Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak příprava na další kolo, ty malé květníky maj 3 deci a ty velké jsou 0,8 větší do boxu bohužel dát nemohu ale myslím si že na výšku kterou potřebuji je to dostačující
+ foto ze skríně
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Aááá koukám že jsi se přesunula do galeriejsem strašně zvědavej co ti z toho vylezeJinak boby vypadá krásně je vidět že mu je dobře.Právě jsem koumal jestli necháš s bobym i ty dvě malé protože se mě zdá že mají mezi sebou velký výškový rozdíl.Já to vyřešil tak že ty male jsem stejně dal hned pod síto (jakože pod ně květináč) a pomalu jí zaplétám do sítě a je jim mnohokrát lépe když jsou blíž
jj mám to vyřešené stejně, tu jednu malou mám podloženou kelímkem aby mě dost světla a momentálně jsem se u ní pokusila o FIM tak uvidíme jestli se povede jinak Boby krásně voní a opravdu vypadá zdravě ... prostě dělá mi radost
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
zaujímavé ako to funguje keď to máš hranaté ? či vrchný diel nemá steny ?
-"Někdy mám chuť se na všechno vysrat... ale pak si vzpomenu že stejně už na všechno seru"-
-"jeden svet nestačí"-
-"kdo pěstuje, skutečně legalizuje"- 1.grow Jack Herer 125W CFL
-"Někdy mám chuť se na všechno vysrat... ale pak si vzpomenu že stejně už na všechno seru"-
-"jeden svet nestačí"-
-"kdo pěstuje, skutečně legalizuje"- 1.grow Jack Herer 125W CFL