Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau, mel jsem pripravene rezy v kelimku s grow mixem, nez sly pod slunko, rekl bych, ze jsem je prelil a i hlina byla dost udusana, takze bych rekl, ze to je nejspis uhniti korenu, drzi se dal, poradili by jste mi prosim nekdo co stim mam delat? popr. cim to muze byt, pokud to neni tim cim jsem psal? diky
EDIT: napadlo me, striknout jim trosku cropmaxu, ale mam strach abych jim jeste nepretizil...musi trpet chudery
Nazdar. Som na konci growu (54-tý deň) a pred dvoma týždňami mi začali žltnúť konce listov. Spodok je zelený, žltne to iba v paličkách.Taký istý problém bol aj v prvom growe. Vopred vďaka za odpovede.
Původní příspěvek od Fredy
Prosimvas lidi vazne nikdo nevite proc se to tam udelalo?
Zdar, nevim, na listech se udela vselicos, pro klid si prohlidni listy ze spoda, jestli tam nemas nejaky hmyzaky, barva listu je dobra, zdrava, neresil bych to byt tebou, kdyz je to jen na jednom.
čus...tak jsem objevil nějaký mušky...občas lítaj...svilušky to nejsou..ty jsem měl( pavouci)...a molice maj jiný křídla asi...nevím jistě jestli to jsou třásněnky(...žerou chlorofyl..z hora jsou černé tečky..myslíte, že to může způsobovat i ty hnědý fleky na listech?...
POMOOOC
-objevil jsem nějaký sviňky na listech u jedný SS2 a už je i na Pepprovi- jsou černý a docela pelášej !!!! help pls co to je a jak se toho zbavim?!!!
ps:tak podle FAQu to vypadá na svilušky POTVRDTE PROSIM
kup v hocjakom zahradnictve nejaky pripravok proti skodcom a zacni cim skor postrekovat lebo si myslim ze tie male svine by ti pekne zlikvidovali rastlinu....
Omite 30W dost ho tu ospevuju ze je celkom ucinny
popripade BIool
Původní příspěvek od prysk POMOOOC
-objevil jsem nějaký sviňky na listech u jedný SS2 a už je i na Pepprovi- jsou černý a docela pelášej !!!! help pls co to je a jak se toho zbavim?!!!
ps:tak podle FAQu to vypadá na svilušky POTVRDTE PROSIM
zdarec
jo jsou to svilusky. Ja jsem to strikal Omitem. Je nutne dodrzet opakovani postriku presne podle navodu, jinak se z vajicek vylihnou novi jedinci a mas to nanovo
Původní příspěvek od prysk Tak mam Omite 30W-ale nějak jsem nenašel aplikaci-viz.tabulka a jak často a kdy postřik opakovat-HELP Pls
Čau, nieco z netu
Důležitá je správná aplikace přípravků
Na ovocné a okrasné rostliny ve volné zahradě se protisviluškové přípravky aplikují postřikem, doporučená denní doba je podvečer, kdy částečně poklesne teplota ovzduší. Všechny chemické postřiky se musejí opakovat v sedmi až desetidenním odstupu alespoň dvakrát, aby ošetření bylo co nejúčinnější.
Životní cyklus
Přezimují diapauzující samičky v různých úkrytech, pod kůrou stromů, pod kameny, v půdě apod.. Ve volné přírodě v červnu začínají sát na různých bylinách. Zdržují se převážně na spodní straně listů, kde kladou vajíčka a předou pavučinky. Za vhodných podmínek se vývoj jedné generace dovrší za 15 i méně dní. Za vegetaci se podle podmínek vyvine několik generací.
Ok, díky, jsou tam tak 4 dny, co si myslim.Každopádně večer namíchám 3g na 1,5l vody a postříkám je že se budou topit i sousedi.A pokud chápu, tak to stejné za týden. Correct?
Původní příspěvek od prysk Ok, díky, jsou tam tak 4 dny, co si myslim.Každopádně večer namíchám 3g na 1,5l vody a postříkám je že se budou topit i sousedi.A pokud chápu, tak to stejné za týden. Correct?
JJ, pekne aj od spodu poriadne. 2-3 krat s odstupom 7-10 dni. Ak to mas na balkone tak casu dost - OL je tam cca 28 dni povedzme, to s prehladom stihas.