Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Aladinův Power Plant s OG Kushem pod čtyřkulí.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
AladinWarrior
Stálý Člen

Karma uživatele AladinWarrior - 90% PěstitelskáKarma uživatele AladinWarrior - 90% PěstitelskáKarma uživatele AladinWarrior - 90% PěstitelskáKarma uživatele AladinWarrior - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

Ach jo. Už je to tu zase...

Nesouhlasím kolego.

Ty řezy měly přes 20 cm,nabyly to přece žádný sazeničky.
Světelný šok?Co to sakra je ten světelný šok?Máte na mysli něco jako úpal?
Uvaříš?Jak sakra uvaříš?

Na co sem dávám údaje o teplotě a vlhkosti,když si jich nevšímáte?A ten Cooltube tam mám taky jen na ozdobu což?

Popálení lampou vypadá jinak-nekrotické fleky projevující se u vrcholků.Ne smrtí rostliny.
Takhle "nízko" ji dávám proto, že teplota u vrcholků je díky Cooltube dobrá a 400-vatové světlo je z 30 cm rozhodně nepopálí.Vyz. také pěsty před tím,kdy jsem dával opravdu mladé sazeničky na tu samou vzdálenost.

Lampa se dává vždy co nejblíže,ale musí se dát pozor a nespálit vršky a na efekt. dosvit.S kvalitním chlazením a pojezdem dávají i 600W na 30cm vzdálenost.

Moc mě laká mít tam stromek,to jo.Nějak to vymyslím.

Díky za názory všem.Vážím si jich i když s některými nesouhlasím!

Naposledy upravil AladinWarrior 07-09-2016 v 13:19 PM

Old Post 07-09-2016 v 11:52 AM
AladinWarrior je offline   Profil uživatele AladinWarrior   Find more posts by AladinWarrior   Foto galerie člena AladinWarrior   Click here to Send AladinWarrior a Private Message   Add AladinWarrior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

kcb: Sledoval, kdyz je dostal zeleny sice byly, ale ty koreny?? dobry...To za tech deset dni nemohl aladin stihnout, napadeny rasama uz bejt museli... a jestli je to podle vas v cajku tak fajn. Ja vam to brat nebudu

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Naposledy upravil crazyben 07-09-2016 v 15:14 PM

Old Post 07-09-2016 v 15:00 PM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Samulele
Stálý Člen

Karma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

Za nejaký čas to poznáš sám.
to že je tam 28°C pri 40% vlhkosti nie je žiadna výhra kolego..Aj keď je to v medziach, je to hranica pre ujaté planty a nie na rozbeh.
Vysvetlím ti to tak ako tomu rozumiem ja.. Rastlina proste nedokáže absorbovať takú paľbu svetla ( cca 50000 lm. ) s takto malým korenovým balom, začne tahať živyny z listov a zbytok už poznáš..
Keď to hodíš do 6L kokosu tomu nijak nepomôže, korene sú furt na úrovni 0,5L..Listová plocha nebola veľká, preto ten šok.
Posmešky ti nepomôžu..ale tiež som zprvu myslel že keď bude výbojka trošku opalovať vrchy tak budem mať plnú pavlač skanku..
Ad cúltuba..letela z roomu po prvom kole.

Pálenka už z kdeakého chlapa urobila kokota...

Old Post 07-09-2016 v 15:20 PM
Samulele je offline   Profil uživatele Samulele   Find more posts by Samulele   Foto galerie člena Samulele   Click here to Send Samulele a Private Message   Add Samulele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kcb
Stálý Člen

Karma uživatele kcb - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

Prispevek c.84 , stejne stare rezy, stejne kelimky, stejna rasa, nastesti bez presazeni (ups, ja nechtel, to mi samo ujelo ))))
Aladin dostane rezy co tady pouziva vice lidi viz krobak, dirty, okurek a ja, to uz bude doufam zaruka uspechu!
Cert vi co se presne stalo, ale stalo se, poucil se doufam z toho a jedeme dal, uz bych ho nechal zit, neni vzdycky posviceni a samotneho ho to urcite sere dost i bez nas )
Ale to co pise kvakal a samuel je pravda, na start dej lampu o dost vys, pri zakoreneni tolik svetla proste nepotrebuji

Old Post 07-09-2016 v 15:42 PM
kcb je offline   Profil uživatele kcb   Find more posts by kcb   Foto galerie člena kcb   Click here to Send kcb a Private Message   Add kcb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyGun
Stálý Člen

Karma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

crazyben: hele ty troubo, ja jsem mu chtel pomoct a mel jsem rizky od barta navic a aladina mi bylo lito tak jsem mu je sefnul.. samozrejme jsem nevedel ze jak na korenech rasa... tak co tady resis? Co me tady budes hanit? Mit te po ruce tak ti zatleskam, ale na tvare!!!

Old Post 07-09-2016 v 15:48 PM
TommyGun je offline   Profil uživatele TommyGun   Find more posts by TommyGun   Foto galerie člena TommyGun   Click here to Send TommyGun a Private Message   Add TommyGun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinWarrior
Stálý Člen

Karma uživatele AladinWarrior - 90% PěstitelskáKarma uživatele AladinWarrior - 90% PěstitelskáKarma uživatele AladinWarrior - 90% PěstitelskáKarma uživatele AladinWarrior - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

Já se ptal,jestli jsi vyděl příznaky popálení světlem na mých kytkách?

Pár dní zpět si mi psal,že nebyly hnojený, že byly přelitý a teď zase že je to světlem?Nejsi sám trochu zmatenej?
Rostlina nemá dostatek listů aby pobrala světlo? Myslíš že ty sazeničky před nimi měly?Ty jsem dával nanejvýš na 40cm a dost by mě zajímalo co s těma dvouma listama pobraly.Kdybych na vrcholku uviděl příznak sebemenšího popálení ihned bych dal lampu vejš,to je snad jasný.A ještě to celé zabiješ tím,že Cooltube je dle tvého názoru akorát na vyhození?

Já myslím že na sodík 28 stupňů v létě v boxu výhra je.Těch 40% jsem kvůli zálivkám držel záměrně,o čemž jsem také psal ale jsou to hodnoty těsně vedle lampy.Vespod boxu jsem krapet vyšší a sazeničky mají vždy 60/70, to ale není momentálně podstatné.
Je celou dobu jasné kde tkví problém a jsem si vědom svým dílem viny ale proč se to snažíš překroutit na lampu???

Old Post 07-09-2016 v 16:17 PM
AladinWarrior je offline   Profil uživatele AladinWarrior   Find more posts by AladinWarrior   Foto galerie člena AladinWarrior   Click here to Send AladinWarrior a Private Message   Add AladinWarrior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinWarrior
Stálý Člen

Příspěvek č. 119

Jo jo Crazy Bene.Tommy to nemohl vědět a nabídl mi i vrácení peněz,což zase asi nevíš ty.

Já taky nevěděl co tam mají a to teplíčko s hnojivíčkem a 400W s průhlednejma kelímkama udělá sví a ten proces se ještě urychlí.

Začaly mi za dva dny doma úplně celý blednout.Začal jsem s 1ml zvyšovat,že maj asi hlad-nepomáhalo.Myslel jsem že jim je teda těsno,psal jsem hned Tommymu jak jsou tam dlouho a on ať je hned přesadím, no a zbytek už znáte...

Nikdo to nemohl vědět...ale jednu mám a pěknou!

Old Post 07-09-2016 v 16:27 PM
Samulele
Stálý Člen

Karma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

Je to práve kombinácia,kokos bez živín VS. 400W.. samozrejme že platí príspevok vyššie, ale keď človek chce ísť trošku do hĺbky problému...treba spájať súvislosti. Polistoval som a ejhle, kvak reagoval ihned. Je nevyhnutné mať oči a hlavu stále otvorenú.
Inak počítam že tie sadenice si nešiel začiatkom augusta/srpna..?
semenáče sú všeobecne odolnejšie, a čo kukám tak si ich pomaly privykal. (65cm..)
Skús jedno kolečko bez tej rúry,budeš prekvapený čo dokáže aj lacnejšie krídlo.Ale samozrejme teraz na podzim , o chvilku to zbehne.
Inak som pacient a som voláky zmatený..to nepopieram peace
Keby si ty len vedel koľko som ja už sadeníc a klonov zajebal ..práve preto reagujem.

edit:hoši nepletťe jablká a hrušky, o spálení listov a fyzickom poškodení vplyvom tepla, nepadla ani zmienka..stále sa bavím o deficite živín a jeho dôvode.

Pálenka už z kdeakého chlapa urobila kokota...

Naposledy upravil Samulele 07-09-2016 v 17:28 PM

Old Post 07-09-2016 v 16:54 PM
Samulele je offline   Profil uživatele Samulele   Find more posts by Samulele   Foto galerie člena Samulele   Click here to Send Samulele a Private Message   Add Samulele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vofce
Stálý Člen

Karma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

to neni světlem bože má tam 28 celsiusů to je ok já svítil 600w na řezy o dvou lístkách a no problem ..takouhle sem měl letos přesně jednu kytku.. a to tu co mi děda omylem šplejchnul roundupem. V tomhle naprosto souhlasím s Aladinem popálení světlem je ulná blbost. Je pravda že se muže stát u nedostatečně zakořeněných řezů že je lampou prachsprostě vysušíte. Ale tohle byly normální dostatečně zakořeněné sazeničky.

One love

250Watikz BIO...250w JackFlash,Nebula,Wobrna and hovní Bubler...VENEK06
...B cuzz hlína pokus o podrobný popis...Peace MAker, Ice a trochu Wdowky - BIO hydro - sklizeno - půlka zhulena zatim nej sklizeň ze včech...

...Red Diesel a White Widow 2016...

Old Post 07-09-2016 v 17:17 PM
Vofce je offline   Profil uživatele Vofce   Find more posts by Vofce   Foto galerie člena Vofce   Click here to Send Vofce a Private Message   Add Vofce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinWarrior
Stálý Člen

Pohodička Příspěvek č. 122

Podívej se pozorněji také na Příspěvek č.85:

Máš pravdu,nepotřebují a souhlasím s tím.Ne však s tím že jsem si je sejmul lampou proboha
Tohle byly už bezmála 30cm vysoký a zakořeněný kytky.Byly tam všechny společně to znamená i jednička.
Sazeničky předchozích pěstů jsem dával 40cm od vrcholku viz. foto.
Nikdy jsem si žádný kytky ani nepřipálil,natož abych je sejmul

Old Post 07-09-2016 v 17:18 PM
crazyben
Stálý Člen

Příspěvek č. 123

Ale ja nerikal ze to vedel a udal to schvalne to vubec... jen by se k tomu ted mel postavit trochu jinak nez dokola tvrdit, ze to je super gen od barta. Ze nabidl vraceni penez sem nevedel a hned to meni muj pohled na vec.

Jen me zarazelo jak do tebe vsichni sili, ale ze to co si dostal stalo za prd (a ted nemyslim ten gen! ale stav tech klonu) o tom nikdo radsi ani nepipne...

Tommy: Zatleskat si muzes sam

A dost, uz to nebudu resit... evidentne sem nekomu slap na kuri oko

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Naposledy upravil crazyben 08-09-2016 v 06:09 AM

Old Post 08-09-2016 v 05:58 AM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyGun
Stálý Člen

Karma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

carzyben: ok tak jak se k tomu mam postavit ty hrdino? Jak siju do aladina? Chlapce prober se!!!

Old Post 08-09-2016 v 06:09 AM
TommyGun je offline   Profil uživatele TommyGun   Find more posts by TommyGun   Foto galerie člena TommyGun   Click here to Send TommyGun a Private Message   Add TommyGun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Příspěvek č. 125

chlapce... ty si do nej nesil... to ostatni, ze tohle a tamto udelal spatne... ale cely to zacina a konci u ras na korenu (on tomu sice pomohl, ale kdyby byly koreny zdravy tak deset dni v tech kelimkach v klidu vydrzi). Tak sem proste vyjadril svuj nazor... muze to bejt gen jakej chce, ale v takovym stavu je to proste na hovno. tecka... vic uz to fakt resit nehodlam zdar

Naposledy upravil crazyben 08-09-2016 v 06:37 AM

Old Post 08-09-2016 v 06:13 AM
jencekkll
Nový Člen

Karma uživatele jencekkll - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

Já se musím smát , jste jako malé děti co si hrajou na písku. Co se stalo se stalo. tommygun chtěl pomoct a teď sklízí kritiku. Tommy vyser se na debilní kecy a hod to za hlavu. Já to znám chceš pomoct a ještě klizis kritiku k+ letí za ochotu a pomoc. Aladine tobě fandím sám víš a jestli tam budeš mít tyto řezy nebo něco jiného vždy stoho vytezis to nejlepší. Budu sledovat jako vždy tak se prosím nenech odradit jsem moc rád za takové lidi jako jsi ty co obohacují fórum k+ letí. Není vždy všechno jako v pohádce jsou to někdy i horory ale takovej je život. A musíme hrát stim co nám nachysta.

Old Post 08-09-2016 v 08:30 AM
jencekkll je offline   Profil uživatele jencekkll   Find more posts by jencekkll   Foto galerie člena jencekkll   Click here to Send jencekkll a Private Message   Add jencekkll to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinWarrior
Stálý Člen

Pohodička Příspěvek č. 127

Já vlastně ani nevím,co mi to zbylo za kytku.

Old Post 09-09-2016 v 18:35 PM
AladinWarrior
Stálý Člen

Pohodička Příspěvek č. 128

Pár Detailů:

Jsem zvědav,co se z ní vyklube.

Old Post 09-09-2016 v 18:49 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:10 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-08-2016 - Aladinův Mazar pod čtyrkulí - 312 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás