to doplnim
vero se svoji cenou a integrovanym drzakem je pro me ted nejlepší volba co se tyka vykon/cena/dostupnost
pokud bych resil jen vykon a tolik by me nezajímala účinnost vůbec bych se nebranil jednocipovymu reseni s citizenem a vykonem 200 wattu a vic. ekonomicky to vychazi velmi zajimave
Nehorázna cena za dávno prežitú a neefektívnu koncepciu osvetlenia...množstvo drobných noname lediek dáva okrem iného vysokú šancu kazivosti ..."používá nejvyšší kvality, nejnovější technologie, top-bin LED " - super marketing! :-)
.....Toto celé vlákno je o tom. Prebehni si to a budeš v obraze!