Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže dnes to tady uzavřu. Už je to krásně suché, lepí to jak kráva a zhuluje to neskutečně. Má psychický a dlouhotrvající efekt. Po pár prdech celkem dost silnýho a plnýho kouře se navalil tlak do hlavy a tak trochu jsem se ztrácel jak v paměti tak v koordinaci svojí mysli. Neuzemňuje ale udělá z vás celkem dost hyperaktivní zombie
Abych ohodnotil tento model. Je to fakt paráda není nijak složitý ani zákeřný pokud se dodržuje ph a hodně živin. já osobně jsem hnojil plnou dávku a ještě jsem k tomu přidával Enzymes++ což je vždycky nakoplo. Vrchní palice jsou komplexní a krásně plný, složený z haldy menších větviček v sobě propletených ... no prostě bomba asi se tu líp nerozepíšu páč ještě hučím...
K samotnému výsledku ten je úchvatný = 613,4g krásně suchýho a voňavýho matroše. Vychází to na necelých 76,5g na kytku.
Jak jsem psal jsem spokojený.
koukněte na fotky a užívejte si ten pohled jako já.
Vítěz K+ se stává Ono. Gratuluji
Další kolo se již připravuje. Připravuji si pro vás Power plant se stejným Set-upem.
Tak se mějte krásně a hlavně všem děkuji za sledování a doufám, že jsem nezklamal.
Již brzy na shledanou
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX