Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prirovnal bych to asi k lepeni detailu na plastikovy model pinzetou ..chtel jsem to ubalit,ale kamos uchylny na,moje bongo si prosadil svou
Foto-testovaci nastroj
Dnes kosá jako svině :-)..přehodil jsem na cfl at na to pořádně vidím a udělám ještě poslední fotky
Na květu od 11.11. -den válečných veteránů;-)
14 dní flush
Vypadá to docela dobře a za mě když tam bude 300g budu pro tohle kolo spokojen a ukojen :-D ...jestli někdo chcete tak klidně tipněte za K+ žádný problém
..na příště se vrátím,světlo asi zůstane stejné,ale zkusím si koko,hnojky asi JidB a ještě jednu specialtku :-))) ..nakonec jsem kroutil hlavou jak se to do toho stanu vešlo :-)..
Tak jeste tyden a jdeme na to..necte to nahodou nejaky admin?..zajimalo by me jestli se tenhle thread da prejmenovat,jako ze bych pokracoval v tomto vlaknu a nezacinal nove..ze pry dik