Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
laky
Stálý Člen

Karma uživatele laky - 78% Pěstitelská

Alga blute Příspěvek č. 113

Dá se sehnat ve Vídni, asi aj u nás v growshopech, stojí 1l asi 500,- Kč, je to taková hnědá smradlavá sračka, připomíná to B'cuzz. O tom, že je to přírodní nepochybuju, tady na fóru jsem o něm ještě neslyšel, ale vim, že ho používá dost lidí, já sem ho jel teprv první sklizeň, to hnojení, co jsem popsal je vychytaný přesně na Master Kushe, je pro ně akorát, nebylo to přehnojený, ani toho nebylo málo, listy byly takový hedvábný - mlaskali si blahem.

laky

Old Post 23-08-2001 v 09:03 AM
laky je offline   Profil uživatele laky   Find more posts by laky   Foto galerie člena laky   Click here to Send laky a Private Message   Add laky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Pohodička ... Příspěvek č. 114

laky: díkec.

Old Post 23-08-2001 v 13:01 PM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dave UBG
Nový Člen

Karma uživatele Dave UBG - 37% Pěstitelská

Organika hnojení během růstu Příspěvek č. 115

Takže, protože jsem některé své miláčky nedával do předem prohnojené půdy,přišel jsem na toto.
Dávám na půdu kolem stonku kravský hnůj.Udělám z něj malou hromádku v průměru asi dvacet centimetrů,vysokou 5-10 cm.Chodím zalévat kytky do lesa dvakrát do týdne, ato tak že pomalu polévám hnůj.
Voda se jím prosakuje, rozpouští živiny a vsakuje se do země.
Kytky rostou za týden asi 10cm,jsou pěkně vytální.V květu mám pěkné silné paličky.Po dvou nebo třech týdnech ztrhaný hnůj vyměním.Když jsou sucha tak se pod touto slupkou z hnoje drží skvělé vlhko,když už je všude kolem suchá půda.
Takže kdo zapoměl pohnojit tak si nemusí zoufat.
Zdravím všechny RAAM GANJA.

Old Post 23-08-2001 v 21:05 PM
Dave UBG je offline   Profil uživatele Dave UBG   Find more posts by Dave UBG   Foto galerie člena Dave UBG   Click here to Send Dave UBG a Private Message   Add Dave UBG to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dave UBG! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
j4m1e
Stálý Člen

Karma uživatele j4m1e - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

dave > to ye presne onco , zlaty krawintze btw. zkoushel sem udelat i louh z krawintzu a zaliwat tim , slo to taqy , akorat to nema za sucha ty wlhkostdrzne wlastnosti . na druhou stranu se wam kyti nepowedou taq yednodushe spalit

stay high

j4m1e

Old Post 24-08-2001 v 10:58 AM
j4m1e je offline   Profil uživatele j4m1e   Find more posts by j4m1e   Foto galerie člena j4m1e   Click here to Send j4m1e a Private Message   Add j4m1e to your buddy list     Navštiv homepage uživatele j4m1e! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašiš
Nový Člen

Karma uživatele Hašiš - 6% Pěstitelská

Palec dolů přehnojení Příspěvek č. 117

Jo ty tečky to je přehnojení. Mam to taky na kytce 1.8m a to jsem hnojil každej tejden odměrku Plod-květ na 5l. Sniž množství hnojiva.
Taky prej pomahá prolejt párkrát kořeny vodou, ale to je u 2metrový kytky asi nereálný.

Hašsmoker

Old Post 24-08-2001 v 21:04 PM
Hašiš je offline   Profil uživatele Hašiš   Find more posts by Hašiš   Foto galerie člena Hašiš   Click here to Send Hašiš a Private Message   Add Hašiš to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hašiš! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
symbiotech
Nový Člen

Karma uživatele symbiotech - 100% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 118

výborná výživa:žižalí trus-rust/netopíří-květ

Old Post 28-08-2001 v 20:50 PM
symbiotech je offline   Profil uživatele symbiotech   Find more posts by symbiotech   Foto galerie člena symbiotech   Click here to Send symbiotech a Private Message   Add symbiotech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
j4m1e
Stálý Člen

Karma uživatele j4m1e - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

symbio > jojo kompost roolz dyk ye to neprirozeny hnojit nakou chemii ... kouknete yaq to roste bez chemie http://www.dedeqproduction.kgb.cz/jamie/kyti6.jpg
http://www.dedeqproduction.kgb.cz/jamie/kyti10.jpg
http://www.dedeqproduction.kgb.cz/jamie/kyti11.jpg
http://www.dedeqproduction.kgb.cz/jamie/kyti12.jpg

chacha taq zatim , chemici

j4m1e

Old Post 29-08-2001 v 10:24 AM
j4m1e je offline   Profil uživatele j4m1e   Find more posts by j4m1e   Foto galerie člena j4m1e   Click here to Send j4m1e a Private Message   Add j4m1e to your buddy list     Navštiv homepage uživatele j4m1e! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Pohodička ... Příspěvek č. 120

žemle: pekny kytky, ostatně jako všechny kytky jsou pěkný, když rostou a to už s chemií nebo bez chemie. Nesázím na to, že by jsi poznal kytku pěstovanou na chemii a organicky. A mimo mě teď, tu o chemii haluzíš většinou jen Ty. Takže?
Mějte se good
Zdarec

Old Post 29-08-2001 v 11:35 AM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dustmaker
Stálý Člen

Karma uživatele Dustmaker - 40% Pěstitelská

Organika Repete Příspěvek č. 121

No, ze tam bylo tolik sprostejch slov, je dusledkem me nepricetnosti po poziti nekolika pivek. Jinak v podstate, pratele, nechci nekomu rejt do jeho pestovani /stejne nikomu nic nevymluvim a ani nechci/. Kazdemu co jeho jest. Vyjadril jsem jenom svuj nazor na pouzivani chemie. V podstate muzu souhlasit s hihim /viz ultradlouha odpoved, viz. adaptace seminek z dovozu/. Ale proboha, priroda je mocna. hihi z Brna, ja vim jak to v Brne vypada, mam tam okolo par kytek, ale nesahnu na ne cely leto /ne ze bych nechtel, ale jsem prave pres leto pryc/, na jare zastipnuty, pak volne nechany a VUBEC mne to netankuje kdy nasadej kvety. Jsou to domaci seminka a plne spoleham na prirodu. Taky nepestuju na hnoji na sve supertajne zahrade, ale i pri "guerilla farmingu" je mozny se k ty chytce chovat lidsky, a ne ji drtit nejakym chemickym koncentratem. Je to sice pekny, kdyz si predstavis, kolik NPK do toho jde, ale kdyz tam das dobrou zem, a trochu toho hnoje, ci zizali pudy, tak to je taky v pohode. ja nejsem linej si nejakou tu diru vykopat /ci nalezt misto s dobrou hlinou/, kdyz chci kvalitu. Z mych pratel umele hnoji malokdo a nikdo si na modely nestezuje, staci sklenenka a jednou dvakrat mocne potahnout, netreba jointa.
Pestuju uz trochu dyl a plisne se mne /dikybohu/ zatim vyhejbaj, takze si opet nemyslim, ze hnojivo je resenim. To bude spis zalivkou ?/soudim/. Kdyz kytku zalejvas celej den, kazdej den, tak to tem korenum asi zrovna nevoni. Priroda vi co dela.
To ohledne toho, jestli to je poznat ci ne. O to vubec nejde, jde o princip. Chutove to sice nepoznas, ale jde o tu predstavu, co vlastne kouris. Umele nadopovanyho mutanta, nebo normalni "natural" rostlinu. Kdyz ti nekdo da dve broskve, tak je ti taky jedno za ty jedny je spad z nejaky jaderny elektrarny? Asi jenom do ty doby, nez ti to nekdo rekne, ne?
No ale jak jsem rekl ze zacatku, nikomu do toho nekecam.
Dustmaker

P.S. Jsem rad, ze i pres brutalni, vulgarni a zurivy uvodni prispevek jsem nasel zastance. Cest vam a silu kytkam.

P.P.S. Fuck hnojiva anyway.

"Fraška života pádí kupředu jako splašená herka a diváky pranic nezajímá zápletka prvního aktu."
- Horác Badman a.k.a Hogo Fogo -

Old Post 04-09-2001 v 00:02 AM
Dustmaker je offline   Profil uživatele Dustmaker   Find more posts by Dustmaker   Foto galerie člena Dustmaker   Click here to Send Dustmaker a Private Message   Add Dustmaker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dustmaker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dustmaker
Stálý Člen

Karma uživatele Dustmaker - 40% Pěstitelská

Pohodička Again Příspěvek č. 122

Jinak hihine, v Brne, jsem k zastizeni temer kazdodenne u Capa, na rohu obilniho trhu, momentalne az od listopadu, pac jsem mimo cr az do 19/11. Takze diskuze mozna, hahaha.

"Fraška života pádí kupředu jako splašená herka a diváky pranic nezajímá zápletka prvního aktu."
- Horác Badman a.k.a Hogo Fogo -

Old Post 04-09-2001 v 00:14 AM
Dustmaker je offline   Profil uživatele Dustmaker   Find more posts by Dustmaker   Foto galerie člena Dustmaker   Click here to Send Dustmaker a Private Message   Add Dustmaker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dustmaker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Pohodička .. Příspěvek č. 123

Dustmaker: prakticky pisem o tom samym.
No, dík za pozvání k Čápovi, ale momentálně nemám čas na svý kamarády. Třeba se někdy někde potkáme a domluvíme.
Mějte se good
Zdarec

Old Post 04-09-2001 v 07:01 AM
NILE
Nový Člen

Karma uživatele NILE - 0% Pěstitelská

Zdraví bn grunt supermix a bn-pk 13+14 Příspěvek č. 124

zdar všem!!
potřeboval bych poradit , pokud někdo znáte tohle hnojivo..BN Grunt Supermix je na růst a s tím není problém ,ale to bn - pk 13 + 14 mi dělá potíže... žloutnou mi listy, ale ne od kraje ale od středu....je to druhá ůroda ,už si zoufám.pokud někdo víte jak na to ,dávkování ,jak často atd...(hlína ,11 big bud,400wsodík) Díky

Old Post 05-09-2001 v 18:14 PM
NILE je offline   Profil uživatele NILE   Find more posts by NILE   Foto galerie člena NILE   Click here to Send NILE a Private Message   Add NILE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyBoy
Bud Krusher

Karma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% Pěstitelská

2 NILE... Příspěvek č. 125

Pokud listy zloutnou od prostredka je to nedostatek dusiku N... Pokud vim.

Skankin` on and on.... Tmmy

Old Post 05-09-2001 v 19:12 PM
TommyBoy je offline   Profil uživatele TommyBoy   Find more posts by TommyBoy   Foto galerie člena TommyBoy   Click here to Send TommyBoy a Private Message   Add TommyBoy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TommyBoy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NILE
Nový Člen

Karma uživatele NILE - 0% Pěstitelská

dusik Příspěvek č. 126

a jak tomu mám pomoct???

Old Post 05-09-2001 v 19:52 PM
NILE je offline   Profil uživatele NILE   Find more posts by NILE   Foto galerie člena NILE   Click here to Send NILE a Private Message   Add NILE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

Nazdar...
Nic proti Krysatlonu Plod a květ a řekl bych že lepší je FLORAN (koupeno v Baumaxu). Je to to samý co se týče složení ale má větší podíl fosforu a draslíku a jsem sním spokojen.
Nezkoušel někdo přidat do půdy kostní moučku a rohovinu? Podle manuálu je tam dost dusíku a jinech věcí. Jinak Floran kombinuji s ALGISTIMEM a výluhem z cigeretového popílku.

Old Post 09-09-2001 v 01:10 AM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

Osvedcilo se mi Krystalon P+K a OBM koncentrat.
OBM zvysi obsah fosforu a Krystalon ma vseho az az

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 11-09-2001 v 07:09 AM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-07-2021 - Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej! II. - 198 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás