Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No takze uz to poschlo. Sam sem se divil ze tak rychle ale po zvazeni jsem pochopil Celkove je toho +- autobus 110g. No co vam mam povidat sem na vyvraceni. Nejhorsi pro me je ze netusim co se vyjebalo a proc to vypada jako vypada. Pristi rundu zkusim jeste naposled tu wilmu a pak se holt budu muset vratit na kokos kterej mi tak nejak aspon jde pac svitit na neco 3 mesice aby z toho bylo usmudlany kilo a z toho tretina spodku a podobnych hnoju je proste o nicem. Jedine co na teto rudne povazuju za dobre je mnostvi krystalu na roslinkach. Vypadaj jako by je clovek macel do kokosu. Nicmene to tu tragedii nezmirni. Proste nemam slov tak uz radsi nic psat nebudu. Vsem diky za rady povzbuzeni karmy a kdyztak s pristi rundou navidenou.
PS: chutove to eni spatny
PSS: u dvou top palic sem samozrejme nasel plisen
PSSS: karmu dovasta long pac se priblizil nejvice ikdyz byl hodne daleko vitezi gratulujeme
Diky za tip zkusim ten ocet. Ono totiz nad lampou je takovy jakoby vypaleny misto co vypada jako by tam zaschla voda. Takovy nejaky bily fleky. Bych to chtel vypudrovat at se leskne jako novej!
To je v poohde clovek se chybama uci. Kdyz sem videl tvoje kytky tak i muj problem byl ten ze sem nechal prilis balastu a kytka tak rozdavala svoji silu i tam kde nemela do spodnich palic. Pristi kolo to budu poctive holit. Ty kytky kde byly pekne palice byly prave vice prostrihane a meli i lepsi korenovy bal. U 2 kytek byla ten korenovej bal skoro polovicni oproti tem krasnym to me prave drive privedlo na problem se yalivanim. Nicmene pri cisteni kapilar sem si vsil ze tam je vsdue to hydroton bahno. Takze to s temi koreny asi bude souviset se zanasenim hadic. Ta latka snad neco podchyti. Jinak jak si psal ze chutove ti to prijde takovy nic moc tak ja sem prave nadseny skoda jen ze toho mam tak malo .
Škoda, nasere to , ale ve Wilmě bych asi problém nehledal. Už od začátku byl vidět problém s kytkama (2 pěsty stejná genetika u obou průběh na kule, který se nakonec i potvrdil, tedy alespoň tím že to bylo něco jiného. Genetika je asi OK jak je vidět u Severuse. Věřím že kdyby nedošlo k tomu omylu bylo by to minimálně tak dobré jako u Severuse.
I dveste je malo. Prostrih neco do sebe ma, ale zas nejaky zavratny ocekavani bych v tom nehledal. Wilma je vychytana od sebe a menit na mi neco je k nicemu. To uz sem ti psal. Spis se zanasi to bude ten tvuj problem. Jinak bych zkusil na priste jinou genetiku asi vam nesedla. Ja uz si odjel spoustu kol a kazdy kolonje jiny a v mych podminkach kdy se mi tam stridaji extremy v lete a zime tak sam nevim co se posere. Priste si to hod do vetsich kostel a po par dnech dej nonstop zalivku a uvidis sam ze ti ty salamy po otevreni stanu vyvrati ze stanu ven. Good luck
Efendy to nemelo vyznit jako ze to zalivani je uplna tragedie. Ale da se bohuzel vyresit lepe a je by to taky nic nestalo navic kdyby k tomu dodavali takovy kruhy. Udelal sem foto uz jen to ze mam 5 zdroju vody misto 2 zaruci rovnomernejsi rozprostreni vlahy v kvetinaci. Navic sem z fotaku vytahl jednu fotku palicky at vidite jak krasne oroseny to je..
Jinak pripravy pro treti kolo jsou jiz temer hotovy tak se "teste" na novej fotoserial. Zitra jedu pro prcky tak odpoledne nahodim tema - "Shark utoci na okurka" .
Kvalita predevsim!
Naposledy upravil MocnyOkurek 27-12-2015 v 08:50 AM
Jasný, vždy se nejde něco k vylepšení. Rozdíl je opravdu znát, jen bych se bál že se to bude zanášet. Wilmu nemám ani jsem ji neviděl v akci, takže jen hádám. V původním provedení vytéká voda tedy pod substrátem? Nejsou ty suché místa tedy jen na povrchu? já mám obyč kapačku do jednoho bohu a na povrchu se zdá že je zalitá sotva polovina květináče, ale když hrábnu cca. o centák níž, tak tam už je vhko všude. Každopádně držím palce v příštím kole.
jj to se casem asi zanese, ale ta netkana textilie na dne kvetinace ubere bordelu z kulicek + mam pripraveny hrebicek kterym to budu cistit. Navic ikdyz se ucpe 1-2 porad jich je na kazdem tom kruhu 5, takze 3 zbyvaj. Na te wilme kdyz je to zaneseny tak to po te jehle jen tak steka na jednom bode. Na tomhle kruhovem systemu neni snad nic horsiho nez na ty jehle. Kontrolu mas taky jednoduchou zvednes kruh a vidis, co tece a co ne. Slabsi snad pak je jeste ze jak se kytka rozroste tak si ji oznackujes jako ptaka ale tim ze je to na teckach se to da i prehazovat.
Mno tak mam tu jeste jednu vec ktera je snad ze vsech nejhorsich co sem dneska zjistil Celou dobu sem na to palil sladkych 250watu!!!!! Takhle ten pest dostava uplne jinej rozmer!