Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přestat hulit jistě lze, tedy si to alespoň myslím , ovšem musím si přiznat, že mi toho ganja dost dala. Hulím asi 3/4 roku a táhne mi na 30. Zatímco předtím jsem byl trochu nervózní z problémů s babou, tak teď mám bab pět, ani jedna se mnou nežije, což mi nevadí, jsem více v pohodě, což se ostatním líbí, přesto dokážu posouvat svůj život směrem ke světlým zítřkům!
Člověk by si měl taky ujasnit proč vlastně hulí. Hulení by se němělo taky používat jako únik před realitou před vším tím špatným co na člověka útočí. Vono je to docela snadnýzahulit si a potom ignorovat všechny svoje problémy, ale to je nevyřeší, člověk se jim prostě musí postavit a vyřešit je. No a jak tady někdo psal, že se efekt časem vyčerpá tak s tím taky souhlasím. Mě osobně se to stalo. Prostě mi tráva už nic nedávala, nějak sem si prostě na to zvykl a už mě to ani nebavilo. Nebylo to kvalitou, měl se docela mordy, prostě jak platí latinské přísloví Všeho moc škodí.
Hypiz : No hele, neval mi, že má spotřeba je ubohá,
neboť mám slabou vůli a mohl bych tu spotřebu
chtít vylepšit. ) Ba ne, to jsem si na sobě empiricky
vyzkoušel, že když si udělám jednou za těch 6 neděl až 2 měsíce
takový konopný víkend s tím jedním gramíkem a ještě nejlépe
k nějaké vhodné příležitosti, tak mi nezmizí takovej ten
pocit tý čarovnosti nebo pohádkovosti z toho stavu
a z toho vnímání světa. A to byl ten důvod, proč mi ganja
učarovala(vidíš-učarovala) No a taky mě to spíš pozitivně
naladí na všední střízlivé dny, páč nevim jak vy,
ale já po týdnu celodenního hulení jsem strašně unavenej
a opravdu není na nic jinýho čas a prostor než na to ,
věnovat se tý -v tomto přídě už droze. No chápu, že vy mladý
to máte fakt těžký, protože kdyby mě za mých studentských let
rozptylovalo tolik lákadel a svodů skvělé kapitalistické svobody,
tak nevim, nevim.... Tím samozřejmě nechci velebit časy minulé,
ještě že jsou komanči v prdeli, ale to že nic nebylo,
byl takovej příjemnej vedlejší efekt těch jejich sraček.
2 Příležitostný : No to je takova moje predstava jak chcu aby to se mnou bylo si proste jednou za cas zahulit ... , ale zatim teda hulim tak 3krat tydne ... chcu to omezit tak na 1 tydne o vykendu .... to by bylo idealni .... a je pekny si takhle procvicovat vuli , snad se ktomu taky nekdy dostanu [ale ted sem natesenej na sklizen takze pozdejc ]
Původní příspěvek od Příležitostný Hypiz:
No, já jsem taky neřekl, že to je moje zásluha,
že jsem se k tomu dostal až ve 20.
Bylo to tou dobou, a po mé 13leté
zkušenosti s ganjou, jsem prostě rád,
že to tak vyšlo. Ono, že někdo hulí rok
a nic se neděje, ještě neznamená vůbec nic.
Tam ty účinky na změnu osobnosti
jsou dlouhodobějšího charakteru.
Někdo má silnější osobnost, tak to trvá dýl,
někdo je slabej, tak je ve sračkách za rok.
Ale dlouhodobé každodení užívání
zcela jistě vede ke zakrnění něčeho,
co nás tak nějak žene vpřed v našem osobním rozvoji,
protože mozek se odnaučí učit-dávat, ale neustále
bere. Po nějaké době, kdy se nám otevře nový pohled na svět,
(Já to měl tak 2 roky) se pak tento efekt vyčerpá,
člověk prostě už obsáhne celou tu svou realitu
a ta "novost náhledu" se už nekoná
a nenastane nic jiného než KONZUM. A nadměrná
konzumace čehokoliv vede k degradaci.
No, jak to po sobě čtu, tak jsem asi moc starej
Má nynější frekvence je tak 1g kvylitního skunku
za cca 6neděl.
já si myslim, že to dost záleží na tom co u toho třeba dost intenzivního kouření děláš....mám na mysli tvůj
"JOB". je jistě podstatný rozdíl kouřit a nedělat celkem nic pořádnýho a kouřit a usilovně hákovat třeba 10 hod denně. v prvním případě ti to může procházet docela dlouho a budeš v klidu, ve druhém se nutně sesypeš - únavou. kouření je totiš nápor na nadledvinky, který odbourávaj THC a zároveň produkují tzv. životní energii (známá např. jako čchi) a pokud to nestíhaj tak to rychle poznáš...
no ano, pokud kouříš ve volnu a tvůj organizmus
je nastaven na směr přijímat, vnímat, pak to
k sobě ladí, pokud znáš míru, ale pokud jsi
nastaven na směr vydávat, pracovat (obecně),
tak to je kontra. A můj názor je, že to hulení
jako jakékoliv jiné psychedelikum podporuje to vnímání,
ale oslabuje vůli.
Přestat hulit? Ještě jsem nepotkal nikoho, kdo by to s definitvní platností dokázal. Vždycky je to plác, plác a skutek utek. Myslím, že i tenhle threade je zbytečný...zase jenom plác, plác...
...vstupny je dobrovolny.Jak se k tomu postavis takovy to bude,pro Tebe samozrejme.To,ze hulis Te zaradilo do urcity komunity,ta uz dneska neni tak mala jak vypada,zalezi jen na Tobe jestli v tom chces pokracovat.Je to rozhodnuti jako kazdy jiny.Znam rodiny s detma,ktery hulej,znam takovy kde hulej vsichni,treba ne denne,ale cas od casu si zapali i tatik co ma davno prez padesat.Nezapomen,ze ty co kourili v sedesatejch jsou tedka nasi tatkove a mamky,leckdy i dedeckove a babicky!!!Znam,taky rodiny,kdy rodice sem tam experimentovali s nejakejma drogama,mysleli,ze pohoda a pak se po par letech najednou hrozne divili,ze ta jejich mala holcicka bere patym rokem heroin.Zalezi na prostredi v jakym se ten malej mozecek vyvyji.Ja osobne se desim toho,ze by se me nekdy ten potomek zeptal ... a proc Ty? tak si nejak nejsem jistej co bych mu odpovedel...