Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pod mikroskopom to pozna aj moja babka...pozriem a vidim ze su vacsinou zakalene,pricom sem tam sa objavuju aj medove tak viem ze je to hotove...ziadna veda.Volnym okom to moze vyzerat prezrete a pritom to este trochu casu potrebuje.Takisto vraj ciste linie sativ nezakaluju skoro vobec,cize aj to je viacmenej orientacne nakolko vsetko je uz so vsetkym prekryzene.
Zdarec lidi, daljsem si to pod mikroskop a bylo to takové béžové, světle hnědé ale protože v sobotu v noci pršelo tak kytka ztěžkla, provázek kterým byla svázaná k tyči to nevydržel a zlomili se mi 3 hlavní větve, tak jsem je ustřihl a makám na tom celou neděli, zbytek kytky ještě roste. Fungují ty stroje co vystavují na internetu co vám tu palici oholí od lístků?
Zdravím,
snažím se letost orientovat podle barvy pryskyřice,mám na to lupu se 60x zvětšením.Nicméně mi připadá,že se mi hodně modelů zaseklo na mléčných trichomech a do jantarových už nepřechází, poradí mi někdo,jak to že to a jak na to?
Stále mám venku třeba šamany z řízků,ti maj normálně dozrávat do konce září.(trichomy jsou aktuálné stále mléčné,blizny zhnědlé). Oproti tomu vdova z řezu z Vídně má už skoro polovinu trichomů jantarových,blizny skoro komplet bílé.
Počasí už moc nepřeje,plíseň se rozmáhá,tak už to u ničeho na moc dlouho nevidím,průběžně to kosím.
jeden shaman na jednom místě může dozrát dříve, řízek ze stejné matky u jiného borce venku může bejt později . když sou zvětšina mléčný tak už je to ke sklizení ideální , do tejdne začnou jantarovět musíš počkat. je to easy
dík za odpověď.u shamanů mám 2 fenotypy,zelenej mi příjde hotovější,taky už visej...fialový ještě nechám max pár dnů,podle času...
No ohledně tý pryskyřice,ideál je prej 50/50 mléčné/jantarové , je tam pak velkej rozdíl v kvalitě?
Nicméně oni už maj mléčnou pryskyřici cca 2týdny a furt nechce hnědnout,pozdější modely už je celkem předbíhaj.