Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dá se sehnat ve Vídni, asi aj u nás v growshopech, stojí 1l asi 500,- Kč, je to taková hnědá smradlavá sračka, připomíná to B'cuzz. O tom, že je to přírodní nepochybuju, tady na fóru jsem o něm ještě neslyšel, ale vim, že ho používá dost lidí, já sem ho jel teprv první sklizeň, to hnojení, co jsem popsal je vychytaný přesně na Master Kushe, je pro ně akorát, nebylo to přehnojený, ani toho nebylo málo, listy byly takový hedvábný - mlaskali si blahem.
Takže, protože jsem některé své miláčky nedával do předem prohnojené půdy,přišel jsem na toto.
Dávám na půdu kolem stonku kravský hnůj.Udělám z něj malou hromádku v průměru asi dvacet centimetrů,vysokou 5-10 cm.Chodím zalévat kytky do lesa dvakrát do týdne, ato tak že pomalu polévám hnůj.
Voda se jím prosakuje, rozpouští živiny a vsakuje se do země.
Kytky rostou za týden asi 10cm,jsou pěkně vytální.V květu mám pěkné silné paličky.Po dvou nebo třech týdnech ztrhaný hnůj vyměním.Když jsou sucha tak se pod touto slupkou z hnoje drží skvělé vlhko,když už je všude kolem suchá půda.
Takže kdo zapoměl pohnojit tak si nemusí zoufat.
Zdravím všechny RAAM GANJA.
dave > to ye presne onco , zlaty krawintze btw. zkoushel sem udelat i louh z krawintzu a zaliwat tim , slo to taqy , akorat to nema za sucha ty wlhkostdrzne wlastnosti . na druhou stranu se wam kyti nepowedou taq yednodushe spalit
Jo ty tečky to je přehnojení. Mam to taky na kytce 1.8m a to jsem hnojil každej tejden odměrku Plod-květ na 5l. Sniž množství hnojiva.
Taky prej pomahá prolejt párkrát kořeny vodou, ale to je u 2metrový kytky asi nereálný.
žemle: pekny kytky, ostatně jako všechny kytky jsou pěkný, když rostou a to už s chemií nebo bez chemie. Nesázím na to, že by jsi poznal kytku pěstovanou na chemii a organicky. A mimo mě teď, tu o chemii haluzíš většinou jen Ty. Takže?
Mějte se good
Zdarec
No, ze tam bylo tolik sprostejch slov, je dusledkem me nepricetnosti po poziti nekolika pivek. Jinak v podstate, pratele, nechci nekomu rejt do jeho pestovani /stejne nikomu nic nevymluvim a ani nechci/. Kazdemu co jeho jest. Vyjadril jsem jenom svuj nazor na pouzivani chemie. V podstate muzu souhlasit s hihim /viz ultradlouha odpoved, viz. adaptace seminek z dovozu/. Ale proboha, priroda je mocna. hihi z Brna, ja vim jak to v Brne vypada, mam tam okolo par kytek, ale nesahnu na ne cely leto /ne ze bych nechtel, ale jsem prave pres leto pryc/, na jare zastipnuty, pak volne nechany a VUBEC mne to netankuje kdy nasadej kvety. Jsou to domaci seminka a plne spoleham na prirodu. Taky nepestuju na hnoji na sve supertajne zahrade, ale i pri "guerilla farmingu" je mozny se k ty chytce chovat lidsky, a ne ji drtit nejakym chemickym koncentratem. Je to sice pekny, kdyz si predstavis, kolik NPK do toho jde, ale kdyz tam das dobrou zem, a trochu toho hnoje, ci zizali pudy, tak to je taky v pohode. ja nejsem linej si nejakou tu diru vykopat /ci nalezt misto s dobrou hlinou/, kdyz chci kvalitu. Z mych pratel umele hnoji malokdo a nikdo si na modely nestezuje, staci sklenenka a jednou dvakrat mocne potahnout, netreba jointa.
Pestuju uz trochu dyl a plisne se mne /dikybohu/ zatim vyhejbaj, takze si opet nemyslim, ze hnojivo je resenim. To bude spis zalivkou ?/soudim/. Kdyz kytku zalejvas celej den, kazdej den, tak to tem korenum asi zrovna nevoni. Priroda vi co dela.
To ohledne toho, jestli to je poznat ci ne. O to vubec nejde, jde o princip. Chutove to sice nepoznas, ale jde o tu predstavu, co vlastne kouris. Umele nadopovanyho mutanta, nebo normalni "natural" rostlinu. Kdyz ti nekdo da dve broskve, tak je ti taky jedno za ty jedny je spad z nejaky jaderny elektrarny? Asi jenom do ty doby, nez ti to nekdo rekne, ne?
No ale jak jsem rekl ze zacatku, nikomu do toho nekecam.
Dustmaker
P.S. Jsem rad, ze i pres brutalni, vulgarni a zurivy uvodni prispevek jsem nasel zastance. Cest vam a silu kytkam.
P.P.S. Fuck hnojiva anyway.
"Fraška života pádí kupředu jako splašená herka a diváky pranic nezajímá zápletka prvního aktu."
- Horác Badman a.k.a Hogo Fogo -
Jinak hihine, v Brne, jsem k zastizeni temer kazdodenne u Capa, na rohu obilniho trhu, momentalne az od listopadu, pac jsem mimo cr az do 19/11. Takze diskuze mozna, hahaha.
"Fraška života pádí kupředu jako splašená herka a diváky pranic nezajímá zápletka prvního aktu."
- Horác Badman a.k.a Hogo Fogo -
Dustmaker: prakticky pisem o tom samym.
No, dík za pozvání k Čápovi, ale momentálně nemám čas na svý kamarády. Třeba se někdy někde potkáme a domluvíme.
Mějte se good
Zdarec
zdar všem!!
potřeboval bych poradit , pokud někdo znáte tohle hnojivo..BN Grunt Supermix je na růst a s tím není problém ,ale to bn - pk 13 + 14 mi dělá potíže... žloutnou mi listy, ale ne od kraje ale od středu....je to druhá ůroda ,už si zoufám.pokud někdo víte jak na to ,dávkování ,jak často atd...(hlína ,11 big bud,400wsodík) Díky
Nazdar...
Nic proti Krysatlonu Plod a květ a řekl bych že lepší je FLORAN (koupeno v Baumaxu). Je to to samý co se týče složení ale má větší podíl fosforu a draslíku a jsem sním spokojen.
Nezkoušel někdo přidat do půdy kostní moučku a rohovinu? Podle manuálu je tam dost dusíku a jinech věcí. Jinak Floran kombinuji s ALGISTIMEM a výluhem z cigeretového popílku.
Osvedcilo se mi Krystalon P+K a OBM koncentrat.
OBM zvysi obsah fosforu a Krystalon ma vseho az az
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."