Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Přestat hulit
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
Nikodym
...spise THCdym!

Karma uživatele Nikodym - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

Přestat hulit jistě lze, tedy si to alespoň myslím , ovšem musím si přiznat, že mi toho ganja dost dala. Hulím asi 3/4 roku a táhne mi na 30. Zatímco předtím jsem byl trochu nervózní z problémů s babou, tak teď mám bab pět, ani jedna se mnou nežije, což mi nevadí, jsem více v pohodě, což se ostatním líbí, přesto dokážu posouvat svůj život směrem ke světlým zítřkům!

Nechť vás provází kouř!

Čokoláda - je něco jednoduššího?

Old Post 15-05-2003 v 14:03 PM
Nikodym je offline   Profil uživatele Nikodym   Find more posts by Nikodym   Foto galerie člena Nikodym   Click here to Send Nikodym a Private Message   Add Nikodym to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mellkori
Nový Člen

Karma uživatele mellkori - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

Člověk by si měl taky ujasnit proč vlastně hulí. Hulení by se němělo taky používat jako únik před realitou před vším tím špatným co na člověka útočí. Vono je to docela snadnýzahulit si a potom ignorovat všechny svoje problémy, ale to je nevyřeší, člověk se jim prostě musí postavit a vyřešit je. No a jak tady někdo psal, že se efekt časem vyčerpá tak s tím taky souhlasím. Mě osobně se to stalo. Prostě mi tráva už nic nedávala, nějak sem si prostě na to zvykl a už mě to ani nebavilo. Nebylo to kvalitou, měl se docela mordy, prostě jak platí latinské přísloví Všeho moc škodí.

Love ganja!!!

Old Post 15-05-2003 v 14:21 PM
mellkori je offline   Profil uživatele mellkori   Find more posts by mellkori   Foto galerie člena mellkori   Click here to Send mellkori a Private Message   Add mellkori to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Příležitostný
Host

Příspěvek č. 115

Hypiz : No hele, neval mi, že má spotřeba je ubohá,
neboť mám slabou vůli a mohl bych tu spotřebu
chtít vylepšit. ) Ba ne, to jsem si na sobě empiricky
vyzkoušel, že když si udělám jednou za těch 6 neděl až 2 měsíce
takový konopný víkend s tím jedním gramíkem a ještě nejlépe
k nějaké vhodné příležitosti, tak mi nezmizí takovej ten
pocit tý čarovnosti nebo pohádkovosti z toho stavu
a z toho vnímání světa. A to byl ten důvod, proč mi ganja
učarovala(vidíš-učarovala) No a taky mě to spíš pozitivně
naladí na všední střízlivé dny, páč nevim jak vy,
ale já po týdnu celodenního hulení jsem strašně unavenej
a opravdu není na nic jinýho čas a prostor než na to ,
věnovat se tý -v tomto přídě už droze. No chápu, že vy mladý
to máte fakt těžký, protože kdyby mě za mých studentských let
rozptylovalo tolik lákadel a svodů skvělé kapitalistické svobody,
tak nevim, nevim.... Tím samozřejmě nechci velebit časy minulé,
ještě že jsou komanči v prdeli, ale to že nic nebylo,
byl takovej příjemnej vedlejší efekt těch jejich sraček.

Old Post 16-05-2003 v 09:27 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 116

Sem se přihlásil a reinkarnoval z Příležitostného na Pavlika

Old Post 16-05-2003 v 09:40 AM
hypiz
Stálý Člen

Karma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

2 Příležitostný : No to je takova moje predstava jak chcu aby to se mnou bylo si proste jednou za cas zahulit ... , ale zatim teda hulim tak 3krat tydne ... chcu to omezit tak na 1 tydne o vykendu .... to by bylo idealni .... a je pekny si takhle procvicovat vuli , snad se ktomu taky nekdy dostanu [ale ted sem natesenej na sklizen takze pozdejc ]

Balkónek auto 2019 - GP, AMN, GG, OB..

Balkónek 2018 - Critical , WW , Cheese AF

Old Post 16-05-2003 v 09:50 AM
hypiz je offline   Profil uživatele hypiz   Find more posts by hypiz   Foto galerie člena hypiz   Click here to Send hypiz a Private Message   Add hypiz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 118

Jo, jo, sklizeň je svinstvo

Old Post 16-05-2003 v 09:58 AM
Unregistered
Host

Příspěvek č. 119

citace:
Původní příspěvek od Příležitostný
Hypiz:
No, já jsem taky neřekl, že to je moje zásluha,
že jsem se k tomu dostal až ve 20.
Bylo to tou dobou, a po mé 13leté
zkušenosti s ganjou, jsem prostě rád,
že to tak vyšlo. Ono, že někdo hulí rok
a nic se neděje, ještě neznamená vůbec nic.
Tam ty účinky na změnu osobnosti
jsou dlouhodobějšího charakteru.
Někdo má silnější osobnost, tak to trvá dýl,
někdo je slabej, tak je ve sračkách za rok.
Ale dlouhodobé každodení užívání
zcela jistě vede ke zakrnění něčeho,
co nás tak nějak žene vpřed v našem osobním rozvoji,
protože mozek se odnaučí učit-dávat, ale neustále
bere. Po nějaké době, kdy se nám otevře nový pohled na svět,
(Já to měl tak 2 roky) se pak tento efekt vyčerpá,
člověk prostě už obsáhne celou tu svou realitu
a ta "novost náhledu" se už nekoná
a nenastane nic jiného než KONZUM. A nadměrná
konzumace čehokoliv vede k degradaci.
No, jak to po sobě čtu, tak jsem asi moc starej
Má nynější frekvence je tak 1g kvylitního skunku
za cca 6neděl.

Old Post 16-05-2003 v 10:00 AM
hasan
Nový Člen

Karma uživatele hasan - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

já si myslim, že to dost záleží na tom co u toho třeba dost intenzivního kouření děláš....mám na mysli tvůj
"JOB". je jistě podstatný rozdíl kouřit a nedělat celkem nic pořádnýho a kouřit a usilovně hákovat třeba 10 hod denně. v prvním případě ti to může procházet docela dlouho a budeš v klidu, ve druhém se nutně sesypeš - únavou. kouření je totiš nápor na nadledvinky, který odbourávaj THC a zároveň produkují tzv. životní energii (známá např. jako čchi) a pokud to nestíhaj tak to rychle poznáš...

Old Post 16-05-2003 v 10:11 AM
hasan je offline   Profil uživatele hasan   Find more posts by hasan   Foto galerie člena hasan   Click here to Send hasan a Private Message   Add hasan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hasan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hasan
Nový Člen

Karma uživatele hasan - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

byli jste někdy jakoby vytuhlí? tak to je přesně ono!!!

Old Post 16-05-2003 v 10:20 AM
hasan je offline   Profil uživatele hasan   Find more posts by hasan   Foto galerie člena hasan   Click here to Send hasan a Private Message   Add hasan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hasan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 122

no ano, pokud kouříš ve volnu a tvůj organizmus
je nastaven na směr přijímat, vnímat, pak to
k sobě ladí, pokud znáš míru, ale pokud jsi
nastaven na směr vydávat, pracovat (obecně),
tak to je kontra. A můj názor je, že to hulení
jako jakékoliv jiné psychedelikum podporuje to vnímání,
ale oslabuje vůli.

Old Post 16-05-2003 v 11:37 AM
Sarig
Nový Člen

Karma uživatele Sarig - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

2 hugila: tak to si opravdu rad zajedu pro par speku. slovy chvaly setrit zcela jiste nebudu

Old Post 18-05-2003 v 11:05 AM
Sarig je offline   Profil uživatele Sarig   Find more posts by Sarig   Foto galerie člena Sarig   Click here to Send Sarig a Private Message   Add Sarig to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Los Pavlos
Nový Člen

Karma uživatele Los Pavlos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

Prestat ci neprestat. Az poznas, ze to vic bere nez dava, prestan.

What's up crackheads?

Old Post 21-05-2003 v 15:42 PM
Los Pavlos je offline   Profil uživatele Los Pavlos   Find more posts by Los Pavlos   Foto galerie člena Los Pavlos   Click here to Send Los Pavlos a Private Message   Add Los Pavlos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
filemon
Nový Člen

Karma uživatele filemon - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

Přestat hulit? Ještě jsem nepotkal nikoho, kdo by to s definitvní platností dokázal. Vždycky je to plác, plác a skutek utek. Myslím, že i tenhle threade je zbytečný...zase jenom plác, plác...

Old Post 23-05-2003 v 18:55 PM
filemon je offline   Profil uživatele filemon   Find more posts by filemon   Foto galerie člena filemon   Click here to Send filemon a Private Message   Add filemon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johnykrnda
Stálý Člen

Karma uživatele johnykrnda - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

rozhodně nepřestáááááááát

Old Post 23-05-2003 v 21:31 PM
johnykrnda je offline   Profil uživatele johnykrnda   Find more posts by johnykrnda   Foto galerie člena johnykrnda   Click here to Send johnykrnda a Private Message   Add johnykrnda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blackflys
Nový Člen

Karma uživatele Blackflys - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

S hulením přestat? Tak to ještě min. 8 let počkám, až si budu plánovat rodinu, ale dřív ne. Dává mi příliš mnoho na to, abych s ní přestala.

Old Post 25-05-2003 v 16:23 PM
Blackflys je offline   Profil uživatele Blackflys   Find more posts by Blackflys   Foto galerie člena Blackflys   Click here to Send Blackflys a Private Message   Add Blackflys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
unregistered
Nový Člen

Karma uživatele unregistered - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 128

...vstupny je dobrovolny.Jak se k tomu postavis takovy to bude,pro Tebe samozrejme.To,ze hulis Te zaradilo do urcity komunity,ta uz dneska neni tak mala jak vypada,zalezi jen na Tobe jestli v tom chces pokracovat.Je to rozhodnuti jako kazdy jiny.Znam rodiny s detma,ktery hulej,znam takovy kde hulej vsichni,treba ne denne,ale cas od casu si zapali i tatik co ma davno prez padesat.Nezapomen,ze ty co kourili v sedesatejch jsou tedka nasi tatkove a mamky,leckdy i dedeckove a babicky!!!Znam,taky rodiny,kdy rodice sem tam experimentovali s nejakejma drogama,mysleli,ze pohoda a pak se po par letech najednou hrozne divili,ze ta jejich mala holcicka bere patym rokem heroin.Zalezi na prostredi v jakym se ten malej mozecek vyvyji.Ja osobne se desim toho,ze by se me nekdy ten potomek zeptal ... a proc Ty? tak si nejak nejsem jistej co bych mu odpovedel...

Old Post 25-05-2003 v 16:45 PM
unregistered je offline   Profil uživatele unregistered   Find more posts by unregistered   Foto galerie člena unregistered   Click here to Send unregistered a Private Message   Add unregistered to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:07 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás