Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Doufám že to jak sem to napsal nevyznělo nějak zle, přeji opravdu jen to nej co se dá přát ;-) opravdu jak je přepneš tak se tak začnou vytahovat, že i po dní se ti nebude chtít věřit tomu, jak to přes noc dokázaly, do jednoho měsíce se dokážou vyšplhat i přes metr (podle podmínek) a ten větší stan to určitě budeš muset udělat. Sem opravdu zvědav jak to dokážeš skloubit práce a holky i když jste na to dva jak sem pochopil :-) A k tomu zaštipování opravdu si to ozkoušej jen na nějakých a určitě poznáš, že je to na nic u tohoto modelu. Především se začátku se radši zaměř na to, aby holky neztrádaly nebo neměly něčeho moc. Protože z tolika věcí co sis naložil ti tak akorát může prasknout cévka v hlavě a budeš tahat nohu za sebou ;-) tak že, klídeček, pijánko, špíček a určitě ti to klapne jak má. Sleduje tě tu dost zahradníčků co mají něco za sebou a když ti někdo poradí nějakou bldost tak ho jiní hned opraví a to je jen dobře. Zatím hoj a šťastný dolet :-)
kamil27,ne ne,vubec ne,ba naopak! Pocitam s tim ze se mi vytahnou ale je pravda ze jsem je chtel prepnout az tak okolo 30 cm,pocital jsem ze se vytahnou tak o 70cm takze celkem 100-105cm prave ze budu delat z kazde jeden klon tak jsem jim chtel jeste po tom dat tak tyden relax a pak 12/12, z pocatku nechame 250w (to zapnu behem zitrka s tim novym stinitkem a wings ale atale ,,18/6" kamos objednal a je fakt paradni uz se na nej tesim) pristi vykend snad 12/12. Taky jsem chtel vyzkouset sit (SoG) kdyz jedu jeden model tak by to mohlo bejt o to jednoduzsi,ne? a navic bych utahnul tu vysku. Jinak ten box asi postavim,bude potreba,Mel jsem v planu ze klony nechame pod 150w 14000k Cfl v tom nejmensim boxu 90x90x50 tak 4 tydny (+/- dva tydny na zakoreneni a dva v substratu) pak bych je soupnul na dalsi 4 tydny dolu do 90x90x100 (100 je vyska ) z toho tyden rust pod 250w/hps a 3tydny kvet (kdyby se vesly) no a tak by dozral velkej box a tydle bych tam pak jen presunul pod 600w/hps kvet,celkem dvanact tydnu,takze by to melo bejt na cajk,ne? ale stejne jeste jeden box tak 100x100x150 by se mi fakt hodil,lampy atd jsou a matros je to nejlevnejsi,mdf deska 3mm x 1220mm x 2400mm 2,99£ luxus! Navic me to fakt zacalo brat,porad bych stavel Kamos souhlasyl takze v nedely bude novej box,dam si ho do loznice k postely,takze musi bejt hi tech and very silent.ale to zvladnu,uz to mam natrenovane. Jinak budu delat ty diry do stropu na odtah vzduchu z pokoje na pudu jak jsem uz psal (u vsech boxu - celkem dve,jednu u me v loznicy a druhou v pokoji pro damy tam to svedu z obou boxu do jedne,snad to stihnu,mam opet jen 45hod pausu a cas kurva fakt utika,jinak to strihani asi fakt pustim k vode,udelam klony a davaj na kvet,mozna skusim ty nejvetsi dve tri,no uvydim. Jsem doma uz pres hodinu a jeste jsem je nevydel,hruza! Tet maj zbytek nocy ale ve 4hod/uk time (5hod doma se jim rozne a ja tam budu cumet jako blb co to tam je,tet to budou tri dny co jsem je nevydel,tak se fakt tesim! Foto bude sto pro zitra vecer,nadelam jich trochu vic,uz se asi bude na co koukat
Jinak dekuju za tvoje rady,nazory a informace,fakt my pomaha kdyz vim ze tady nekdo kouka a sleduje co ja tady vyvadim ale snad to nebude tak zle,no? Jeste jednou diky a zitra (sorry rano) podam nejake info jak vypadaj. Mej se a dekuju. Pok,
Hojky, SroG jako metoda ze síťkou aby si udržel kytky v nějaké rozumné vížce není zas tak špatný nápad ALE má taky nějaké nevýhody a to dost podstatné, kytky jako tak mívají stejnou výšku jen je ohneš tak že je budeš mít cca 20 až 40 cm do boku a zbytek výšky nahoru možná míň +/- to se spíš vyplatí když těch kytek máš míň, ale při tvojem počtu kytek bych řek že též né a to dost podstatné žádná manipulace s jednotlivcema proplete se to jak sviňa a přitom jedeš femi. u kterých někdy natrefíš na hermi (tranzvestity) i když u ultimáte se mi ještě nestalo, ale šance určitě je. Určitě si musíš udělat názor sám na to co bys chtěl a co by stálo za zkoušku, nikdo tě nemůže nutit jak by to udělal on sám, rozhodnutí je jen na tobě :-) i když se říká že štěstí přeje odvážným a kdo nic nedělá tak nic neposere. Koukám že jste už investovali slušnej balík tak si myslím, že je lepší nedělat žádné pokusy navíc, zbytečnost. ;-) Chtěl bych se ještě optat na pár věcí. Spotřebu asi neřešíš nic méně co tak počítám bude kolem 1,5 až 2 Kwh až pojedeš všechny boxy :-) a to je opravdu dost na el. síť, doufám že to nejedeš jen v prodlužkách z jedné zásuvky(jističe!) a že el. trochu rozumíš nebo kamarád. Já jedu jeden box rači na čtyřech jističích lampa, prima klima, větráky, vysoušečka. pač jak se to všechno rozjede tak nárazový proud(A) je sviňa a jeden jistič to asi zvládne ale gabliky nemusí. Dej info o el. ať se nestane něco co by nemělo, kliďo piďo poradím(vyhodnotím rizika) sice asi angláni nemají v síti 230v jako u nás. Kabely ve zdi jsou hliník či měď a kolik je hlavní jistič a jističe na zasuvky? A ještě se zeptám, to ti to tam jede bez dohledu jak seš na cestách :-) Hoj
Ještě se vrátím k těm klonům, když tak vezmi z každé dva a to ty spodní větvičky (první patro), nikdy nevíš kolik se ti jich podaří zakořenit a byla by to škoda. Raději dva krát víc řízků a být o polovinu klidnější. Cca za dva týdny nechávám naklíčit svoje ultimejtky a ještě začnu testovat autopot tak že samou nedočkavostí pomalu nespím. Zkus se podívat na ten autopot (je to samozavlažování z anglie) budu to testovat a pak založím svůj deth. Mohlo by to být pro tebe zajmavé, když nejseš z holkama každý den. Čauky
PS: jen tě opravím, ale jsem K A M I 27 a né K A M I L 27 který se dlouho nemyl
Jo a starame se o to s kamosem jak je to mozne,jak jsem doma tak ja (tj. cca 2x v tydnu + vykendy jsou moje) ale jinak kamos a ten uz nejake experience ma i kdyz ,,sorry ale jeden jsem mel tu cest a to byla katastrofa" ale vyzna se! Jinak v tejdnu vetsinou kamos. Takze dene dozor! Oba pres 25 (ja vic,0on je kure Honoj navic bydlime kousek od sebe a on je doma dene,takze to je taky v poho
Teplota pod 18 stupňů zpomaluje růst, tak jim zatop aspoň na 20. El. je sviňa hlavně ať se ti nepřehřívají gabliky, a jestli kolega ví tak to bude určitě v poho. hoj
jj,uz na tom makam,vecer pujdou bo velkeho pod to hps250w aktualni vyska jedne krasavice je 25cm zacinam myslet na prepnuti,co ty na to? vecer dam foto tak bude neco vydet
Tak zdarec panove,holky jsou ve velkem a zatim se opalujou,tak cekam jak to skousnou,vzhledem k tomu ze jsem je mel dnes vsechny jednotlyve v ruce tak musim rict ze krome dozvuku toho nechteneho prelyti na nekterych kusech jsou nadherne,tak velke! tri dny jsem je nevydel a oni vyletly jak blazen! Parada Pozdeji dodam fota,teste se! Jsou fakt pekne,huste,zdrave zelene,proste paradni! Peace a at to roste